|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klub "ludih mama"
21.10.2009 11:57:14   
Anoniman
molim jednu clansku kartu i za mene!!
vec sam napisala u tuzionicu, ali ajde da se ponovim...zaspala je sinoc u 21h, probudila se u 23h i drzala me budnom do 3...probudila se u 10, i od tad samo nesto kenjka, neispavana je, gle cuda!! a ja sam jos od sinoc zivcana i luda! a mm dolazi valjda oko 3, bio je na plovidbi juce i danas, i naravno bice preumoran i opet cu morati sama sa njom da se borim...a ponovi li se i veceras to od sinoc, stvarno ne znam....

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 76
21.10.2009 12:47:53   
lee
ja sam luda isto..cjelu noč nije spavao budio se oko 1h jeo pa opet oko 3h da bi u 5bio spreman za igranje...ja sam luda luda spavao je jutros 20 min...jeo je leži u ljulji i urla a ja nemam snage da sebe dignem sa stolice a kamoli njega od 9kg...koma sam od umora.zub mu izašao malo nije više ništa natečeno..zašto ne urla na rukama nego samo kad negdje leži...user posted image samo da se nosa, susjeda posudila maramu neče u marami hoče da ga baš nosam...a jase nisam ni pomakla od jutros bila mi žena očistila mi stan a mene čeka sad pegla, ručak...veš moram staviti..pa reu izvesti..jadna ona samnom...luda sam.ako se ne javim odvukli me u ludnicu...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 77
21.10.2009 15:22:11   
mala pcelica
i moja je pobudalila danas na čisto ,vise ne znam sta cu sa njom ,samo se ddere dere dere dere...u nedogled ....sad spava po treći put od jutros a nadam se da ce biti duze od pola sata.....

a ne...ipak neće...eno je provrištala je user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 21.10.2009 15:24:12 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 78
21.10.2009 15:31:33   
tikica_69
Hoce netko otvoriti temu "Klub ludih zena?"

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 79
21.10.2009 15:37:46   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: tikica_69

pa otvori, draga user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 80
   [Obrisani korisnik]
21.10.2009 15:38:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 81
21.10.2009 21:25:34   
twitty
evo i mene u klubuser posted image
mm i malac gledaju tekmu a taj malac ne sjedi ukupno jednu minutu u danu,siznit cu!!!user posted image

gibam...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 82
22.10.2009 9:45:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nellyca

molim jednu clansku kartu i za mene!!
vec sam napisala u tuzionicu, ali ajde da se ponovim...zaspala je sinoc u 21h, probudila se u 23h i drzala me budnom do 3...probudila se u 10, i od tad samo nesto kenjka, neispavana je, gle cuda!! a ja sam jos od sinoc zivcana i luda! a mm dolazi valjda oko 3, bio je na plovidbi juce i danas, i naravno bice preumoran i opet cu morati sama sa njom da se borim...a ponovi li se i veceras to od sinoc, stvarno ne znam....

nastavak...juce je legla u podne i 15, i spavala do pola 4! user posted image taman se ja obradovala kako ce lepo da izdrzi do uvece, pa lepo na spavanje u 21h da je stavim...zaspi ona u 21:15h... ja od umora nisam do ponoci mogla da zaspim...20 do 1 eto ti nje hoce da ustane uz krevetac user posted image user posted image user posted image i tako smo se navlacile do 2 i 20 user posted image , samo sto sad nisam palila svetlo, pustila sam je da lezi pored mene, i zaustavljala je kad je htela da se digne (citaj- svaka 2 minuta). probudila se jutros u pola 9, ja naravno ne znam gde sam ni gde bijem .. user posted image user posted image nece valjda ovako svaku noc user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 83
22.10.2009 14:58:15   
mala pcelica
izgleda da su se sve rr bebe nešto pobunile protiv spavanja user posted image
moja je i noćas fino spavala ......uh samo da takva ostane user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 84
22.10.2009 15:39:37   
pikachu
Mi smo od jučer kao na odvikavanju od nošenja... Uši me boooooooooooooooooole i uopće ne znam da li će upaliti pa mi je muka gledati kako plače, ali ako nešto ne napravim završit ću na blokadama zbog kičme, a nakon toga na psihijatriji!!!!! Držite fige da upali... A tek kada se budemo odvikavali od cjelonoćnog cuclanja cice... E to će biti veselo... Rekla mi pedijatrica da već mogu ukinuti noćni obrok ako sam spremna... Niti sam ja spremna niti su moji susjedi spremni...user posted image user posted image user posted image  Idem dalje se boriti...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 85
22.10.2009 21:30:17   
Marta j
Jos sam luda nego prethodnih dana moze mi se smijati tko hoce i reci da sam luda al ja sam danas krenula kod psihica na razgovore ici cu svaki tjedan.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 86
23.10.2009 10:49:09   
ket
IZVORNA PORUKA: Marta j

Jos sam luda nego prethodnih dana moze mi se smijati tko hoce i reci da sam luda al ja sam danas krenula kod psihica na razgovore ici cu svaki tjedan.

pa što je bilo?

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 87
23.10.2009 11:02:49   
mala pcelica

dobro si i napravila...ja ću kad prestanem dojiti da odem jer će mi dati antidepresive jer sam ih zbog trudnoće morala prestati piti..nadam se da neću izluditi totalno do tad user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 88
24.10.2009 11:45:36   
Marta j
Jos jedna neprospavana noc...neznam za sebe

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 89
24.10.2009 12:43:47   
BUMBIKA
Marta draga pa šta je bilo?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 90
24.10.2009 12:47:04   
tiha

IZVORNA PORUKA: tikica_69

user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 91
24.10.2009 12:49:46   
tiha

cuj draga neznaci da si luda ako ides na razgovore strucnjaci kazu da bi to svi trebali. vani je to sasvim normalno!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 92
24.10.2009 13:33:54   
Marta j
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Marta draga pa šta je bilo?

Neznam sto je s Matom dr ga je pregledala cijelog,vadila nalaze sve super a on samo grintava place vec par noci nikako nece da spava,a ni prek dana.Kaze dr da je krenio novi zubic i to ne jedan nego 2user posted image

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 93
24.10.2009 14:26:25   
anne
Stavila sam fotke od jučer.
Koga zanimaju!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 94
25.10.2009 18:19:50   
dami
Tek sad sam vidjela ovu stranicu kad sam se izvikala na mog sina ni krivog ni dužnog. Ali dobro, tvrdokožac je on, mislim da me čak nije ni slušao.
Sad me već prošla nervoza.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 95
25.10.2009 21:13:42   
ninolina
joooj evo i mene da se pojadam moja mala koja je spavala do prije par dana fino, noć bez problema sad je sve to palo u vodu. Dan još nekako a noć komauser posted image šta joj je nemam pojma al sam sigurna da ste ju vi zarazile user posted image user posted image a ja ju nesmijem više hvaliti. Iššš, iššššuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 96
25.10.2009 21:15:09   
Marta j
Aj moras i ti vidjeti kako je ne spavati nocuuser posted image

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 97
25.10.2009 21:16:33   
ninolina
Aj moras i ti vidjeti kako je ne spavati nocuuser posted image

joooj micek Theo ima 3 god i tek je sad počeo spavat po noći. Doktori rekli takvo djete, pa nebu valjda i ova takva. Već se nisam prav naspavala 8 god

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 98
25.10.2009 21:17:35   
Marta j
Ma ja te malo zekam,jer mi je nevjesta bila mali pospanko.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 99
25.10.2009 21:20:54   
ninolina
ma znam draga, baš je volila spavat a sad user posted image . Vidiš kako tebe moj zet gnjavi u trudnoći pa i saduser posted image te male mrvice uhhh

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!