Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:50:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno callie, kad se već nudiš...ionako me odavno niko nije tetošio...mm radi po cili dan, mamu viđam rijetko pa ni nema kad...,možda se i pozovem kod tebe... slobodno, pozvacemo i Necu pa cemo biti dva na jedan mada mala Sara se cupa isto velika Kepeci napadaju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:52:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
bjeziiii Neco nije ti se za zezatiii nemoj da prodjes isto Guliver u zemlji Liliputanaca
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:53:04
|
|
|
|
Anoniman
|
e idem da uspavam malu, tj da pokusam pa se vracam
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:54:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca e idem da uspavam malu, tj da pokusam pa se vracam mogla bih i ja u istu misiju tu su nadrljali i veliki i mali
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:54:15
|
|
|
|
osobno
|
nek se uči odmalena borit..nije lako pored vas dvi, mora se dite trudit...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:55:05
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca .ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kepeci napadaju dvi su glave uvik pametnije od jedne...ma kako velika bila...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:56:47
|
|
|
|
anaxx
|
glavno da je na raji veselo!!!! vidim da vam konobar ne stiže... sad ću ja nešto donjet... ima kod nas toga, priprema se i kod nas proslava trećeg rođendana....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:57:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca .ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kepeci napadaju dvi su glave uvik pametnije od jedne...ma kako velika bila... luda si osobno, nasmija me pravo odoh neman uspavati cao cureee
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:57:52
|
|
|
|
lueman
|
vidim birc je pun
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:59:29
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas napuštam idem popiti kavu sa radnicima a i muž došao sada na marendu pa sam bila nestala. uživajte i dalje ovako kao do sada. pozdrav
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 12:00:18
|
|
|
|
osobno
|
Ja vas TOPLO pozdravljam, idem spremat ručak(koji sam već prije po ure tribala počet radit)...pa se čujemo kasnije ako svratimo u isto vrime...pozdrav od DEBELE patuljčice...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 12:02:33
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav zvrk, cugni jednu na brzinu prije odlaska na kavu... i ja moram dalje, primit se posla, dan mi samo proleti...a i šef je već zvao..... pozdrav cure, uživajte!!!!!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 12:09:06
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja vas pozdravljam cure,mala je zaspala, idem da zavsim kaficu i cigaru (zvrk, obicna je nije smesna ), pa se bacam na ucenje kiisssssss
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 25.11.2009 13:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 13:37:50
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić lili. danas mi mailovi ne prolaze
|
|
[Obrisani korisnik] 25.11.2009 13:40:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 13:46:11
|
|
|
|
ZVRK
|
javi m i se ti kada se vratiš u ''utvrdu''. sve 5 je.jučer dobila naputak šta da radimo u vezi mame i još čekam da mi jave pravog odvjetnika za taj slučaj(granu pravde)koji radi u puli. trebala bi mi javiti viky sa raje a ime mi treba dati njena frendica sutkinja i rejkla je da imamo veliku šansu za ''dobitak''ali da će biti jako mukotrpno.
|
|
[Obrisani korisnik] 25.11.2009 13:47:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 13:49:44
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lilivana al držite se i ustrajte baš ćemo raspravljati u nedjelju poslije ručka sa mojim bratom. nije nam do šoldi nego do''krivica''i greške.
|
|
[Obrisani korisnik] 25.11.2009 13:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 13:54:49
|
|
|
|
ZVRK
|
baš to ---razlog iako nemože se tako lako protiv ''velikih firma''tipa zdrastva,ali nećemo im dati mira. zasada ništa ne ''čačkamo''tako da se doktori opuste i zaborave na papire pa onda napad..
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 15:04:08
|
|
|
|
osobno
|
evo mene na jednu putnu...di ste mi sve utekle?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 15:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
evo mene draga kuvam rucak a mala se igra sa flasicama, spavala je svega 45min danas Sta Luka radi?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 15:09:12
|
|
|
|
osobno
|
Luka spava nakrevetu, a mm je okupira kauč...pa reko da malo svratim...neka, bolje će ti večeras spavat..
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 15:11:17
|
|
|
|
osobno
|
btw, šta učiš? ja sam zamrzla status u listopadu, i mogu ti reć da mi paše malo manje obaveza i jurnjave od faksa pa doma pravit ručak, pa se ljutit na sveki...ufff...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!