|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
8.9.2008 10:28:22   
Puli
lijepo

jedino nam fali moreuser posted image

nas dvije smo ti sirene za razliku od mm-a on bi bez mora mogao

< Poruku je uredio Puli -- 8.9.2008 10:29:33 >

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 151
8.9.2008 10:30:21   
tonkica
Kak je tek nama koji ga ove godine nismo ni vidjeli... user posted image
Moram vas za sad pozdravit. Cura plače, tata ju više ne mre smirit. Možda je dijete i gladno... user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 152
8.9.2008 10:30:30   
Florijan Jakov
Bok komadi, zabava i ludilo na visini...puno ste pisale a ja nemam baš vremena sve čitati, pa ako bi koja ukratko naspisala aktualnosti...ko je trudan, ko je rodio, šta se radi i sl....Mirna me obavjestila za druženje, ali smo imali roditeljski u vrtiću...nadam se da neće dugo proći do sljedećeg na kojem se obavezno naslikamo.

Inače mi smo se odmorili, Fj je uživao na moru, prošli tjedan krenuo u vrtić, ostavio dudu, s plenama smo još na vi no i to će polako sjesti na mjesto, ja danas počela raditi...vrlo ću se brzo ušaltati u svakodnevicu, pa ćemo se i više pisati.

Tipkamo se user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 153
8.9.2008 10:31:54   
maja
joj, cure, dobili smo struje da se smrznešuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 154
8.9.2008 10:35:26   
Puli
bok fj
user posted image za dudu i velikog dečkauser posted image

nas isto 2 mj nije bilo pa nismo ni mi skroz u toku
a ruža je još u komaduuser posted image
čekamo đuru ovih danauser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 155
8.9.2008 10:36:48   
Puli
joj, cure, dobili smo struje da se smrzneš

majo ne spominji račune
imam ih hrpetinu cijelu
koju treba ovaj tjedan riješiti

sreća pa je mm internet platiouser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 156
8.9.2008 10:40:27   
Ruža
Bokić FJ! Dobrodošla natrag!

Majo računi...user posted image  
Kako plaćate struju po njihovom ili svom obračunu? Ja svaki mjesec sama izračunam i platim po tom jer mi oni na puno manji iznos uplatnice dostave, pa da nebi bilo iznenađenja na obračunu bolje ja to platim po potrošnji i uvijek sve štima.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 157
8.9.2008 10:43:11   
koka
Evo i mene, nakon sinočnje muke s mojim nosom sad sam sva  user posted image i non stop  user posted image al proči će i to. Više mi je bilo žao Mile jer je i nju čopilo. Jadničak nije mogla disat na usta a nosić pun. 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 158
8.9.2008 10:49:09   
koka
IZVORNA PORUKA: maja

Jutro cure!!! Joj Tonkica, moj Noa još ne zna sam spavat preko dana, nego ga ja uspavljujem još uvijek u kolicima preko papučeuser posted image , a preko noći kao da je drugo dijete zaspi čim ga se stavi u kindić.
user posted image user posted image user posted image istu stvar smo mi radili s Rokom preko dana al moj ni po noći neje baš spavao.user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 159
8.9.2008 10:50:08   
koka
IZVORNA PORUKA: maja

Boža, pazi na Leonu, nema Viki, pa ne buš mogla reći mužu da ju je ona bacila sa krevetauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image nemogu vjerovat user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 160
8.9.2008 10:52:58   
koka
FJ bok i dobrodošla natrag. Bravo za dudu a pelene? će i one polako user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 161
8.9.2008 10:56:39   
maja
IZVORNA PORUKA: Ruža

Majo računi...user posted image  
Kako plaćate struju po njihovom ili svom obračunu? Ja svaki mjesec sama izračunam i platim po tom jer mi oni na puno manji iznos uplatnice dostave, pa da nebi bilo iznenađenja na obračunu bolje ja to platim po potrošnji i uvijek sve štima.

do sad smo plaćali po uplatnici i dobili nadoplatnje da se smrzneš, jednostavno je nemoguće da smo toliko potrošili (1300kn od 3-8mj.) je da nam je komp. upaljen cijeli dan i jedna mala lampica preko noći da bolje vidim malog, ali baš tolikouser posted image ...rekla sam mužu neka prvo ide tamo provjeriti da ne bi platili, a ono greška...

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 162
8.9.2008 11:06:02   
Ruža
Moguće je Majo svakako provjeri i bolje plaćaj po potrošnji, ako hoćeš javim ti na pp kako. Jer i nama po nihovoj uplatnici bude bar po 100kn manje, pa kad pomnožiš sa mjesecima skupi se to.

Kokita Bokić!user posted image  Neka user posted image  što prije prođe... Jesi probala Mili mlijeke ušpricati u nosić?

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 163
8.9.2008 11:19:54   
mlada mama
bok cure,evo mi bili na kavi dosli kuci imali smo jedan uzasan prizor u kaficu,naime tata je doveo sina za mjesec dana ce imati 2 god. i onda kako je mali ziv,tata je bio bjesan sto nije mogao popiti kavu, malog je sakom uhvatio za bradu, izlupao ga,a poslije ga grlio i ljubio....mislim stvarno

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 164
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 11:24:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 165
8.9.2008 11:25:30   
mlada mama
bok Iva

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 166
   [Obrisani korisnik]
8.9.2008 11:30:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 167
8.9.2008 11:32:00   
koka
Podojila Milu i pošpricala joj malo mlijeka u nosić al mislim da ću morati ipak u apoteku po fiziološku. Bok Iva i mlada mamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 168
8.9.2008 11:32:01   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: mlada mama

bok cure,evo mi bili na kavi dosli kuci imali smo jedan uzasan prizor u kaficu,naime tata je doveo sina za mjesec dana ce imati 2 god. i onda kako je mali ziv,tata je bio bjesan sto nije mogao popiti kavu, malog je sakom uhvatio za bradu, izlupao ga,a poslije ga grlio i ljubio....mislim stvarno

odoh se i ja polako spremati za rucak,samo sam to htjela podjeliti s vama.Zena mu je nedavno pocela raditi i on se jednostavno ne zna nositi s tim, obavljati sve poslove koje je dosada mama radila... mislim da tek sad vidi o cemu je ona pricala kad je govorila da joj je tesko..a kad je ona vikala on se derao na nju." zasto vice na njega?" sto bi sad ona njemu trebala reci??'

Neposredna veza do poruke: 169
8.9.2008 11:35:07   
mlada mama
bok koka i lilivana,dobro nam dosla natrag... koka odi ti njoj kupiti kapi,bit ce joj lakse zaspati,a i kapi brze djeluju od mlijeka,jadnica sigurno se muci i mi smo bili prehladjeni, hvala Bogu ,ozdravili smouser posted image

Neposredna veza do poruke: 170
8.9.2008 11:48:00   
anne
Hej cure, puno vas danas ima.
Nama za sad ide super. Ako ovakvi budu dani, idemo mi odmah na treće.user posted image  Moš mislit!
Čak sam i ručak skoro skuhala.
Bila nam je patronažna - kaže da je mali pravi buco, soor je otišao i pupak zacjelio - sutra prvo kupanje!!!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 171
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 11:49:08   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 172
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 11:52:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 173
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 11:57:32   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 174
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 11:59:18   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!