|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija II.
16.5.2008 16:39:53   
Elena
Ruzice da si kupis nesto lepo,mali seksi i da budes jos ljepsa trudnicauser posted image kad se vratis cekam izvestaja,ok?user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 376
16.5.2008 16:46:18   
Elena
ej koka pa ti danas si bas aktivna,bravo,ja malo sam onako vamo tamouser posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 377
16.5.2008 16:46:35   
Puli
slažem se s elenomuser posted image
i obvezno nas izvjesti kako je prošao šopinguser posted image
idem mojauser posted image se budi i vrijeme joj je za klopu pa ćemo kod none na kavu vani jako puuše

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 378
16.5.2008 16:48:44   
Elena
cure i moje crvce ustalo moram da vas napustim,ali svraticu malo kasnije da vidim sta se Ruzica podnovila,pusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 379
16.5.2008 16:51:09   
koka
Ha-ha evo me opet. Ili me nema ili me ima previšeuser posted image user posted image user posted image . Ružice, sad je vrijeme da budeš sexi, moraš se osječati lijepom user posted image . Elena tvoja Martinica je prava ljepotica. Puli ja te obožavam, tetvoje rimice me uvijek oraspolože, čak sam si neke i zapisala( upravo sam jednu bila poslala frendici za rođendan)user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 380
16.5.2008 16:52:49   
Elena
user posted image ali bas ste zarazne ali moram da ustanem,ajde cao

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 381
16.5.2008 16:56:37   
Ruža
Evo me natrag, teta blebeta natrpana i neka sad blebeće po suđu dok domaćica obavi lajsanje!user posted image user posted image
Obavjestim vas o svemu. Ali tko ono reče sexy u trudnoći??user posted image  Svakako se osjećam ,ali sexy???user posted image
Baš smo komentirali jutros kako imam sreće što se ove godine nose tunike pa mogu svašta naći. A vidjet ćemo.
Koka kako nogomet?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 382
16.5.2008 17:01:53   
koka
Ma nogomet će malo kasnije, nagovorila sam MM da pere suđe u zamjenu za palačinkeuser posted image user posted image user posted image . pa ga možda i nagovorim da ode on vani sa Rokomuser posted image .Pa ne trebaš se obuči sexi da bi se osječao tako.A i ja svašta pričam, s ovih mojih 12kg mogu baš biti sexy.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 383
16.5.2008 17:04:26   
koka
E opet mi se nešto blokiralo, kao kad se izbrisala RR. Ma stvarno bi popuser posted image , da se opet desi. 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 384
16.5.2008 17:07:05   
koka
user posted image user posted image user posted image user posted image nešto me nonstop izbacuje, to samo meni( možda bi stvarno trebala pauzirati s RR) ili i kod vas????????

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 385
16.5.2008 17:09:37   
Ruža
Kako kad Koka, nekad sve štima, a nekad zuser posted image .  Dobro ti ucjenjuješ svog MM_a...user posted image   A ribu ti je donio.user posted image
Evo moj zaspao na kauču, tv trešti, djeca se vani deru, a on kao beba. Zavidim mu.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 386
16.5.2008 17:11:27   
koka
Donio je i za sutra user posted image  user posted image . A bome i on spava tu kraj mene, Roko gleda crtić a mama brije u bircuuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 387
16.5.2008 17:14:36   
Ruža
Bravo za mamu što se zna zabavljati!user posted image  
Curke odoh, inače bi lako mogla odustati...user posted image
user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 388
16.5.2008 17:16:33   
koka
Hajde odi več jednom da se i ja maknem.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 389
16.5.2008 17:52:23   
Elena
ne mogu da verujem da koka nije tuuser posted image koooooooooooookaaaaaaaaaaaauser posted image ajde navrati da popijemo nesto ili vec ti je dosta za danasuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 390
16.5.2008 17:54:16   
koka
Tu sam samo što sam išla napravit tijesto za palačinke. Danas pak sam cijeli dan tu. Danas je moja smjenauser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 391
16.5.2008 17:56:18   
Elena
pa ti si me toj cula,stvarno znam vikati kako kaze i moj mmuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 392
16.5.2008 17:58:05   
koka
Bila si me pitala da ti objasim kako sam stavila ticker, al meni je pomogao MM pa kad on bude dostupan cemo ga zamolit da nam objasni pa cu ti na pp poslat. Sad da ti idem objašnjavati ne siječam se jer mi je on govorio šta da radim kad bi zapelouser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 393
16.5.2008 18:03:33   
Elena
Vazi,i bas ti hvala.Nego moj crv evo skace na mene ne daje mi da pisem.Ali ne dam se sad sam uspela da sednemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 394
16.5.2008 18:05:09   
Elena
mamara vidjela sam fotke mali ti je bombonceuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 395
16.5.2008 18:12:59   
koka
Dosta idem nešto radit, jer če Iva imati previše za čitati večerasuser posted image user posted image user posted image . Idem peglat imam još toga, pa da za vikend budem slobodnauser posted image . Hajde ZDRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 396
16.5.2008 18:18:45   
Elena
SUPER KOKA I JA IDEM PEGLATI DA TI PRAVIM DRUSTVO DA NE BUDES SAMA,AJDE CAO

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 397
16.5.2008 20:26:10   
Puli
petak navečer
a birtija nam prazna stoji
jedino puli  vrijeme u njoj  broji

ne znam dal se to farma gleda
ili uživate u palačinkama s puno meda

ma znam vi ste noćne ptice
a ja spadam u dnevne leptirice

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 398
16.5.2008 20:28:24   
Puli
koka nam je danas forumašica pravauser posted image
u birtiji je već više od pola dana

kako je rokić tvoj
jel igrao nogomet svoj

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 399
16.5.2008 20:28:51   
koka
Peglanje gotovo a i mašina prazna, palačinke su popapane a dečkići gledaju Batmana. He-he vidi rime, valjda zarazno . 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!