|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
25.11.2009 11:50:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: osobno

callie, kad se već nudiš...ionako me odavno niko nije tetošio...mm radi po cili dan, mamu viđam rijetko pa ni nema kad...,možda se i pozovem kod tebe...user posted image user posted image

slobodno, pozvacemo i Necu pa cemo biti dva na jedan user posted image
mada mala Sara se cupa isto velika user posted image

Kepeci napadaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 401
25.11.2009 11:52:00   
CallamityJane
bjeziiii Neco nije ti se za zezatiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj da prodjes isto Guliver u zemlji Liliputanaca user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 402
25.11.2009 11:53:04   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e idem da uspavam malu, tj da pokusam pa se vracam user posted image

Neposredna veza do poruke: 403
25.11.2009 11:54:10   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e idem da uspavam malu, tj da pokusam pa se vracam user posted image

mogla bih i ja u istu misiju user posted image
tu su nadrljali i veliki i mali user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 404
25.11.2009 11:54:15   
osobno
nek se uči odmalena borit..nije lako pored vas dvi, mora se dite trudit...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 405
25.11.2009 11:55:05   
osobno

.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kepeci napadaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvi su glave uvik pametnije od jedne...ma kako velika bila...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 406
25.11.2009 11:56:47   
anaxx
glavno da je na raji veselo!!!!
vidim da vam konobar ne stiže... sad ću ja nešto donjet... ima kod nas toga, priprema se i kod nas proslava trećeg rođendana....

user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 407
25.11.2009 11:57:10   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

dvi su glave uvik pametnije od jedne...ma kako velika bila...user posted image user posted image

luda si osobno, nasmija me pravo user posted image user posted image user posted image
odoh neman uspavati
cao cureeeuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 408
25.11.2009 11:57:52   
lueman
vidim birc je punuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 409
25.11.2009 11:59:29   
ZVRK
ja vas napuštam
idem popiti kavu sa radnicima a i muž došao sada na marendu pa sam bila nestala.
uživajte i dalje ovako kao do sada.
pozdrav

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 410
25.11.2009 12:00:18   
osobno
Ja vas TOPLO pozdravljam, idem spremat ručak(koji sam već prije po ure tribala počet radit)...pa se čujemo kasnije ako svratimo u isto vrime...pozdrav od DEBELE patuljčice...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 411
25.11.2009 12:02:33   
anaxx
pozdrav zvrk, cugni jednu na brzinu prije odlaska na kavu...user posted image
i ja moram dalje, primit se posla, dan mi samo proleti...a i šef je već zvao.....

pozdrav cure, uživajte!!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 412
25.11.2009 12:09:06   
Anoniman
i ja vas pozdravljam cure,mala je zaspala, idem da zavsim kaficu i cigaru (zvrk, obicna je nije smesna user posted image ), pa se bacam na ucenje user posted image kiisssssss

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 413
   [Obrisani korisnik]
25.11.2009 13:31:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 414
25.11.2009 13:37:50   
ZVRK
bokić lili. danas mi mailovi ne prolazeuser posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 415
   [Obrisani korisnik]
25.11.2009 13:40:28   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 416
25.11.2009 13:46:11   
ZVRK
javi m i se ti kada se vratiš u ''utvrdu''.
sve 5 je.jučer dobila naputak šta da radimo u vezi mame i još čekam da mi jave pravog odvjetnika za taj slučaj(granu pravde)koji radi u puli.
trebala bi mi javiti viky sa raje a ime mi treba dati njena frendica sutkinja i rejkla je da imamo veliku šansu za ''dobitak''ali da će biti jako mukotrpno.

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 417
   [Obrisani korisnik]
25.11.2009 13:47:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 418
25.11.2009 13:49:44   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: lilivana

al držite se i ustrajte user posted image

baš ćemo raspravljati u nedjelju poslije ručka sa mojim bratom.

nije nam do šoldi nego do''krivica''i greške.

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 419
   [Obrisani korisnik]
25.11.2009 13:51:55   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 420
25.11.2009 13:54:49   
ZVRK
baš to ---razlog iako nemože se tako lako protiv ''velikih firma''tipa zdrastva,ali nećemo im dati mira.
zasada ništa ne ''čačkamo''tako da se doktori opuste i zaborave na papire pa onda napad..

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 421
25.11.2009 15:04:08   
osobno
evo mene na jednu putnu...di ste mi sve utekle?user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 422
25.11.2009 15:07:35   
Anoniman
evo mene draga user posted image kuvam rucak a mala se igra sa flasicama, spavala je svega 45min danas user posted image Sta Luka radi? user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 423
25.11.2009 15:09:12   
osobno
Luka spava nakrevetu, a mm je okupira kauč...pa reko da malo svratim...neka, bolje će ti večeras spavat..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 424
25.11.2009 15:11:17   
osobno
btw, šta učiš? ja sam zamrzla status u listopadu, i mogu ti reć da mi paše malo manje obaveza i jurnjave od faksa pa doma pravit ručak, pa se ljutit na sveki...ufff...user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!