|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
25.11.2009 11:22:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: Nellyca

meni je ostalo jos 5 viska a sari ce sad godina user posted image user posted image

ovo laze cim zine, izgleda fenomenalno user posted image
moram ovo brzo napisati dok je jos tu, da ne bi ispalo iza ledja user posted image

jao draga hvala ti (nesto lepo i od tebe da cujemuser posted image ), mada obe znamo da to nije istina user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 351
25.11.2009 11:22:43   
osobno
Ja bi isto volila tražit veće brojeve, obično mi nude dječju konfekciju i odjel s lakiranim cipelama...ali zato sam našla super dječje starke br 37 za samo 150 kn...za odrasle su duplo skuplje...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 352
25.11.2009 11:22:55   
CallamityJane
izviniti ces me ja nosim na tom vasem velikom odeljenju xs ili pak xxs a nekih stvari cak i m, kako to ni meni nije jasno user posted image
nego prava zeno kada ces se dogmizati do mene ?user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 353
25.11.2009 11:23:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

neli za božić sari kupitiiiiiiii............''miša''user posted image

user posted image user posted image user posted image
nema mi druge !! user posted image
evo sad puzi po kuci, vristi (prica) i mase rucicama user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 354
25.11.2009 11:23:35   
ZVRK
mariola bolju ''orbitrek''ti je muž.
ugodno sa korisnimuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 355
25.11.2009 11:24:03   
osobno

[/quote]

jao draga hvala ti (nesto lepo i od tebe da cujemuser posted image ), mada obe znamo da to nije istina user posted image
[/quote]

Baš je lijepo kad te neko hvali...nije bitno je li istina ili ne (mada ne sumnjam u to da je, meni ste sve vi predivne)...hrana za ego je jako dobra...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 356
25.11.2009 11:24:50   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

Ja bi isto volila tražit veće brojeve, obično mi nude dječju konfekciju i odjel s lakiranim cipelama...ali zato sam našla super dječje starke br 37 za samo 150 kn...za odrasle su duplo skuplje...user posted image user posted image

jao osobno tako je i sa mnom, nadjem u urban neki dan predobru jaknu ali vidim da ima takvih i na djecijem i nadjem istu samo djeciji brojevi ali skoro 100 kuna jeftiniju user posted image
vidis neco da je ipak biti bolje kepec nego kupovati na muskom user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 357
25.11.2009 11:24:57   
Anoniman

izviniti ces me ja nosim na tom vasem velikom odeljenju xs ili pak xxs a nekih stvari cak i m, kako to ni meni nije jasno user posted image
nego prava zeno kada ces se dogmizati do mene ?user posted image

user posted image user posted image
dolazimo cim legne plata user posted image

Neposredna veza do poruke: 358
25.11.2009 11:26:04   
CallamityJane

Baš je lijepo kad te neko hvali...nije bitno je li istina ili ne (mada ne sumnjam u to da je, meni ste sve vi predivne)...hrana za ego je jako dobra...user posted image user posted image

osobno videces Neca je misica raje user posted image
ne da je lijepa, nego je zaista lijepa na sve nacine, ali to je sve sto cu reci, jos ce mi se ufurati user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 359
25.11.2009 11:26:05   
Anoniman

vidis neco da je ipak biti bolje kepec nego kupovati na muskom user posted image

e ova ti je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 360
25.11.2009 11:27:14   
osobno

jao osobno tako je i sa mnom, nadjem u urban neki dan predobru jaknu ali vidim da ima takvih i na djecijem i nadjem istu samo djeciji brojevi ali skoro 100 kuna jeftiniju user posted image

HE he he...mene prijatelji zezaju otp ovako..."pa daj ustani, ahm oprosti, već si na nogama..."user posted image

Neposredna veza do poruke: 361
25.11.2009 11:27:39   
Anoniman

osobno videces Neca je misica raje user posted image
ne da je lijepa, nego je zaista lijepa na sve nacine, ali to je sve sto cu reci, jos ce mi se ufurati user posted image

nastavis li tako pomislicu jos i da me zajebavas, onako ufino user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 362
25.11.2009 11:28:26   
CallamityJane
ma ja uvijek kazem da je moja visina idealna visina za idealnu  zenu user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 363
25.11.2009 11:29:38   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Nellyca

nastavis li tako pomislicu jos i da me zajebavas, onako ufino user posted image user posted image

a nego kako drugačijeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 364
25.11.2009 11:30:33   
anaxx
pozdrav svima!

kako ste cure moje?
ja evo doma, malo radim, a malo virim kod vas....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 365
25.11.2009 11:30:46   
CallamityJane
ti znas Neco da ja uvijek kazem onako kako mislim, ko ti je kriv sto se ne znas nositi sa komplimentom user posted image
mada ne cudi me, na sta sam te navikla da cujes od mene ali ti znas da tebe lolim user posted image

Neposredna veza do poruke: 366
25.11.2009 11:32:09   
ZVRK
bokić anaxx.kako si ti osim štza radiš???

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 367
25.11.2009 11:32:15   
Anoniman

a nego kako drugačijeuser posted image

a i to sto kazes user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 368
25.11.2009 11:33:27   
CallamityJane
pozdrav i tebi annax user posted image

osobno nam se nesto ucutala

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 369
25.11.2009 11:33:30   
ZVRK
mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicuuser posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 370
25.11.2009 11:34:01   
ZVRK

pozdrav i tebi annax user posted image

osobno nam se nesto ucutala

uplašena je od ''lijepog''razgovora

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 371
25.11.2009 11:34:14   
CallamityJane

mogu zamisliti vašu''kavicu''i djecu dok vi ispijate tu kavicuuser posted image user posted image

to mislis na moju i necinu kavicu user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 372
25.11.2009 11:34:34   
Anoniman

ti znas Neco da ja uvijek kazem onako kako mislim, ko ti je kriv sto se ne znas nositi sa komplimentom user posted image
mada ne cudi me, na sta sam te navikla da cujes od mene ali ti znas da tebe lolim user posted image

pa ove tvoje izjave su novost za mene, ja navikla samo na prozivanje, pa sad ne znam jesi li presla na komplimente ili na pravo zajebavanje ( a da ja pomislim da je kompliment) user posted image user posted image nekako mi se cini da je ipak ovo drugo user posted image user posted image znas kako se kaze, otrov se cuva u malim bocicama, pa sam ja uvek oprezna sa kepecima user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 373
25.11.2009 11:35:10   
osobno
ma nisam nego me zvala prija na mob...rekla mi je da sam debeeela...user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 374
25.11.2009 11:36:10   
anaxx

bokić anaxx.kako si ti osim štza radiš???

dobro sam, ovaj tjedan punim 5 mjeseci (22 tjedna), ide vrijeme...
malo me noge grče navećer, ali ostalo još gura.. dobila sam samo 3.5 kg pa sam vesela!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!