Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:36:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nelly otrov se cuva u malim bocicama, pa sam ja uvek oprezna sa kepecima i najskuplji parfemi draga
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu to mislis na moju i necinu kavicu ahahahaha nemoj ni da zamisljas mi se prozivamo dok se se Sara i Kiki tuku medjusobno, cupaju, udaraju zveckama po glavi i slicno
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:37:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu to mislis na moju i necinu kavicu daaaaaa,još ako je pijete kod nelice i idete žicati cigaruuuuuuuuuuuuuu osobno.-ne se sekirati-steraj ti lijepo priju u krasni k.....i uživaj tu sa nama (i vrečicom jaffe kao ja) baš je superr
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:38:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anaxx IZVORNA PORUKA: ZVRK bokić anaxx.kako si ti osim štza radiš??? dobro sam, ovaj tjedan punim 5 mjeseci (22 tjedna), ide vrijeme... malo me noge grče navećer, ali ostalo još gura.. dobila sam samo 3.5 kg pa sam vesela! pa jel vec proslo toliko???!!! kao juce da si objavila da si trudna
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:38:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno ma nisam nego me zvala prija na mob...rekla mi je da sam debeeela... cuj da si debela ides kod mene na inspekciju pa cu ti ja reci da li si debela ili ne cuj reci trudnici da je debela ta nema grama mozga u glavi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:38:38
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nelly otrov se cuva u malim bocicama, pa sam ja uvek oprezna sa kepecima i najskuplji parfemi draga i g.... KADA SE DAJE ZA ANALIZU
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:39:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu to mislis na moju i necinu kavicu daaaaaa,još ako je pijete kod nelice i idete žicati cigaruuuuuuuuuuuuuu osobno.-ne se sekirati-steraj ti lijepo priju u krasni k.....i uživaj tu sa nama (i vrečicom jaffe kao ja) baš je superr vidis taj scenario kod nece moramo obavezno isprobati, mogu misliti kako ce nam biti veselo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:39:35
|
|
|
|
osobno
|
ma ozbiljno je li puno tu u 32. tjednu?!!! sad sam u bedu...a sve mi je u drobu, nisam se nigdi drugo zbucala...zašto je ljudima gušt trudnicama govorit debela?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:39:54
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu to mislis na moju i necinu kavicu ahahahaha nemoj ni da zamisljas mi se prozivamo dok se se Sara i Kiki tuku medjusobno, cupaju, udaraju zveckama po glavi i slicno TO JER gledaju šta im rade mame
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:40:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nelly otrov se cuva u malim bocicama, pa sam ja uvek oprezna sa kepecima i najskuplji parfemi draga i g.... KADA SE DAJE ZA ANALIZU jao zaboravila sam za ovaj stos
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:40:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu to mislis na moju i necinu kavicu daaaaaa,još ako je pijete kod nelice i idete žicati cigaruuuuuuuuuuuuuu osobno.-ne se sekirati-steraj ti lijepo priju u krasni k.....i uživaj tu sa nama (i vrečicom jaffe kao ja) baš je superr do sad nikad nismo kod mene, ja zivim u zabiti teskoj mozda bude bolje kad kod mene pocne da se pije kafa, a a vrtirepka?? osobno ne slusaj je, meni je to bio nadimak kroz celu trudnocu, navikne se covek ali ja sam doila 25kg, tako da sigurno nisi veca od mene uzivaj sa namaaaa, pusti nju sta prica
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:41:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno ma ozbiljno je li puno tu u 32. tjednu?!!! sad sam u bedu...a sve mi je u drobu, nisam se nigdi drugo zbucala...zašto je ljudima gušt trudnicama govorit debela? ne znam kakvim si ljudima okruzena ali dodji ti kod mene pa cu te ja tetositi, ja obozavam trudnice i sve koji tako izgledaju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:41:32
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: osobno ma ozbiljno je li puno tu u 32. tjednu?!!! sad sam u bedu...a sve mi je u drobu, nisam se nigdi drugo zbucala...zašto je ljudima gušt trudnicama govorit debela? zaboravi na nju i uživajjjjjjjjjjj molim konobara da posluži nešto za osobno a i nas druge. moj konobar je na pauzi-marenda
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:42:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
konobeeerrr amooo deeerrrr
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:42:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nelly otrov se cuva u malim bocicama, pa sam ja uvek oprezna sa kepecima i najskuplji parfemi draga i g.... KADA SE DAJE ZA ANALIZU jao zaboravila sam za ovaj stos buahahahahahahahaah, ja za ovaj stos nisam nikad ni cula buahahahahaha
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:42:41
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno ma ozbiljno je li puno tu u 32. tjednu?!!! sad sam u bedu...a sve mi je u drobu, nisam se nigdi drugo zbucala...zašto je ljudima gušt trudnicama govorit debela? ne znam kakvim si ljudima okruzena ali dodji ti kod mene pa cu te ja tetositi, ja obozavam trudnice i sve koji tako izgledaju Hvala, bar neko...a od kuma žena sa svojih deset viška dobila još 25 pa joj niko nije govorija da je debela...možda misle da je to simpatično?... a baš sam lipa eto na.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:43:39
|
|
|
|
ZVRK
|
osobno-si čula za izreku::::::::PAMTI PA VRATI
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:43:42
|
|
|
|
Anoniman
|
konoobarrrrr nesto zestoko molicuuuuu!!
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:44:09
|
|
|
|
anaxx
|
pokušavam shvatiti neku temu iz razgovora Nellyce i callanhoe, ali ne ide mi baš.... ali vidim da vam je veselo, uživajte cure!!! slabo se javljam pa vidim da baš nisam u toku sa svime...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:45:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno ... a baš sam lipa eto na. tako jeeeeee
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:45:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno ma ozbiljno je li puno tu u 32. tjednu?!!! sad sam u bedu...a sve mi je u drobu, nisam se nigdi drugo zbucala...zašto je ljudima gušt trudnicama govorit debela? ne znam kakvim si ljudima okruzena ali dodji ti kod mene pa cu te ja tetositi, ja obozavam trudnice i sve koji tako izgledaju Hvala, bar neko...a od kuma žena sa svojih deset viška dobila još 25 pa joj niko nije govorija da je debela...možda misle da je to simpatično?... a baš sam lipa eto na. draga ja sam se sa svojih metar i sumska jagoda se udebljala isto 25 kg a priznaces da je to mnogo gore nego kada se stozina za plastiti sijeno kao nasa Neca udeblja toliko (sorry Neco nisam mogla da odolim) ali sta mi fali sada, nemoj uopste da gledas na kile samo mazi pupu i dodji meni na inspekciju pa cu ti ja reci kako izgledas i jos cu te toviti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:45:44
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: anaxx pokušavam shvatiti neku temu iz razgovora Nellyce i callanhoe, ali ne ide mi baš.... ali vidim da vam je veselo, uživajte cure!!! slabo se javljam pa vidim da baš nisam u toku sa svime... ma snjima ni ne tribaš bit u toku, to ti je david i golijat verbalna prepucačina, a vjerojatno se obožavaju međusobno .... nego im je gušt nas okolo zabavljat
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:46:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: anaxx pokušavam shvatiti neku temu iz razgovora Nellyce i callanhoe, ali ne ide mi baš.... ali vidim da vam je veselo, uživajte cure!!! slabo se javljam pa vidim da baš nisam u toku sa svime... anaxx nema teme, samo gluposti lupamo jedna drugoj pa se tako nasmijemo ako nista drugo a brzo ces sve pohvatati ne brini se ja nisam bila mjesec dana i jos ulazim u stos
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:47:34
|
|
|
|
osobno
|
callie, kad se već nudiš...ionako me odavno niko nije tetošio...mm radi po cili dan, mamu viđam rijetko pa ni nema kad...,možda se i pozovem kod tebe...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:48:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno callie, kad se već nudiš...ionako me odavno niko nije tetošio...mm radi po cili dan, mamu viđam rijetko pa ni nema kad...,možda se i pozovem kod tebe... slobodno, pozvacemo i Necu pa cemo biti dva na jedan mada mala Sara se cupa isto velika
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!