|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klub "ludih mama"
25.10.2009 21:21:34   
Ninaa
Nismo ju zarazile nek je to tak, dobro došla u klubuser posted image . I moja je prva 3 mj. bila super,a onda uf ko da je to neko drugo dijete. SAd se malo smirila i malo bolje spava!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 101
25.10.2009 21:23:25   
ninolina
Nismo ju zarazile nek je to tak, dobro došla u klubuser posted image . I moja je prva 3 mj. bila super,a onda uf ko da je to neko drugo dijete. SAd se malo smirila i malo bolje spava!

a valjda su zubići nadam se user posted image user posted image kako tvoja mrvica

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 102
25.10.2009 21:26:24   
Ninaa
Pa bila je šmrkava i imala temperaturu u petak, ali nije prelazila 38 tak da ni sirup nisamo pili. Sad je prošlo hvala Bogu. Inače malo bolje spava po danu, a po noći sad spava do ujutro, kad se probudi dam joj dudicu i primim je za ruku i zaspi, van više nejde iz krevetića. A kod nas još nijednog zuba na vidiku a sve oteknuto i muči je to već 4 mj.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 103
25.10.2009 21:26:49   
lee
danas je bio dobar, ali po noči opet je zezao...ma on se probudi pa jede onda počne vrištati traži čaja..pa opet jesti...neznam više što da mislim..zubič jedan je izašao,sad kreče drugi koji je malo provirio a mislim da če i treči...luda sam od zubiju...luda sam ne spavam danima ....a maleni se želi i igrati kao danas probudio se u 3ujutro i broji želi se igratri....uf pilence mamino odakle ti ta energija...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 104
25.10.2009 21:30:43   
ninolina
ma kod nas nema zubića još a i ona nije nervozna da plače, al onda malo cicu, malo bocu, malo čaja, pa duda pa bože dragi kad se to sve izmješa više se bojim zaspat da joj se želudac ne digne ahh, to su te slatke mukeuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 105
25.10.2009 21:38:10   
Marta j
IZVORNA PORUKA: ninolina

ma znam draga, baš je volila spavat a sad user posted image . Vidiš kako tebe moj zet gnjavi u trudnoći pa i saduser posted image te male mrvice uhhh

On je mamu odlucio zezati od samih pocetaka pa samo nastavio kada se rodio....

Ja neznam sto njega vise muci a ni od kuda mu snaga da se samo igra i igra.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 106
25.10.2009 21:39:33   
ninolina
djete puno energije user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 107
27.10.2009 16:36:52   
Marta j
Naopokon Mate da nije cijeli dan plako bili smo skoro pola dana u setnji i cijelo je vrijeme mirovao.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 108
27.10.2009 19:09:57   
pikachu
Odvikavanje od nošenja ne prolazi baš najbolje kod juniorke, ali zasad sam ustrajna u svome cilju jer će ili ona slomiti nas ili mi prilagoditi nju nama... Uglavnom, natezanje po cijeli uboga dan... Smišljam kako da je odvratim od nošenja, ali ju svejedno moramo animirati 24h na dan... Kakav karakter... Kada otkrijem čarobnu formulu, javim vam cure...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 109
27.10.2009 19:22:40   
mala pcelica
ah mi smo bili u slavoniji za vikend i maja je bila nemoguća cjeli vikend se samo derala.......ko sveki smo bili pa je mozda zbog toga user posted image ...a cim smo se vratili za zg ona super

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 110
27.10.2009 19:28:21   
lee
pikachu javi obavezno kad otkriješ formulu...jer ja sam luda isto od nosanja...pitam se na koga je...user posted image

danas je brojao i brojao..bili smo u šetnji i vratili se kuči brzo jer user posted image maleni brojao  bio nervozan jako...tako da sam bila malo luda ali sam izdržala...sutra mm ide u zg pa možda poludim do kraja...user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 111
27.10.2009 20:14:08   
inna
ja ću se doseliti u ovu temu user posted image user posted image user posted image
Domi u zadnje vrijeme ima ubitačan ritam i ja ga ne stignem pratiti...ne spava ni po noći ni po danu i konstantno je u 5. brzini...MM danas bio s njim 1h i rekao da mi se divi kak izdržim s njim cijeli dan

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 112
27.10.2009 20:22:40   
Marta j
Mate je zaspao a do kada vidimo danas je malo mirniji.Nadam se da spava duze od 4.30 jer se nemogu svako jutro tada dizati.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 113
28.10.2009 13:47:00   
Marta j
Juhu jutros smo spavali do 8 budio se samo u 4 pojeo bocu i zaspao.

Jupi...

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 114
4.11.2009 10:32:16   
mama mery
svinje jedne male izbacit cu ih van iz kuce
user posted image user posted image user posted image ljuta sam danas se nece smjeti mrdnuti sa kr4vata cijeli dan

pokudali krevetac gospoda se popela na ktrevetac i drmali sranicom dok ju nisu otkinuliuser posted image user posted image user posted image
ljuta sam razbila bi ih

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 115
4.11.2009 10:37:56   
zaba
ova moja ima energije za cijelu momčad,i nevjerojatnu sposobnost da napravi nered u sekundi,prolije vodu,sok,evo sad meni kavu,a mjesta koliko hoćeš...jedva čekam da krene u vrtić i da se obje vratimo u uobičajeni ritam.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 116
4.11.2009 10:40:48   
mamica29
Skače po krevetu, rastura po sobi i dere se da ga svi čuju (znate kakvi su dečki). a ras..... me kad mi je polio vodom Bebe i Mama & Beba koje još nisam ni otvorilauser posted image  sve plivalo u vodi. uspjela sam ih osušiti na radijatoru, ali sve šuškauser posted image user posted image user posted image  Ništa me ne sluša. aaaaaaaaaaaaaa

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 117
4.11.2009 10:42:27   
anne
user posted image  Predivno je biti mama.
Moji su danas mirni . sigurno zatišje pred oluju!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 118
4.11.2009 10:44:29   
dominik
IZVORNA PORUKA: zaba

ova moja ima energije za cijelu momčad,i nevjerojatnu sposobnost da napravi nered u sekundi,prolije vodu,sok,evo sad meni kavu,a mjesta koliko hoćeš...jedva čekam da krene u vrtić i da se obje vratimo u uobičajeni ritam.

i jaaa...al zvala dr nista do drugog tjedna...hocemo li izdrzatiuser posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 119
4.11.2009 10:44:54   
mama mery
IZVORNA PORUKA: anne

user posted image  Predivno je biti mama.
Moji su danas mirni . sigurno zatišje pred oluju!user posted image

tako su moji poceli s ljepom igrom bez galame i svađe...............user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 120
26.12.2009 11:22:24   
gljiva
Evo mene u zaboravljenom klubu. I već dvije noći loše spava, a po danu nikako.
Stalno bi bio na cici, već sam luda od toga.
Ruke su mu stalno u ustima pa sve što pojede izbljucka. Pretrpostavljam da su zubi u pitanju.
Probala sam mu dat flašicu da malo mene ostavi na miru, al počne urlat čim ju vidi.
Sad je odspavao 10 min i opet je na meni. Stvarno sam laganini luudaa.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 121
26.12.2009 23:00:42   
mala pcelica
PUKLA,PUKLA,PUKLA I PUKLA SAM!!! Ne znam sta joj je,posljepodne se  odjednom počela derati iz petnih žila i nije uvukla jezika do sad kad sam ju jedva na jedvite jade uspavala...Danas sam totalno pukla...i da, jos ima i povišenu temperaturu,valjda ju neće opet neka boleština user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 122
27.12.2009 11:41:43   
mala pcelica
i danas sam luda,ne prestaje da bude nervozna i da plače,počela je slabije i da jede tako da mogu očekivati da se ponovo prijavim u nasu malu kliniku user posted image

Neposredna veza do poruke: 123
27.12.2009 11:44:57   
Marta j
Mozda su zubici il vrijeme.
Jer i moj Mate je od kada je jugo cijeli nervozan.

Kazu da djeca najvise mogu osjetiti promjenu vremena

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 124
27.12.2009 11:52:58   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Marta j

Mozda su zubici il vrijeme.
Jer i moj Mate je od kada je jugo cijeli nervozan.

Kazu da djeca najvise mogu osjetiti promjenu vremena

ne znam marta više sta joj je ,znam samo da je i prošli put prije nego će se razboliti ista takva bila i malo mi je bljeda u licu,a gledala sam joj desne ništa od zubića nema da bi izbilo user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!