Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:02:39
|
|
|
|
lelo
|
večer callanhoe i meni raja je štekala par dana. moj napokon spava ali se budi , tak ako nestanem to je to.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:03:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
pepe kad bi joj sisu izbacila ostala bi gladna, uzasno slabo jede mada to niko ne vjeruje kada ju vidi a iskreno ni ne znam kako je krenuti odvikavati?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:03:59
|
|
|
|
twitty
|
uh i mene izbacilo i nikako se vratit kako ste mi ženice?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:05:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
Izbacivat obrok po obrok...pocet ce ona jesti kad ogladni... Twitty vece,i mene tako izbacivalo.....kako su tvoji kikaci
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:05:36
|
|
|
|
lelo
|
dobro da nisam jedina sa izbacivanjem.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:06:10
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma davala sam mu i caj od korijena bijelog sljeza i sirup al ovaj put n ista nije pomoglo,prospan sam vec odavno otpisala a dr mi je rekla da mu dajem bisolvon al i on nesto slabo djeluje pepeljugo koliko ti ima mali mjeseci? moj isto poceo cudno da kaslje,a ima 8 mj, pa sa mislim jel mu smijem dat taj caj od korijena sljeza da pije a cally moja ne moze buckica bez svoje cike,,.najbolje da ides s njom u krevetac
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:06:43
|
|
|
|
twitty
|
hvala bogu svi spavaju tvoji pepi? večer svima
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:07:22
|
|
|
|
lelo
|
nancy možeš slobodno da daš korjenov sljez bebaču.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:07:55
|
|
|
|
lelo
|
večer twitty
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:08:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
pepe ona sisa samo pred spavanje znaci tri puta dnevno i u toku noci i jutra u snu koliko joj puta padne na pamet znaci to nam je ritual za uspavljivanje a ne smatramo to obrokom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:08:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
I moji spavaju.... Nancy ima 15 mjeseci al mozes i ti svom davati,ja sam njemu lani davala kad je imao 4 mjeseca a nismo jos bili ni krenuli sa dohranom,to je sve prirodno....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:11:26
|
|
|
|
pikachu
|
Večer, što se radi...?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:11:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe pepe ona sisa samo pred spavanje znaci tri puta dnevno i u toku noci i jutra u snu koliko joj puta padne na pamet znaci to nam je ritual za uspavljivanje a ne smatramo to obrokom Pa prvo po danu pocni sa izbacivanjem za uspavljivanje,daj malo soka ,caja ,vode....tako sam ja bar mojima...par dana ce se buniti i bit ce tebi koma al brzo se oni naviknu na drugo i zaborave to.... Ja sam mislila da ni nocno necu nikad izbaciti a kad mi je puka film za dva dana smo se odviknuli.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:11:45
|
|
|
|
nancy
|
ok.hvala vam.probat cemo to sutra ako bude htio pit.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:12:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece curke sto su stigle evo uspjela sam ju teleportirati u krevet sad cu da smazem jedan kolac pa na pranje sudja
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:12:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: nancy ok.hvala vam.probat cemo to sutra ako bude htio pit. mozes mu pomijesati malo sa nekim sokicem koji pije ako mu se ne svidi sam....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:13:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Večer, što se radi...? Ej vece...jel striko opet dadilja ili
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:14:06
|
|
|
|
zaba
|
dobro veče,jel me netko tražio?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:14:57
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: nancy ok.hvala vam.probat cemo to sutra ako bude htio pit. možeš pomješati sa čajem koji voli, tako sam ja Leonu radila.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:15:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe pepe ona sisa samo pred spavanje znaci tri puta dnevno i u toku noci i jutra u snu koliko joj puta padne na pamet znaci to nam je ritual za uspavljivanje a ne smatramo to obrokom Pa prvo po danu pocni sa izbacivanjem za uspavljivanje,daj malo soka ,caja ,vode....tako sam ja bar mojima...par dana ce se buniti i bit ce tebi koma al brzo se oni naviknu na drugo i zaborave to.... Ja sam mislila da ni nocno necu nikad izbaciti a kad mi je puka film za dva dana smo se odviknuli..... jooj ja to ne mogu ni zamisliti ona cim nanjusi siku odmah mjauce isto mace malo i pruza rukice za svojoj cikacom, da je bar ima ko drugi uspavati pokusacemo to kada tata bude tu, od njega nece imati sta traziti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:15:43
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: zaba dobro veče,jel me netko tražio? bok žabice
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:16:14
|
|
|
|
nancy
|
odoh i ja u krpe. laku noc vam svima cally ne jedi puno ovako kasno navecer postat ce ti haljinica tijesna..i sta onda
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:16:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej zaba vece...kako ste ti i curka?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:17:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: nancy odoh i ja u krpe. laku noc vam svima cally ne jedi puno ovako kasno navecer postat ce ti haljinica tijesna..i sta onda hej pa haljinica mi je ionako siroka a znas da ja sto vise jedem vise mrsam, kod mene je sve kontra regula laka noc i tebi, cmoki mi Huan Karla
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:18:17
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pikachu Večer, što se radi...? Ej vece...jel striko opet dadilja ili A vidiš da sam ovako kasno na rr što nisam mjesecima... Njih dvojica su oko nje... A i danas smo malo promijenili ritam i prije pola sata mi se probudila pa ćemo kasnije ići leći...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!