Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:29:25
|
|
|
|
ZVRK
|
svaka čast puli,rima je . može li jedna i komadić ???
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:31:04
|
|
|
|
koka
|
Rokić je danas ostao bez nogometa, dao mami malo mira. Sutra ću mu kompenzirati. danas je moj dan . Nije baš da je davio, zaigrao se tu po kući a mi smo šutjeli .
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:31:06
|
|
|
|
mirna
|
evo i mene na kratko..neću dugo jer mi je MM ljut zbog RR...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:32:42
|
|
|
|
koka
|
Sram ga bilo, pa daj mu da malo on brije s nama . Oraspoložit čemo ga.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:33:09
|
|
|
|
mirna
|
bok cure! što ima u Istri novog?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:34:54
|
|
|
|
Puli
|
hvala zvrk slatko uvijek može kao i kava nisam ko ona ekipa u večeri za pet ne volim ovo ili ono koka super ste se dogovorili za rokića
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:37:56
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam se danas nauživala sa malim.pošto nam je tata otisao u bolonju na neki sajam mi smo lutali po buzetu i okolici.parkić,pijesak,a onda na sok i malo vina kod mm barbe.ja pila sok a mali probao vina ali nije bio baš zadovoljan.sada je okupan i spremljen u sobu u svoj krvet(čekam da zaspi)a ja sam se odlučila za moju ekipu na rr u birtiji .
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:38:12
|
|
|
|
koka
|
U ovom dijelu Istre ama baš ništa novoga. E ova moja sva se raspalila, valjda sambu pleše .
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:41:01
|
|
|
|
koka
|
Mi ga danas ne silimo za krevet ako bude htio neka se javi, sutra ne ide u vrtić, ajučer je bio reći dan da je sam išao spavati . Baš me zanima dali će i danas
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:41:49
|
|
|
|
ZVRK
|
kada neće mama da mrda onda će junior-ka.samo neka pleše.barem neće morati ućiti plesne korake kada naraste
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:42:10
|
|
|
|
mirna
|
Jednom smo bili ja i MM na izletu tamo: u buzetu i motovunu..prekrasno mi je bilo..u bujama još nisam bila, a valjda vam je jedan slovenac dovoljan .. puli što se tiče hrane: i meni sve paše (još pogotovo ako mi netko drugi skuha )..jedino ne bi probala puževe, žabe i slično..
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:42:37
|
|
|
|
Puli
|
moja je uvijek plesala dok bi gledala ples sa zvijezdama a najviše na paso doble i mi provele dan same mm bio na ručku malo se odmorio i otišao raditi još ga nema curka okupana zaspala prije osam i nadam se da bu mir do 4 ujutro
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:44:10
|
|
|
|
ZVRK
|
mirna,ako kad budeš opet u tour de istra ,javi se
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:45:11
|
|
|
|
Puli
|
žabe su mljac mljac bolje od piletine meni ih ko djetetu podvalili pod male piliće i tek poslije su mi rekli što sam pojela puževe bi možda probala iz znatiželje jer vele da su jaako fini i pravi specijalitet
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:46:26
|
|
|
|
koka
|
Mirna dovoljan i previše. A što se tiće Buzeta moja je nona od tamo i nedao Bog da netko kaže nešto protiv Buzeta.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:48:18
|
|
|
|
Puli
|
i ja sam bila jedan uskrs u istarskim toplicama i motovunu i bilo mi je predivno a s kazalištem lutaka igrala predstave po vrtićima u poreču,vrsaru i višnjanu istra je predivna,ugostiteljstvo i usluge prva liga za razliku od mog dubrovnika gdje su neuslužni, neljubazni ,skupi itd.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:48:58
|
|
|
|
ZVRK
|
koka,pa onda bi se nas dvije mogle upoznati kada joj ideš u posijet .sastanak istarskih forumašica??
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:49:30
|
|
|
|
koka
|
Ma ja sam isto probala žablje krake a puževe možda i bi samo da neznam šta jedem, pa ako su dobri neka mi kažu
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:53:56
|
|
|
|
mirna
|
možda vas ima još više iz istre, samo se ne javljaju..kafi mi se čini je iz rijeke... Organizirajte se cure i možda i mi iz zg iznajmimo kombi, pa vam se pridružimo.. Puli, nadam se da ću uskoro i tebe upoznati... btw. gdje nam je anne?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:54:49
|
|
|
|
koka
|
Joj Puli, ugostiteljstvo tu kod nas je pre površinsko več isfurano. Ja mislim da dalmacija je daleko bolja destinacija od Istre. Ne kažem da nema lijepih mijesta, a ta mijesta koja i imamo vjeruj, naši rasprodali strancima . ZVRK nona mi živi u Bujama, rodom je iz Buzeta i do nedavno dok joj nije umrla sestra često smo i išli za Buzet. Oni su živjeli u prvoj kući iznad Cimosa.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:56:55
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam kod OMV-a.baš sam se ponadala
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 20:59:37
|
|
|
|
koka
|
Pa šta plačeš sad znam di si pa prvom prilikom kad budemo išli za Buzet možda se i sretnemo . A meni se čini da je i njanja iz Rijeke.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 21:00:15
|
|
|
|
Puli
|
curke stigao mm sa sajma pa vas pozdravljam i želim vam ugodan nastavak druženja mirna naravno da ćemo se upoznati mi svakodnevno treniramo vožnju u kolicima curka je sve bolja a danas smo se prvi puta vozili u tramvaju i dobro je prošlo pa ćemo se u budućnosti odvažiti i do maksimira
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 21:01:26
|
|
|
|
Puli
|
ne znam gdje je anne i meni fali valjda je sve ok
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 16.5.2008 21:01:35
|
|
|
|
koka
|
Evo opet sam ostala sama . Puli bokić i pusa Cvijetiću.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!