|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Poslovna prilika vani
13.10.2009 21:49:23   
Viky
IZVORNA PORUKA: dominik

ako radi  ovdje po cijele dane ...realno gledajuc koliko vidi djete i igra se sa njime?...a i kad ode van to sigurno nije za stalno...svako malo on dodje doma ...pa vi idete tamo...a ak nebu islo uvijek se moze vratiti doma...ja bi svakako probala...ali naravno zajedno morate odluciti

Cijelo vrijeme tražim prave riječi.U kreditima smo do grla,krpamo kraj sa krajem i smatram da bi jedan vremenski period izdržali.Ionako bi sve to napravili za dobrobit našeg djeteta.Teška odluka,ali rješiva...
Dobro odvagnite...i odlučite zajedno...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 26
13.10.2009 22:21:52   
FIONA
draga prema ovom kaj si napisala samo pozitivno je lova i niš drugo...tko zna za koju godinu možda tebi ili njemu nekaj bolje iskrsne...

ja osobno se divim ženama koje isprate muževe i čekaju dolazak ko ozeble sunca...ja ne bi mogla...

naravno vi najbolje znate svoj epotrebe, mogućnosti i želje...

sa obitelj bolje je da ste zajedno, za egzistenciju čovjek se snađe ali koliko vam je bitan konfor i sigurnost...

ja bi rađe kopala i orala ali navečer legla pored svog anđela nego strepila mjesecima nad slikom i jedva čekala dan da ga ugledam...

....
sretno!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 27
13.10.2009 22:24:22   
mirna
ja osobno se divim ženama koje isprate muževe i čekaju dolazak ko ozeble sunca...

user posted image da tocno tako... moram dati MM da procita.user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 28
13.10.2009 22:31:31   
MaTana
IZVORNA PORUKA: FIONA

ja osobno se divim ženama koje isprate muževe i čekaju dolazak ko ozeble sunca...

Fiona ni ja nisam mislila da ce mi zivot ovako izgledati, kad smo se upoznali jos smo oboje bili na faksu i nije mi uopce padalo na pamet da ce on ici na brod, onda smo poceli izlaziti i nakon 2 godine veze on je zavrsio faks i otisao na brod, svaki put kad ode i ja i on govorimo da je to zadnji, cim nadje nesto drugo nece vise, pogotovo sada otkad imamo dijete, ALI problem je sto u ovom usranom gradu nema posla osim ljeti, sto je on zavrsio srednju i visu pomorsku skolu, sto placa ipak nije tako losa a i postoji mogucnost da dobijemo stambeni sa 4 % kamate - to je skoro poklonjena lova u danasnje vrijeme kad su kamate do 15%... I tako to ide iz dana u dan

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
13.10.2009 22:34:32   
FIONA
IZVORNA PORUKA: MaTana

IZVORNA PORUKA: FIONA

Fiona ni ja nisam mislila da ce mi zivot ovako izgledati, kad smo se upoznali jos smo oboje bili na faksu i nije mi uopce padalo na pamet da ce on ici na brod, onda smo poceli izlaziti i nakon 2 godine veze on je zavrsio faks i otisao na brod, svaki put kad ode i ja i on govorimo da je to zadnji, cim nadje nesto drugo nece vise, pogotovo sada otkad imamo dijete, ALI problem je sto u ovom usranom gradu nema posla osim ljeti, sto je on zavrsio srednju i visu pomorsku skolu, sto placa ipak nije tako losa a i postoji mogucnost da dobijemo stambeni sa 4 % kamate - to je skoro poklonjena lova u danasnje vrijeme kad su kamate do 15%... I tako to ide iz dana u dan

baš zato i velim ako ti nije da sam imaš konfor nego kod vas nužno zlo onda je druga pjesma ali kao što je Ruža napisala bilo bi nam bolje lai nije da se žalimo zakaj onda trljati sol na ranu svaka tri mjeseca...ja to ne bi mogla...samo zbog večeg auta, boljeg namještaja i skuplje obleke...na godišnji se ode, u fružideru ima, vozi se autič...znači nije da se žale..

ne želim da misliš kako sam rekla da imate izbora...
draga ko zna kaj bu mene sutra navelo i kuda...samo kažem da ja ne  znam kako bi mogla otiči a da znam da sam tu imala nekakvu priliku...lošu ali nekakvu!

žao mi je kaj je vama tako i držim fige da uleti nešto da ste svi na okupu!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 30
13.10.2009 22:49:09   
Tata
Zbog ekstra luksuza nitko ne ide van. Ali da si sredi neke stvari u zivotu i da pokusa djetetu osigurati zivot a ne prezivljavanje onda se moze odluciti na to. Naravno da je cijena toga ogromna ali takva su vremena. Sve za dijete.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
13.10.2009 22:56:03   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Tata

Zbog ekstra luksuza nitko ne ide van. Ali da si sredi neke stvari u zivotu i da pokusa djetetu osigurati zivot a ne prezivljavanje onda se moze odluciti na to. Naravno da je cijena toga ogromna ali takva su vremena. Sve za dijete.

definiraj sve za dijete...
hrana, obleka, školovanje...ili veči auto da se imaju kud stavit skije, veči telkač i komp za igrice i crtiće...nemaju svi isti standar i način života...netko ide van radi preživljavanja a netko radi povečanja standarda...po meni trečeg nema...ako idem kao na kratko da zaradiš onda očito imaš potrebe za večim standardom kaj ne!!!...ne znamm, ako griješim ja se ispričavam...možda postoji neka druga potreba ali nisam je svjesna???

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 32
13.10.2009 22:57:00   
MaTana
Hvala Fi!
Nisam ni mislila da si ti mislila ono što si mislila da si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šalim se, Htjela sam reci da nekada te zivot odnese na neke puteve za koje si bio uvjeren da neće...Ja sam uvijek govorila da neću muža pomorca i eto pojela g...user posted image user posted image
Svi se mi kopamo i čupamo da nam bude bolje uživotu, zato sam i napisala Ruži da ako ikako ima mogučnost da to izbjegne da pokusa...
Odvratno je proživljavati trudnoću i sve trudnićke strahove sam, odvratno je kada zavrsis u bolnici pred kraj i ne mozes mu ni reci koliko te strah jer ga ne zelis zabrinjavati, odvratno je javiti muzu da ides na carski preko poruke i isto tako da je postao tata...
Odvratno je da ti dijete dobije zube, nauci pricati, sjedati i evo skoro hodati, a da on to nista nije vidio, da mu ti sve prepricavas i znas da ga svaka rijec boli jer nije tu sa nama. Grozno je slusati bebu koja je tatu zadnji put vidjela kad je imala 7 mjeseci kada je bolesna zove tata tata.
Znam da nisam na temi tuzionice ali sve mi se skupilo i morala sam se negdje ispucatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
13.10.2009 22:59:47   
FIONA
IZVORNA PORUKA: MaTana

Hvala Fi!
Nisam ni mislila da si ti mislila ono što si mislila da si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šalim se, Htjela sam reci da nekada te zivot odnese na neke puteve za koje si bio uvjeren da neće...Ja sam uvijek govorila da neću muža pomorca i eto pojela g...user posted image user posted image
Svi se mi kopamo i čupamo da nam bude bolje uživotu, zato sam i napisala Ruži da ako ikako ima mogučnost da to izbjegne da pokusa...
Odvratno je proživljavati trudnoću i sve trudnićke strahove sam, odvratno je kada zavrsis u bolnici pred kraj i ne mozes mu ni reci koliko te strah jer ga ne zelis zabrinjavati, odvratno je javiti muzu da ides na carski preko poruke i isto tako da je postao tata...
Odvratno je da ti dijete dobije zube, nauci pricati, sjedati i evo skoro hodati, a da on to nista nije vidio, da mu ti sve prepricavas i znas da ga svaka rijec boli jer nije tu sa nama. Grozno je slusati bebu koja je tatu zadnji put vidjela kad je imala 7 mjeseci kada je bolesna zove tata tata.
Znam da nisam na temi tuzionice ali sve mi se skupilo i morala sam se negdje ispucatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa baš zato i kažem...ako nije sila raše bi da smo skupa pa če več biti nekako..nismo dete radili da bi se sad razdvajali i svi tugovali za zajedničkim momentima...
svaka čast još jednom svima koji to imate doma ali ja ne znam kako bi se nosila..ne znam!!!...pa ja volim ak niš drugo da mi hrče i da imam koja gurat s laktom...več ti je drgačije nego kad si sam!!!...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 34
13.10.2009 23:01:17   
Ninaa
Draga moja ja ti mogu poslati samo veliki user posted image user posted image user posted image  i zaželjeti da vam se otvore neki drugi putevi i da mm bude uz tebe i Nikoletu jel ne mogu ni zamisliti koliko je to težak život, mislim da je to neuspredivo najteži.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 35
13.10.2009 23:10:20   
mrkvač
Mm isto zna ići po terenima i nema ga od pon-pet. A tu je barem za vikent. I to nije stalno, ima perioda kad je stalno na terenu a nekad po mjesec dana ne ode. I grozno mi je kad ga nema.
Tako da se ja slažem s fionom i mislim da je bolje da ostane tu!!!!
To je moje mišljenje.........

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 36
13.10.2009 23:13:03   
Tata
Ukratko, ako postoji prilika, ne bih zelio da mi dijete odraste i prezivljava ako je postojala sansa da mu se osigura
vrhunsko skolovanje a time i posten zivot od rada koji je posteno placen. . A cijenu takvog poteza zna onaj koji se za njega odluci. Bez Skype-a to ne pokusavajte.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 37
13.10.2009 23:14:54   
MaTana
Na brodovima nema ni signala za mobitel a kamoli skype

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 38
13.10.2009 23:22:01   
Tata
pomorski je kruh najtezi.

offtopic:

ovo bi se trebalo uciti u 5. razredu osnovne skole (sto vani i uce djecu pa paze na svaki cent (par nasih lipa)
http://oliver.efos.hr/~dsajter/seminari/FTiI%20Seminar%20VremVrijedNov.pdf

< Poruku je uredio Tata -- 13.10.2009 23:23:50 >

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 39
13.10.2009 23:24:25   
dominik
ja bi svog sterala...ionako osim novaca nikakve koristi od njegauser posted image ...bar se zazelis i ne koljes se medjusobno  jer se precesto viditeuser posted image

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 40
13.10.2009 23:43:52   
Tata
ofttopic: upravo sam izracunao da cu ako se odreknem cigareta moci malom dati min 200.000 kuna kad krene na faks. umlatit ce me zena kad ovo procita...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 41
14.10.2009 7:53:38   
boba125
mm je u austriji i kad smo se upoznali sve je to nekako islo i sve dalje je bilo sve teze.dolazio je on svaki vikend doma ali ni to nije bilo dosta.onda sam ja ostala trudna i otisla s njim,takav nam je i bio plan-kad se vjencamo odlazim i ja.i tak sam ja sad tu s njim,tu se rodila i nasa beba i lijepo nam je skupa
Ali...ja se zapravo tu ne osjecam doma,i da mi netko ponudi povratak doma,u hrvatsku,s normalnim placama i poslom za nas pristala bi bez problema..
ne bi se vracala sama,bez mm
jos nikog tu ne poznajem i nije mi lijepo ali sve bi napravila samo da ostanemo skupa
svima koji zive odvojeno ja se divim,znam da je tesko,probala sam..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 42
14.10.2009 9:24:47   
Bebys

Ukratko, ako postoji prilika, ne bih zelio da mi dijete odraste i prezivljava ako je postojala sansa da mu se osigura
vrhunsko skolovanje a time i posten zivot od rada koji je posteno placen. . A cijenu takvog poteza zna onaj koji se za njega odluci. Bez Skype-a to ne pokusavajte.

s ovime se definitivno slazem...
a i ono sto je rekao prije...osigurati djetetu sve sto mu treba...a u to podrazumijevam i dobro skolovanje i siguran zivot...a za to ja sam sigurna treba OGROMNA ZRTVA jel to u hr nije moguce postenim radom zaraditi...neznam...da sam na njegovom mjestu ja bih isla...pa i svakih 2 do 3 mj. ce doci malo doma...a njemacka je jako blizu...ja znam covjeka...koji je iz Nasica i ide na platforme u Novi Zeland raditi vec godinama..po par mjeseci ga nema a onda je sam 1 ili 2 mj doma. i ima 3 djece i kucu je digo i sve...i djeca ga poznaju i sad vec idu u skolu..i zive..vjeruju jedno drugom i sve je o.k. pocetak je tezak kasnije kaze on to postane sve dio teskog zivota..veli taj covjek ne zelim da mi djeca prose...slazem se ovakve stvari a i inace cijeli zivot je VELIKA ZRTVA...a znate svi da bez toga nema nicega...

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 43
14.10.2009 9:28:31   
dominik
IZVORNA PORUKA: boba125

mm je u austriji i kad smo se upoznali sve je to nekako islo i sve dalje je bilo sve teze.dolazio je on svaki vikend doma ali ni to nije bilo dosta.onda sam ja ostala trudna i otisla s njim,takav nam je i bio plan-kad se vjencamo odlazim i ja.i tak sam ja sad tu s njim,tu se rodila i nasa beba i lijepo nam je skupa
Ali...ja se zapravo tu ne osjecam doma,i da mi netko ponudi povratak doma,u hrvatsku,s normalnim placama i poslom za nas pristala bi bez problema..
ne bi se vracala sama,bez mm
jos nikog tu ne poznajem i nije mi lijepo ali sve bi napravila samo da ostanemo skupa
svima koji zive odvojeno ja se divim,znam da je tesko,probala sam..user posted image user posted image user posted image

ajde ajde tamo nas barem ima...di si u austriji?

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 44
14.10.2009 10:59:03   
mirna

ofttopic: upravo sam izracunao da cu ako se odreknem cigareta moci malom dati min 200.000 kuna kad krene na faks. umlatit ce me zena kad ovo procita...

Ruža daj odmah tavu, ne jednu nego deset...user posted image user posted image user posted image Da prestaneš pušiti ne bi trebao biti tamo...user posted image

U tome i je problem, ovdje se postenim radom tesko može živjeti na nekom prihvatljivom standardu.. Vani su visoko obrazovani ljudi visja srednja klasa, a ovdje..user posted image user posted image Nadam se da ce se to promijeniti...user posted image

Žrtva je stvarno ogromna i odluka nije jednostavna...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 14.10.2009 11:02:12 >

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 45
15.10.2009 11:58:25   
boba125

IZVORNA PORUKA: dominik

ajde ajde tamo nas barem ima...di si u austriji?

u grazu,nije daleko ali ipak jeuser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 46
15.10.2009 12:04:41   
Kika83
Preteška odluka. Ja to nebi nikako mogla, jedino uz uvijet da idem s  njim. Zajedno odlučite kako je najbolje za vas user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 47
15.10.2009 12:17:30   
BUMBIKA
Draga i meni bi to bila preteška odluka...nadam se da ćete zajedno odlučiti što je najbolje za sve troje i da ćete biti zadovoljni konačnom odlukom...user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 48
15.10.2009 19:27:58   
Zvonki
Meni je obitelj ipak prije svega. Nisam sigurna da bi pristala na razdvojenje. Djecu nitko ne pita sviđa im li se to. Želim vam najbolju odluku i puno sreće ma što odlučili.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 49
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

svjetlo DA ili NE
Admin

Da li držite upaljeno svijetlo tokom noči u sobi gdje vam spava beba?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!