Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:18:22
|
|
|
|
lelo
|
nancy laku noć
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:18:52
|
|
|
|
zaba
|
curka spava,ja sam hodajući zombi - imam jako puno posla,neke edukacije i tako,pa me nema ovih dana.Dobro smo i zdravo,to je najvažnije.Evo,sutra sam na poslu cijeli dan,pa idem pročitati teme i u krpe.Kaj ima kod vas?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:21:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pikachu Večer, što se radi...? Ej vece...jel striko opet dadilja ili A vidiš da sam ovako kasno na rr što nisam mjesecima... Njih dvojica su oko nje... A i danas smo malo promijenili ritam i prije pola sata mi se probudila pa ćemo kasnije ići leći... Vidim ja da je nesto cudno Neka neka triba njih angazirati sto vise Nikako otici do tm na faks,uvik neko sra
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:22:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: zaba curka spava,ja sam hodajući zombi - imam jako puno posla,neke edukacije i tako,pa me nema ovih dana.Dobro smo i zdravo,to je najvažnije.Evo,sutra sam na poslu cijeli dan,pa idem pročitati teme i u krpe.Kaj ima kod vas? Ma bitno da ste zdrave,mi isto ok....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:24:00
|
|
|
|
lelo
|
Idem u krpe drage moje. Želim svima laku noć.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:24:52
|
|
|
|
zaba
|
pusa svima za laku noć
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:25:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Laku noc svima koje odlaze....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:26:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo je opet na sisi jooojjjjjj vristacu ni kolac ne stigoh pojesti laku noc ti lelo, nadam se da bude ti mirnija no moja
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:28:40
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pikachu Večer, što se radi...? Ej vece...jel striko opet dadilja ili A vidiš da sam ovako kasno na rr što nisam mjesecima... Njih dvojica su oko nje... A i danas smo malo promijenili ritam i prije pola sata mi se probudila pa ćemo kasnije ići leći... Vidim ja da je nesto cudno Neka neka triba njih angazirati sto vise Nikako otici do tm na faks,uvik neko sra Baš mi je rekao striko da si mu bila na večeri u restoranu nedavno... Pozdravljaju te, a T. je ionako uvik na faksu, neće pobjeći... Danas su me nagovorili da idemo u West gate, sva sreća da smo po obilaznici stvarno brzo tamo i nazad pa sam pristala... Jer ne mogu baš sa curkom dugo... Vauuuu, koliko je to... Samo sam letimično prošla đir, ali za to treba cijeli dan... Callanhoe, mislim da ću se i ja tako mučiti sa odvikavanjem od noćnog cicanja... Suosjećam... Zaba, pozdrav i tebi...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:30:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
Odoh se malo druziti sa mm
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:32:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Odoh se malo druziti sa mm samo se vi druzite, pa jeste li drugovi ili niste "laku noc" omladinko
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:41:34
|
|
|
|
pikachu
|
Pa-pa, curke... LN!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 22:49:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
laka noc i tebi pikachu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:23:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Vrtirepka, opet nas dve, na istom mestu u isto vreme ja taman moju uspavala, posle jednosatnog uspavljivanja, a mm je naravno zaspao pre nje..a meni nece san na oci jos sta ima cure? ko je jos u nocnoj?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:28:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj draga ja svoju drzim na krilu, vec tri puta se budila, hoce samo da spava kraj mene i to ti je evo spava mi na krilu sva sam utrnula a u nocnoj izgleda nema niko sem mene, sto sam prinudjena da ovde cetim, nema cak ni moje andje
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:31:00
|
|
|
|
Anoniman
|
zeno ne bih ti bila u kozi a ja se sve razmisljam da je odviknem uskoro...nisam ni sama pametna sta da radim mozda za prvi rodjendan, sta ti mislis??
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:31:31
|
|
|
|
Anoniman
|
jesi prebacila slike na komp da mi sibnes na msn??
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:33:54
|
|
|
|
Ninaa
|
Hej evo i mene da vas na kratko pozdravim, ja padam s nogu danas imali goste cijeli dan. Curka spava izmorila se! kaj vaše zezaju?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:34:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma nisam nista evo casna pionirska sutra cu a od cega da ju odviknes?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:35:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece martina kako si ti? ja cure krepavam od umora
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:36:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Odoh se malo druziti sa mm Evo ja se izdruzila pa se vratila
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:37:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pepeljuga Odoh se malo druziti sa mm Evo ja se izdruzila pa se vratila jao pa to nesto brzo bi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:38:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma uvatila nas zelja pa brzinski
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:38:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Vece Martina moja je imala jednosatno uspavljivanje, naprasno je pocela da se plasi kupanja i takoooo...iz faze u fazu kakoj je inace tvoja? a cally od sisanja,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pepeljuga Odoh se malo druziti sa mm Evo ja se izdruzila pa se vratila
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!