|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
25.11.2009 11:03:43   
mariola
Nellyce mi smo super. Toni spava, a ja pijuckam i marendam uz raju. Jučer smo bili u prvoj 5-minutnoj šetnji user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 326
25.11.2009 11:03:46   
CallamityJane
joojj poluditi cu sa njom staviti cu je u pritvor svega mi user posted image
osobno ne spominji mi shreka dodje mi zlo od njega, znam napamet sve dijelove...

nego Neco kada smo kod smeca sto mi ne iznese smece neki dan, bas si neka user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 327
25.11.2009 11:05:46   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
nego osobno hocemo novu kaficu planirati, da upoznamo i tebe i ima jos par novih cura ????

Može, po mogućnosti dok sam još simaptično okrugla, a ne samo debela...user posted image user posted image

ma ne se sekirati user posted image  ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa user posted image
sada kad slike pogledam dodje mi zlo user posted image
mariola bravo za prvu setnjicu user posted image user posted image user posted image
je li mu se svidjelo?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 328
25.11.2009 11:06:28   
osobno

joojj poluditi cu sa njom staviti cu je u pritvor svega mi user posted image
osobno ne spominji mi shreka dodje mi zlo od njega, znam napamet sve dijelove...

user posted image

e, ali ja imam NAJNOVIJU BOŽIĆNU verziju...traje oko po ure...s druge strane, tih po ure traje cili dan.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 329
25.11.2009 11:08:00   
osobno

] ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa user posted image
mariola bravo za prvu setnjicu user posted image user posted image user posted image
je li mu se svidjelo?

Još 8 tjedana, a već sam 10 u plusu..obzirom na to da imam 160 cm, izgledam kao grbavi kit...samo sprida...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 330
25.11.2009 11:08:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: Nellyca

a nisi dobila i ''cigaru''user posted image

ne treba mi to, dovoljno mi je samo da stanem ispred njegovih vrata i udahnem par puta. ucinak je isti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onda sigurno često iznosiš smeće user posted image

to je mm-ov posao..sad mi je tek jasno sto je uvek dobro raspolozen user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 331
25.11.2009 11:08:39   
CallamityJane
uh nisam gledala tu novu, moras mi ju prebaciti da znas user posted image
nema smisla znam sve ostale a ne znam najnoviju

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 332
25.11.2009 11:08:48   
pincirotvajler

] ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa user posted image
je li mu se svidjelo?

divim ti se calanhoe kaj si se voljela tad user posted image
ja sam sebi strašno ružna user posted image

Još 8 tjedana, a već sam 10 u plusu..obzirom na to da imam 160 cm, izgledam kao grbavi kit...samo sprida...user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 333
25.11.2009 11:09:26   
mariola
Uživao je. Već vidim da ćemo uskoro morati često biti vaniuser posted image
A teško će mami pasti šetnja. Već sam poludila stat u zatvorenom tri tjedna.
Nego, kad već spominješ kile od trudnoće, kad si skinula dobivene?
I sve vi ostale curke? Kad mogu očekivat vraćanje u normaluuser posted image

Neli, mi smo navikli da ti polažeš ispite bez problema user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 334
25.11.2009 11:10:06   
CallamityJane

je li mu se svidjelo?

jao osobno ti si moj broj, sada si mi pravo draga,user posted image
mene ona Beogradjanka vec proziva kepecom a ovamo kuka kako ne moze naci broj 43 obuce, bas se pitam kome je bolje user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 335
25.11.2009 11:10:10   
osobno

uh nisam gledala tu novu, moras mi ju prebaciti da znas user posted image
nema smisla znam sve ostale a ne znam najnoviju

Ma nema problema, spržit ću ti da imaš komplet..meni fali duja, pa se možemo minjat.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 336
25.11.2009 11:10:47   
ZVRK

a nisi dobila i ''cigaru''user posted image

ne treba mi to, dovoljno mi je samo da stanem ispred njegovih vrata i udahnem par puta. ucinak je isti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onda sigurno često iznosiš smeće user posted image

to je mm-ov posao..sad mi je tek jasno sto je uvek dobro raspolozen user posted image

barem si našla razlog dobrom raspoloženjuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 337
25.11.2009 11:12:43   
Anoniman
Cure napustam vas ne mogu da kucam od Sare, otima mi mis..Mariola super za setnjicu, sad tek pocinje uzivanjeuser posted image Cally smece nosim iduci put obecavam user posted image
osobno, i ja bih volela da te upoznam, a sigurna sam da super izgledas, videla sam slike prelepa si user posted image
zvrk pozdrav tebi i malenom..
dolazim malo kasnije, nadam se da ce uskoro mala na spavanje
pa-paaaa user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 338
25.11.2009 11:12:48   
CallamityJane
e moze nema problema osobno user posted image
imas kod mene hrpu filmova a crtici su mi ostali kod mame svi user posted image
Mariola ja sam mislim za nekih 6-7 mjeseci vratila se u neku fit formu ali kilograme od prije jos nisam vratila, ali ja sam imala 48 kila tako da za tim i ne zudim user posted image
da napomenem da sam vjezbala sa tri mjeseca vec kao luda, cim mala zaspi ja skacem na steper i jedan sam vec skrsila user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 339
25.11.2009 11:13:38   
osobno

IZVORNA PORUKA: mariola

Uživao je. Već vidim da ćemo uskoro morati često biti vaniuser posted image
A teško će mami pasti šetnja. Već sam poludila stat u zatvorenom tri tjedna.
Nego, kad već spominješ kile od trudnoće, kad si skinula dobivene?
I sve vi ostale curke? Kad mogu očekivat vraćanje u normaluuser posted image

Neli, mi smo navikli da ti polažeš ispite bez problema user posted image

Kod mene ti je to išlo relativno brzo, za oko 3 miseca sam već bila štaka s veeelikim sisama (ustvari, prvo bi vidili sise, pa tek onda meneuser posted image )..još ako dojiš, to ti je otprilike to..mada ja i nemam problema s kilama, moja je težina uvik oko 55 kila, i to je to. šta ću kad sam ko palčica, pa sve više od 58 izgleda višak...::::user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 340
25.11.2009 11:14:51   
ZVRK

, cim mala zaspi ja skacem na steper i jedan sam vec skrsila user posted image

draga u kakvom ti je stanju muž?????

neli ugodno uspavljivanje,a i saricu pusti da piše malo sa nama a ti nam prevodi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 341
25.11.2009 11:15:02   
Anoniman
i cally sad prestani da me prozivas kad nisam tu, ne bi bio fair play user posted image

nisam ti ja kriva sto si kepec, i ne siri dezinformacije, ja nosim broj 40 !!! user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 342
25.11.2009 11:16:47   
Anoniman
meni je ostalo jos 5 viska a sari ce sad godina user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 343
25.11.2009 11:16:56   
CallamityJane

neli ugodno uspavljivanje,a i saricu pusti da piše malo sa nama a ti nam prevodi

dragi nije bio tu dok sam skakala, on mi je i mjenjao steper user posted image
a Neco izviniti ces me ja sam napisala dok si bila tu a sada 43-46 ili "40" zar je bitna ta sitna razlika kada ih svakako ne mozes naci ??user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 344
25.11.2009 11:18:02   
Anoniman

lako bih ja da udara po tastaturi, nego mi otme mis i makne gde pisem, a ne mogu ga uzeti nazad...sad se malo primirila rekla bih da zeli na pod user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 345
25.11.2009 11:18:08   
CallamityJane

meni je ostalo jos 5 viska a sari ce sad godina user posted image user posted image

ovo laze cim zine, izgleda fenomenalno user posted image
moram ovo brzo napisati dok je jos tu, da ne bi ispalo iza ledja user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
25.11.2009 11:18:56   
ZVRK
veselo je kod tebe

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 347
25.11.2009 11:19:54   
ZVRK
neli za božić sari kupitiiiiiiii............''miša''user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 348
25.11.2009 11:20:40   
mariola

Kod mene ti je to išlo relativno brzo, za oko 3 miseca sam već bila štaka s veeelikim sisama (ustvari, prvo bi vidili sise, pa tek onda meneuser posted image )..još ako dojiš, to ti je otprilike to..mada ja i nemam problema s kilama, moja je težina uvik oko 55 kila, i to je to. šta ću kad sam ko palčica, pa sve više od 58 izgleda višak...::::user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  NAdam se da ću i ja uskoro biti štaka s velikim cicamauser posted image user posted image user posted image  jer su zbilja ogromneuser posted image
I meni je normalna kilaža 55. Od poroda do danas je otišlo 12kg. Još "samo" 8user posted image  morat ću i ja na uništavanje bicikle i orbitrekauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 349
25.11.2009 11:20:43   
Anoniman

dragi nije bio tu dok sam skakala, on mi je i mjenjao steper user posted image
a Neco izviniti ces me ja sam napisala dok si bila tu a sada 43-46 ili "40" zar je bitna ta sitna razlika kada ih svakako ne mozes naci ??user posted image

To sto ti imas traume od decijeg odeljenja, jer znas da nikad na odrasli neces preci nije moj problem i ostavi nas prave zene na miru user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!