|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija II.
16.5.2008 20:29:25   
ZVRK
svaka čast puli,rima je user posted image user posted image user posted image .   može li jedna user posted image    i komadić   user posted image   ???

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 401
16.5.2008 20:31:04   
koka
Rokić je danas ostao bez nogometa, dao mami malo mira. Sutra ću mu kompenzirati. danas je moj dan . Nije baš da je davio, zaigrao se tu po kući a mi smo šutjeli user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 402
16.5.2008 20:31:06   
mirna
evo i mene na kratko..neću dugo jer mi je MM ljut zbog RR...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 403
16.5.2008 20:32:42   
koka
Sram ga bilo, pa daj mu da malo on brije s nama user posted image . Oraspoložit čemo ga.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 404
16.5.2008 20:33:09   
mirna
bok cure! što ima u Istri novog?user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 405
16.5.2008 20:34:54   
Puli
hvala zvrk
slatko uvijek može kao i kava
nisam ko ona ekipa u večeri za pet ne volim ovo ili ono

koka super ste se dogovorili user posted image za rokića

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 406
16.5.2008 20:37:56   
ZVRK
ja sam se danas nauživala sa malim.pošto nam je tata otisao u bolonju na neki sajam mi smo lutali po buzetu i okolici.parkić,pijesak,a onda na sok i malo vina kod mm barbe.ja pila sok a mali probao vina ali nije bio baš zadovoljan.sada je okupan i spremljen u sobu u svoj krvet(čekam da zaspi)a ja sam se odlučila za moju ekipu na rr u birtijiuser posted image user posted image user posted image .

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 407
16.5.2008 20:38:12   
koka
U ovom dijelu Istre ama baš ništa novoga. E ova moja user posted image sva se raspalila, valjda sambu plešeuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 408
16.5.2008 20:41:01   
koka
 Mi ga danas ne silimo za krevet ako bude htio neka se javi, sutra ne ide u vrtić, ajučer je bio reći dan da je sam išao spavatiuser posted image . Baš me zanima dali će i danasuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 409
16.5.2008 20:41:49   
ZVRK
kada neće mama da mrda onda će junior-ka.samo neka user posted image   pleše.barem neće morati ućiti plesne korake kada narasteuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 410
16.5.2008 20:42:10   
mirna
Jednom smo bili ja i MM na izletu tamo: u buzetu i motovunu..prekrasno mi je bilo..u bujama još nisam bila, a valjda vam je jedan slovenac dovoljan ..user posted image user posted image

puli što se tiče hrane: i meni sve paše (još pogotovo ako mi netko drugi skuhauser posted image )..jedino ne bi probala puževe, žabe i slično..user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 411
16.5.2008 20:42:37   
Puli
mojauser posted image je uvijek plesala dok bi gledala ples sa zvijezdama a najviše na paso doble

i mi provele dan same
mm bio na ručku malo se odmorio i otišao raditi
još ga nema
curka okupana zaspala prije osam i nadam se da bu mir do 4 ujutro

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 412
16.5.2008 20:44:10   
ZVRK
mirna,ako kad budeš opet u tour de istra ,javi se

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 413
16.5.2008 20:45:11   
Puli
žabe su mljac mljac bolje od piletine
meni ih ko djetetu podvalili pod male piliće i tek poslije su mi rekli što sam pojela

puževe bi možda probala iz znatiželje jer vele da su jaako fini i pravi specijalitet

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 414
16.5.2008 20:46:26   
koka
Mirna user posted image dovoljan i previše. A što se tiće Buzeta moja je nona od tamo i nedao Bog da netko kaže nešto protiv Buzeta. 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 415
16.5.2008 20:48:18   
Puli
i ja sam bila jedan uskrs u istarskim toplicama i motovunu i bilo mi je predivno

a s kazalištem lutaka igrala predstave po vrtićima u poreču,vrsaru i višnjanu

istra je predivna,ugostiteljstvo i usluge prva liga za razliku od mog dubrovnika gdje su neuslužni, neljubazni ,skupi itd.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 416
16.5.2008 20:48:58   
ZVRK
koka,pa onda bi se nas dvije mogle upoznati kada joj ideš u posijetuser posted image .sastanak istarskih forumašica??

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 417
16.5.2008 20:49:30   
koka
Ma ja sam isto probala žablje krake a puževe možda i bi samo da neznam šta jedem, pa ako su dobri neka mi kažuuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 418
16.5.2008 20:53:56   
mirna
možda vas ima još više iz istre, samo se ne javljaju..kafi mi se čini je iz rijeke...user posted image Organizirajte se cure i možda i mi iz zg iznajmimo kombi, pa vam se pridružimo..user posted image

Puli, nadam se da ću uskoro i tebe upoznati...user posted image

btw. gdje nam je anne?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 419
16.5.2008 20:54:49   
koka
Joj Puli, ugostiteljstvo tu kod nas je pre površinsko več isfurano. Ja mislim da dalmacija je daleko bolja destinacija od Istre. Ne kažem da nema lijepih mijesta, a ta mijesta koja i imamo vjeruj, naši rasprodali strancimauser posted image . ZVRK nona mi živi u Bujama, rodom je iz Buzeta i do nedavno dok joj nije umrla sestra često smo i išli za Buzet. Oni su živjeli u prvoj kući iznad Cimosa.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 420
16.5.2008 20:56:55   
ZVRK
ja sam kod OMV-a.baš sam se ponadala user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 421
16.5.2008 20:59:37   
koka
Pa šta plačeš user posted image sad znam di si pa prvom prilikom kad budemo išli za Buzet možda se i sretnemouser posted image . A meni se čini da je i njanja iz Rijeke.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 422
16.5.2008 21:00:15   
Puli
curke stigao mm sa sajma
pa vas pozdravljam i želim vam ugodan nastavak druženja

mirna naravno da ćemo se upoznati  mi svakodnevno treniramo vožnju u kolicima curka je sve bolja a danas smo se prvi puta vozili u tramvaju i dobro je prošlo pa ćemo se u budućnosti odvažiti i do maksimira

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 423
16.5.2008 21:01:26   
Puli
ne znam gdje je anne
i meni faliuser posted image
valjda je sve ok

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 424
16.5.2008 21:01:35   
koka
Evo opet sam ostala samauser posted image . Puli bokićuser posted image i pusa Cvijetiću.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!