Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:24:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sa muzem vec 5 dana ne razgovaram....spakirala sam mu jos u subotu sve njegove stvari...totalno sam u komi...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:26:41
|
|
|
|
dominik
|
totalno sam u komi...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.11.2009 9:29:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:30:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sa muzem vec 5 dana ne razgovaram....spakirala sam mu jos u subotu sve njegove stvari...totalno sam u komi... draga, znaš moju priču.....ako kaj trebaš znaš moj broj, mail, sdresu....tu sam kokica!!!...pusa....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:33:07
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sa muzem vec 5 dana ne razgovaram....spakirala sam mu jos u subotu sve njegove stvari...totalno sam u komi... Žao mi je tikice. Nadam se da će te ipak riješiti probleme
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:51:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Probudila sam se u 2 da vidim kakvo je stanje sa temperaturom,pipnem ga on opet gori....u međuvremenu se probudio mlađi i bio budan do 5.30...on se naspavao pa mene zajebavao
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:52:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: dominik totalno sam u komi... Ajme nadam se da ce se sve brzo rijesiti....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 9:53:17
|
|
|
|
MILLA
|
mrzim kad su nam anđeli bolesni! proklete viroze !!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 15:15:43
|
|
|
|
osobno
|
evo ja ću se pošteno potužit...jutros uvatin po ure za sebe i odem s prijom na kavu, vraćam se i uzmem malog od sveki...čujem kako zaova (18 god, vječito nadrk...) šalje Luku sočno, glasno i jasno u pi... mat... ................. poludila sam, mrzim ostavljat malog kad je ona tamo, jednom ga je i udarila, i ja sam to pokušala rješit, ali niko ne svaća ozbiljno jer je ona takva inače... uffffff... Para mi izlazi na uši i najradije bi je ispleskala jer njoj riči ništa ne znače...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 15:17:59
|
|
|
|
Zvonki
|
Oh, kod ovakvih stvari ja ne bi šutila. Jasno bi joj dala do znanja da ne dopuštam da se tako razgovara pred mojim djetetom.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 15:20:57
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Oh, kod ovakvih stvari ja ne bi šutila. Jasno bi joj dala do znanja da ne dopuštam da se tako razgovara pred mojim djetetom. potpisujem zvonki ali bi ja jos i nju poslala tamo....sram je bilo
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 15:31:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sa muzem vec 5 dana ne razgovaram....spakirala sam mu jos u subotu sve njegove stvari...totalno sam u komi... Tikice bas mi je zao nadam se da cete ipak resiti probleme
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 15:32:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Oh, kod ovakvih stvari ja ne bi šutila. Jasno bi joj dala do znanja da ne dopuštam da se tako razgovara pred mojim djetetom. Potpisujem Zvonki.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.11.2009 15:38:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
moja je opet bila budna pola noći....a ja sam sve živčanija od toga!!! sad spava već 2 sata da se nije ni mrdnila i opet će noćas zajebavati weeeeeeee vrišti mi se!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 13.11.2009 9:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 9:31:52
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Zub me bolio cijelu noć i ne prestaje. Zubarica ne radi do ponedjeljka. Mogu ga otići poslikati samo ako mm nađe vremena pričuvati dijete. Sutra je vjenčanje na koje bi trebali ići,pa ne znam šta mi je "bolje" da me boli ili da imam rupčagu ako odem da mi ga izvadi socijalna zubarica Ja bi stvarno otišla socijalnom zubaru,samo da me ne boli.
|
|
[Obrisani korisnik] 13.11.2009 9:36:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 12:25:39
|
|
|
|
mišica 666
|
pa cvrči zašto misliš da ga treba vaditi???
|
|
[Obrisani korisnik] 13.11.2009 15:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 15:23:17
|
|
|
|
lueman
|
ajoj...baš mi je žao
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 16:44:13
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sa muzem vec 5 dana ne razgovaram....spakirala sam mu jos u subotu sve njegove stvari...totalno sam u komi... Baš mi je žao tiki. Ni ja sa svojim ne razgovaram jer je lažljivac. Uhvatila sam ga u laži i više mu ništa ne vjerujem.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 17:00:30
|
|
|
|
mišica 666
|
uh nadam se da će te prestati boljet i da ćeš to brzo riješiti.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 17:03:49
|
|
|
|
Lady3
|
uf,uf žao mi je cure,šaljem vam svima hugggg i tebi cvrčak vibre da sve brzo i bezbolno prođe .Znam kako ti je,i mene zub boli već danima,bila kod zubara,kad mi počela bušiti ajmeeeeeee,skoro sam iskočila iz stolice Radije bih ponovo rodila nego da mi buši. Ali u čet,opet moram ići,sve me strah
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.11.2009 17:08:46
|
|
|
|
osobno
|
Luka ima žutu uru, upravo leži, plače i viče "NEĆU" (to mu je omiljena riječ), mm u zagrebu, a ja sam u komi jer sam se probudila u 4 i 30 i od tad me beba počela šutat, pa navalila glad, pa sam s Lukom išla na plažu i dok sam na tren okrenila glavu, skočio je s tobogana i sad ga boli noga (sva srića ništa nije nateklo i može micat svime) pa ga moram nosit i totalno se osjećam kao loša mater danas....uz to stigli svi računi, amex, t-com, vodovod, hep...ima li još šta za pogodit me?!!!!!
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
Anketa
Iangogilllimusko ime Ian?Da (
54%)
Ne (
46%)
Broj svih glasova: 119Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!