Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nellyca meni je ostalo jos 5 viska a sari ce sad godina ovo laze cim zine, izgleda fenomenalno moram ovo brzo napisati dok je jos tu, da ne bi ispalo iza ledja jao draga hvala ti (nesto lepo i od tebe da cujem ), mada obe znamo da to nije istina
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:22:43
|
|
|
|
osobno
|
Ja bi isto volila tražit veće brojeve, obično mi nude dječju konfekciju i odjel s lakiranim cipelama...ali zato sam našla super dječje starke br 37 za samo 150 kn...za odrasle su duplo skuplje...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:22:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
izviniti ces me ja nosim na tom vasem velikom odeljenju xs ili pak xxs a nekih stvari cak i m, kako to ni meni nije jasno nego prava zeno kada ces se dogmizati do mene ?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:23:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK neli za božić sari kupitiiiiiiii............''miša'' nema mi druge !! evo sad puzi po kuci, vristi (prica) i mase rucicama
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:23:35
|
|
|
|
ZVRK
|
mariola bolju ''orbitrek''ti je muž. ugodno sa korisnim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:24:03
|
|
|
|
osobno
|
[/quote] jao draga hvala ti (nesto lepo i od tebe da cujem ), mada obe znamo da to nije istina [/quote] Baš je lijepo kad te neko hvali...nije bitno je li istina ili ne (mada ne sumnjam u to da je, meni ste sve vi predivne)...hrana za ego je jako dobra...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:24:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ja bi isto volila tražit veće brojeve, obično mi nude dječju konfekciju i odjel s lakiranim cipelama...ali zato sam našla super dječje starke br 37 za samo 150 kn...za odrasle su duplo skuplje... jao osobno tako je i sa mnom, nadjem u urban neki dan predobru jaknu ali vidim da ima takvih i na djecijem i nadjem istu samo djeciji brojevi ali skoro 100 kuna jeftiniju vidis neco da je ipak biti bolje kepec nego kupovati na muskom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:24:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe izviniti ces me ja nosim na tom vasem velikom odeljenju xs ili pak xxs a nekih stvari cak i m, kako to ni meni nije jasno nego prava zeno kada ces se dogmizati do mene ? dolazimo cim legne plata
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:26:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno jao draga hvala ti (nesto lepo i od tebe da cujem ), mada obe znamo da to nije istina Baš je lijepo kad te neko hvali...nije bitno je li istina ili ne (mada ne sumnjam u to da je, meni ste sve vi predivne)...hrana za ego je jako dobra... osobno videces Neca je misica raje ne da je lijepa, nego je zaista lijepa na sve nacine, ali to je sve sto cu reci, jos ce mi se ufurati
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidis neco da je ipak biti bolje kepec nego kupovati na muskom e ova ti je dobra
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:27:14
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Ja bi isto volila tražit veće brojeve, obično mi nude dječju konfekciju i odjel s lakiranim cipelama...ali zato sam našla super dječje starke br 37 za samo 150 kn...za odrasle su duplo skuplje... jao osobno tako je i sa mnom, nadjem u urban neki dan predobru jaknu ali vidim da ima takvih i na djecijem i nadjem istu samo djeciji brojevi ali skoro 100 kuna jeftiniju vidis neco da je ipak biti bolje kepec nego kupovati na muskom HE he he...mene prijatelji zezaju otp ovako..."pa daj ustani, ahm oprosti, već si na nogama..."
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:27:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno jao draga hvala ti (nesto lepo i od tebe da cujem ), mada obe znamo da to nije istina Baš je lijepo kad te neko hvali...nije bitno je li istina ili ne (mada ne sumnjam u to da je, meni ste sve vi predivne)...hrana za ego je jako dobra... osobno videces Neca je misica raje ne da je lijepa, nego je zaista lijepa na sve nacine, ali to je sve sto cu reci, jos ce mi se ufurati nastavis li tako pomislicu jos i da me zajebavas, onako ufino
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:28:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma ja uvijek kazem da je moja visina idealna visina za idealnu zenu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:29:38
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca nastavis li tako pomislicu jos i da me zajebavas, onako ufino a nego kako drugačije
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:30:33
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav svima! kako ste cure moje? ja evo doma, malo radim, a malo virim kod vas....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:30:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
ti znas Neco da ja uvijek kazem onako kako mislim, ko ti je kriv sto se ne znas nositi sa komplimentom mada ne cudi me, na sta sam te navikla da cujes od mene ali ti znas da tebe lolim
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:32:09
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić anaxx.kako si ti osim štza radiš???
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:32:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK a nego kako drugačije a i to sto kazes
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:33:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
pozdrav i tebi annax osobno nam se nesto ucutala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:33:30
|
|
|
|
ZVRK
|
mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:34:01
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe pozdrav i tebi annax osobno nam se nesto ucutala uplašena je od ''lijepog''razgovora
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:34:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicu to mislis na moju i necinu kavicu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:34:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ti znas Neco da ja uvijek kazem onako kako mislim, ko ti je kriv sto se ne znas nositi sa komplimentom mada ne cudi me, na sta sam te navikla da cujes od mene ali ti znas da tebe lolim pa ove tvoje izjave su novost za mene, ja navikla samo na prozivanje, pa sad ne znam jesi li presla na komplimente ili na pravo zajebavanje ( a da ja pomislim da je kompliment) nekako mi se cini da je ipak ovo drugo znas kako se kaze, otrov se cuva u malim bocicama, pa sam ja uvek oprezna sa kepecima
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:35:10
|
|
|
|
osobno
|
ma nisam nego me zvala prija na mob...rekla mi je da sam debeeela...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 11:36:10
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK bokić anaxx.kako si ti osim štza radiš??? dobro sam, ovaj tjedan punim 5 mjeseci (22 tjedna), ide vrijeme... malo me noge grče navećer, ali ostalo još gura.. dobila sam samo 3.5 kg pa sam vesela!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!