Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:21:11
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:30:01
|
|
|
|
e_l_p_i
|
ahhhhhhhhh, samo da se opustim malo jer sam napeta ko` praćka
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:31:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: e_l_p_i ahhhhhhhhh, samo da se opustim malo jer sam napeta ko` praćka
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:32:17
|
|
|
|
ejmama
|
Dobro jutro svima!!! ELPI kako naša vršnjakinja?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:38:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Jutro svima i svima pusa jer moram ici dalje lezati. Samo sam navratila da vidim sto ima i jeste li dobro. Pusa
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:41:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
jutro curke, jutro tikic odoh malo prosvrljati po raji da vidim sta ima novo, pa se vratim ...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:46:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro i od mene Tikice, jel ti imalo bolje? Cally sta mi radite vas dve?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:48:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Astma mi se malo umirila, no kicma jos boli i sto je najgore, imam problema sa pamcenjem. Valjda me jos sok pere. Idem sad leci jer sam dosta na nogama od jutros pa mi je vec koma. A ne mogu da ne navratim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:49:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
mi spavale zamisli do 10h evo jedemo sezam stapice i ocajavamo uz caj posle moramo do postolara a vani je krasan dan sta vi cinite? sinoc si mi pobjegla, ne stigoh te izprozivati
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:52:14
|
|
|
|
ZVRK
|
samo ti odmaraj tiki i oporavi se brzo
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:52:18
|
|
|
|
mariola
|
Tiki, samo ti odmaraj. Ozdravi nam što prije Cure koje ste došle, pozdrav i vama. Kako ste? Nelice kako napreduje učenje? Koliko imaš još ispita?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:54:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Drzi nam se Tiki, i da znas da bas falis ovde ali samo nam se ti dobro oporavi, imas tri muska da te sluze, iskoristi to do kraja Cally, mi smo juce spavale do 20 do 11 danas je malo uranila, oko 9 se ja mislim probudila...nisam sigurna, do pola 10 sam se pravila da spavam ona je na podu igra se, a ja pijem kaficu...cekam da ode na prvo spavanje pa da je popijem u miru i da zapalim koju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:56:11
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 sto je najgore, imam problema sa pamcenjem. Valjda me jos sok pere. Idem sad leci jer sam dosta na nogama od jutros pa mi je vec koma. A ne mogu da ne navratim Nije baš za pohvalu, ali jednom smo 8dok sam još bila balava) je prijatelj nakon prometne leža u bolnici i ima problema s pamćenjem provodili dane zezajući jadnička...baš smo se neki dan toga sitili, kaže da još ima traume..ne od prometne nego od nas...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:56:12
|
|
|
|
ZVRK
|
nelly šta je bilo sa onom cigaretom i traženjem upaljača si uspijela nakraju
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:56:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Nelice kako napreduje učenje? Koliko imaš još ispita? Ehej Mariola, kako ste mi vas dvoje jutros? a ucenje...pomalo, nekako. ostaje mi jos cela treca godina, i par iz druge, cca jos 10ak ispita do kraja. a sad planiram u prvom mesecu da dam 5 videcemo hoce li mi poci za rukom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:56:47
|
|
|
|
osobno
|
ima li koga tu?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:57:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK nelly šta je bilo sa onom cigaretom i traženjem upaljača si uspijela nakraju uzela sam od komsinice upaljac od dilerove sestre
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:58:24
|
|
|
|
ZVRK
|
a nisi dobila i ''cigaru''
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:58:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno ima li koga tu? ehej osobno, kako ste mi vi? Kako je Luka? Jos malo stize i Matej
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:59:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ti si nasa pametnica Neco poloziti ces ne sumnjamo u tebe, poci ce ti za nogom to opet me ova moja maltretira, imati cu traume od nje nego osobno hocemo novu kaficu planirati, da upoznamo i tebe i ima jos par novih cura ????
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 10:59:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK a nisi dobila i ''cigaru'' ne treba mi to, dovoljno mi je samo da stanem ispred njegovih vrata i udahnem par puta. ucinak je isti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:00:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe Ti si nasa pametnica Neco poloziti ces ne sumnjamo u tebe, poci ce ti za nogom to opet me ova moja maltretira, imati cu traume od nje nego osobno hocemo novu kaficu planirati, da upoznamo i tebe i ima jos par novih cura ???? e neka te maltretira, zna ona da ti mene samo prozivas pa me brani
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:01:10
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: ZVRK a nisi dobila i ''cigaru'' ne treba mi to, dovoljno mi je samo da stanem ispred njegovih vrata i udahnem par puta. ucinak je isti onda sigurno često iznosiš smeće
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:01:12
|
|
|
|
osobno
|
Eh, još puuuno mi se čini... nikako proć ovi zadnji tjedni duži nego cila trudnoća dosad...Luka sidi na kauču i gleda shreka...to je inače JEDINO šta gledamo po cili dan...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:02:16
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] nego osobno hocemo novu kaficu planirati, da upoznamo i tebe i ima jos par novih cura ???? Može, po mogućnosti dok sam još simaptično okrugla, a ne samo debela...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!