|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
1.9.2008 0:16:38   
piggy
Nadam se da nisa voli ići u vrtić.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Candy vidim da si još tu,tko će tebe ujutro dići,brzo na spavanje da ne buš umorna.user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 1.9.2008 0:19:01 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1001
1.9.2008 0:19:44   
tiha
denissa obozava vrtic a i tetu mislim obje ima dvije!!!!!!!!!! jedva ceka sad je tek zaspala od uzbudenja

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1002
1.9.2008 0:23:31   
piggy
kako su svi uzbuđeni kada je prvi dan vrtića ili škole.
Ja sam jedva čekala kada će sve početi al sam jedva čekala i da sve završi.user posted image
Praznici su mi uvijek bili draži.user posted image
A kad se sada svega sjetim ubiti sve tako brzo prođe da nismo toga ni svijesni,zato treba iskoristiti svaki trenutak.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1003
1.9.2008 0:26:51   
tiha
u pravu si treba treba....ej opet cemo slavit pogledaj si br objava....bit ce veselo

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1004
1.9.2008 0:29:57   
piggy
Pa to danas moramo proslaviti,mora ću puno pisati,al zato si mi ti tu,ja i ti uvjek nađemo nešto za slavlje. zakon si nisam uopće gledala na broj objava.user posted image
Ulazim u novu školsku godinu i novi mjesec sa 4 zvjezdice.user posted image
Neće biti teško to odraditi.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1005
1.9.2008 0:34:54   
tiha
user posted image  totalno si u pravi....neces vjerovat al ja kljucam po tipkovnici drijemam.....!!!!!!!!!!! ali cekam partyyyuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1006
1.9.2008 0:36:17   
piggy
Početi ću pisati bilo što samo da napravimo party.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1007
1.9.2008 0:40:26   
tiha
prava siuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1008
1.9.2008 0:42:10   
piggy
Draga jesi vidjela moj novi tickeruser posted image
Rekao mi je mm da sam poludilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1009
1.9.2008 0:44:03   
tiha
snimila sam cim si ga stavila i pravi jeuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1010
1.9.2008 0:48:48   
piggy
Rekla sam da moram imati sve napisano tak da ne zaboravim koliko imam godina i kada mi je rođendan,a za brak više manje,meni je brak već 6 godina od kada smo počeli skupa živjeti,a taj komad papira mi niš ne znači.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Važna je ljubav i poštivanje partnera.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1011
1.9.2008 0:49:56   
piggy
idem nam pripremiti sve za party,vidimo se brzouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1012
1.9.2008 0:52:29   
piggy
user posted image user posted image user posted image

Nazdravimo za moje 4 zvijezdice.Uh kako sam ponosnauser posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1013
1.9.2008 0:54:11   
tiha
bravo piggyyyyyyyyyyyyyyyyyyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1014
1.9.2008 0:58:42   
piggy
user posted image user posted image jesi li za jedan ples prije spavanjauser posted image  ja moram zaplesati od sreće.
Opet ti moram zahvaliti jer da nije bilo tebe nebi bilo "amora" a ni ja sada ne bi imala 4 zvjezdice.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1015
1.9.2008 1:02:43   
tiha
jao hvala tako sam ponosna na sebe............hihi!!!!!!!!!!

ja sam uvijek za user posted image user posted image ajmo 1,2,3,4,5,6,7,8.....bila mazoretkinja pa mi brojevi skacu po glavi dok plesemuser posted image user posted image user posted image user posted image  nisam u stanju trazit smajlije koji plesu pa malo ovako!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1016
1.9.2008 1:06:04   
piggy
Nek malo i ovi slonići skakuću stvarno im treba da skinu koju kilicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka si ti meni ponosna tako i treba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1017
1.9.2008 1:08:12   
piggy
Sada sam se nečega sjetilauser posted image
Pa ti ništa ne jedeš,ja sam osjetila neku glad pa reko da vidim ima li Tiha kruha i pašteteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1018
1.9.2008 1:08:49   
tiha
sta ima kod tebe novoga srecice? srijeda se blizi

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1019
1.9.2008 1:12:51   
piggy
nema baš ništa novog,nema više iscjedka,jedino što mi je trbuh napuhnut i bloe me sise na dodir,al tak su mi simptomi i pred vješticu.
Neću se zamarati,kaj bu bu,trudim se ne misliti ni na vješticu ni na trudnoću.
Vidjet ćemo u srijedu ak mi opet nebu došla 3 dana kasnije.
Da znaš da bi bila najsretnija da ostanem trudna.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1020
1.9.2008 1:16:35   
tiha
joj vjerujem ti....a najgore je to iscekivanje....mi smo miu pravili 6 mj....i svaki mj mi je bio katastrofa jos mi dr rekla da mi je maternica zabacena i da ce bit kao teze bome je i bilo....vec sam bila rekla briga me necu se zamarati kad bog bude htio bit ce i tako je stvarno bilo ostala trudna isti mjesec!

nadam se da ces i ti ubrzo biti ponosnauser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1021
1.9.2008 1:22:40   
piggy
definitivno moram to skroz izbaciti iz glave,al uvijek mi se nešto mota u podsvjesti,možda da mi se nije dogodilo to što je,nebi tak razmišljala.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1022
1.9.2008 1:24:43   
tiha
totalno te razumijem i znam da nije lako!!!!!! odi na radio RR i poslusaj pjesmiceuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1023
1.9.2008 1:33:19   
tiha
joj sreco idem ja laganini dizemo se u pola 7 i budim miu i nisu i u vrtic!!!!! treba nam malo da se spremimo pa se ranije moramo dici....a ja krepana! ponovo postajem ranoranilac i pridruzujem se curama na kavama ujutro...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1024
1.9.2008 1:34:51   
piggy
samo ti draga odi u krevetac,i ja ću lagano jer se isto moram ranije dići,možda se vidimo na jutarnjoj kavici.
Želim vam svima Laku noć.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!