Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:03:43
|
|
|
|
mariola
|
Nellyce mi smo super. Toni spava, a ja pijuckam i marendam uz raju. Jučer smo bili u prvoj 5-minutnoj šetnji
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:03:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
joojj poluditi cu sa njom staviti cu je u pritvor svega mi osobno ne spominji mi shreka dodje mi zlo od njega, znam napamet sve dijelove... nego Neco kada smo kod smeca sto mi ne iznese smece neki dan, bas si neka
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:05:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] nego osobno hocemo novu kaficu planirati, da upoznamo i tebe i ima jos par novih cura ???? Može, po mogućnosti dok sam još simaptično okrugla, a ne samo debela... ma ne se sekirati ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa sada kad slike pogledam dodje mi zlo mariola bravo za prvu setnjicu je li mu se svidjelo?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:06:28
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe joojj poluditi cu sa njom staviti cu je u pritvor svega mi osobno ne spominji mi shreka dodje mi zlo od njega, znam napamet sve dijelove... e, ali ja imam NAJNOVIJU BOŽIĆNU verziju...traje oko po ure...s druge strane, tih po ure traje cili dan.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:08:00
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ] ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa sada kad slike pogledam dodje mi zlo mariola bravo za prvu setnjicu je li mu se svidjelo? Još 8 tjedana, a već sam 10 u plusu..obzirom na to da imam 160 cm, izgledam kao grbavi kit...samo sprida...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:08:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: ZVRK a nisi dobila i ''cigaru'' ne treba mi to, dovoljno mi je samo da stanem ispred njegovih vrata i udahnem par puta. ucinak je isti onda sigurno često iznosiš smeće to je mm-ov posao..sad mi je tek jasno sto je uvek dobro raspolozen
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:08:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
uh nisam gledala tu novu, moras mi ju prebaciti da znas nema smisla znam sve ostale a ne znam najnoviju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:08:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe ] ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa sada kad slike pogledam dodje mi zlo mariola bravo za prvu setnjicu je li mu se svidjelo? divim ti se calanhoe kaj si se voljela tad ja sam sebi strašno ružna Još 8 tjedana, a već sam 10 u plusu..obzirom na to da imam 160 cm, izgledam kao grbavi kit...samo sprida...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:09:26
|
|
|
|
mariola
|
Uživao je. Već vidim da ćemo uskoro morati često biti vani A teško će mami pasti šetnja. Već sam poludila stat u zatvorenom tri tjedna. Nego, kad već spominješ kile od trudnoće, kad si skinula dobivene? I sve vi ostale curke? Kad mogu očekivat vraćanje u normalu Neli, mi smo navikli da ti polažeš ispite bez problema
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:10:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe ] ja sam bila zadivljena sobom u trudnoci, obozavala sam se, bila sam si tako lijeeepaaa sada kad slike pogledam dodje mi zlo mariola bravo za prvu setnjicu je li mu se svidjelo? Još 8 tjedana, a već sam 10 u plusu..obzirom na to da imam 160 cm, izgledam kao grbavi kit...samo sprida... jao osobno ti si moj broj, sada si mi pravo draga, mene ona Beogradjanka vec proziva kepecom a ovamo kuka kako ne moze naci broj 43 obuce, bas se pitam kome je bolje
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:10:10
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe uh nisam gledala tu novu, moras mi ju prebaciti da znas nema smisla znam sve ostale a ne znam najnoviju Ma nema problema, spržit ću ti da imaš komplet..meni fali duja, pa se možemo minjat.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:10:47
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: ZVRK a nisi dobila i ''cigaru'' ne treba mi to, dovoljno mi je samo da stanem ispred njegovih vrata i udahnem par puta. ucinak je isti onda sigurno često iznosiš smeće to je mm-ov posao..sad mi je tek jasno sto je uvek dobro raspolozen barem si našla razlog dobrom raspoloženju
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure napustam vas ne mogu da kucam od Sare, otima mi mis..Mariola super za setnjicu, sad tek pocinje uzivanje Cally smece nosim iduci put obecavam osobno, i ja bih volela da te upoznam, a sigurna sam da super izgledas, videla sam slike prelepa si zvrk pozdrav tebi i malenom.. dolazim malo kasnije, nadam se da ce uskoro mala na spavanje pa-paaaa
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:12:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
e moze nema problema osobno imas kod mene hrpu filmova a crtici su mi ostali kod mame svi Mariola ja sam mislim za nekih 6-7 mjeseci vratila se u neku fit formu ali kilograme od prije jos nisam vratila, ali ja sam imala 48 kila tako da za tim i ne zudim da napomenem da sam vjezbala sa tri mjeseca vec kao luda, cim mala zaspi ja skacem na steper i jedan sam vec skrsila
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:13:38
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: mariola Uživao je. Već vidim da ćemo uskoro morati često biti vani A teško će mami pasti šetnja. Već sam poludila stat u zatvorenom tri tjedna. Nego, kad već spominješ kile od trudnoće, kad si skinula dobivene? I sve vi ostale curke? Kad mogu očekivat vraćanje u normalu Neli, mi smo navikli da ti polažeš ispite bez problema Kod mene ti je to išlo relativno brzo, za oko 3 miseca sam već bila štaka s veeelikim sisama (ustvari, prvo bi vidili sise, pa tek onda mene )..još ako dojiš, to ti je otprilike to..mada ja i nemam problema s kilama, moja je težina uvik oko 55 kila, i to je to. šta ću kad sam ko palčica, pa sve više od 58 izgleda višak...::::
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:14:51
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe , cim mala zaspi ja skacem na steper i jedan sam vec skrsila draga u kakvom ti je stanju muž????? neli ugodno uspavljivanje,a i saricu pusti da piše malo sa nama a ti nam prevodi
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:15:02
|
|
|
|
Anoniman
|
i cally sad prestani da me prozivas kad nisam tu, ne bi bio fair play nisam ti ja kriva sto si kepec, i ne siri dezinformacije, ja nosim broj 40 !!!
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:16:47
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je ostalo jos 5 viska a sari ce sad godina
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:16:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe , cim mala zaspi ja skacem na steper i jedan sam vec skrsila draga u kakvom ti je stanju muž????? neli ugodno uspavljivanje,a i saricu pusti da piše malo sa nama a ti nam prevodi dragi nije bio tu dok sam skakala, on mi je i mjenjao steper a Neco izviniti ces me ja sam napisala dok si bila tu a sada 43-46 ili "40" zar je bitna ta sitna razlika kada ih svakako ne mozes naci ??
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:18:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK neli ugodno uspavljivanje,a i saricu pusti da piše malo sa nama a ti nam prevodi lako bih ja da udara po tastaturi, nego mi otme mis i makne gde pisem, a ne mogu ga uzeti nazad...sad se malo primirila rekla bih da zeli na pod
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:18:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca meni je ostalo jos 5 viska a sari ce sad godina ovo laze cim zine, izgleda fenomenalno moram ovo brzo napisati dok je jos tu, da ne bi ispalo iza ledja
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:18:56
|
|
|
|
ZVRK
|
veselo je kod tebe
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:19:54
|
|
|
|
ZVRK
|
neli za božić sari kupitiiiiiiii............''miša''
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:20:40
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: osobno Kod mene ti je to išlo relativno brzo, za oko 3 miseca sam već bila štaka s veeelikim sisama (ustvari, prvo bi vidili sise, pa tek onda mene )..još ako dojiš, to ti je otprilike to..mada ja i nemam problema s kilama, moja je težina uvik oko 55 kila, i to je to. šta ću kad sam ko palčica, pa sve više od 58 izgleda višak...:::: NAdam se da ću i ja uskoro biti štaka s velikim cicama jer su zbilja ogromne I meni je normalna kilaža 55. Od poroda do danas je otišlo 12kg. Još "samo" 8 morat ću i ja na uništavanje bicikle i orbitreka
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:20:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe , cim mala zaspi ja skacem na steper i jedan sam vec skrsila draga u kakvom ti je stanju muž????? neli ugodno uspavljivanje,a i saricu pusti da piše malo sa nama a ti nam prevodi dragi nije bio tu dok sam skakala, on mi je i mjenjao steper a Neco izviniti ces me ja sam napisala dok si bila tu a sada 43-46 ili "40" zar je bitna ta sitna razlika kada ih svakako ne mozes naci ?? To sto ti imas traume od decijeg odeljenja, jer znas da nikad na odrasli neces preci nije moj problem i ostavi nas prave zene na miru
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!