Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:40:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma uvatila nas zelja pa brzinski najsladje uvijek bilo ne znam neco ako ti nije vezana sto da ne, ali ako ti ne predstavlja neko opterecenje zasto i ukidati to je najljepsa veza izmedju majke i djeteta
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:41:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca ,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno... I ja sam mog starijeg tocno do prvog rođendana,to jutro sam ga zadnji put podojila i to je bilo to
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:41:52
|
|
|
|
MaTana
|
Jel me netko trazio?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:43:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Jel me netko trazio? jesam ja, jesam ja evo da mogu sada bih skakutala isto djak prvak pa gdje si ti do sada probisvjetu jedan`?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:44:29
|
|
|
|
MaTana
|
Bila kod mame - danas joj je imendan, onda malo u kupovini, pa se zapricala sa sveki, kuhale caj i sklapale ratni plan za proslavu rođendana
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:45:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Vece MaTana
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:45:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
i ja do malocas sa sveki pricala a sve me zivo boli od ove moje odoh jos jednom ju pokusati odnijeti da spava sama
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:45:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Nellyca ,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno... I ja sam mog starijeg tocno do prvog rođendana,to jutro sam ga zadnji put podojila i to je bilo to pa tako nekako sam i ja mislila...sta ja znam...nije mi opterecenje ali nije ni ona vezana ni malo,srecom nije takvo dete nikad bila. cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:47:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Nellyca ,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno... I ja sam mog starijeg tocno do prvog rođendana,to jutro sam ga zadnji put podojila i to je bilo to pa tako nekako sam i ja mislila...sta ja znam...nije mi opterecenje ali nije ni ona vezana ni malo,srecom nije takvo dete nikad bila. cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva Ma lipo podoji 1 i na alhohol navali
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:47:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
uspijela sam, uspijelaaaa jupiiiiiiiiii tek sad vidim koliko sam se pokocila sva od nje
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:49:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva vidi ti nje ona bi da loce bez mene i to na moj rodjendan cccc nisam se tome nadala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:50:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Nellyca ,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno... I ja sam mog starijeg tocno do prvog rođendana,to jutro sam ga zadnji put podojila i to je bilo to pa tako nekako sam i ja mislila...sta ja znam...nije mi opterecenje ali nije ni ona vezana ni malo,srecom nije takvo dete nikad bila. cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva Ma lipo podoji 1 i na alhohol navali Mislis a ? ionako je dojim samo pred spavanje, i ono jutarnje je prestala...valjda ce za 24h alkohol izaci iz organizma cally bravooo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:51:12
|
|
|
|
MaTana
|
joj, cally nemogu uopce zamisliti kako te bole leđa...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:52:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nellyca cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva vidi ti nje ona bi da loce bez mene i to na moj rodjendan cccc nisam se tome nadala a gde cemo mi jadne ovde da locemo??? ko ce decu da nam cuva
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:53:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
hvala na suosjecanju andjo moja ne znam draga moramo naci nekoga da nam derista cuva, a da moja sveki ih pricuva sad kada dodje,samo kako cu ja piitiiiiiii
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:55:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure ja vas napustam laganini,idem jos staviti robu susiti i spavanjac... Saljem vam svima
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:56:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure ja vas napustam laganini,idem jos staviti robu susiti i spavanjac... Saljem vam svima daj gdje ces sada u najkriticnijem momentu prvo odgovori na pitanje tamo na temi kontracepcija pa onda idi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 25.11.2009 23:57:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hvala na suosjecanju andjo moja ne znam draga moramo naci nekoga da nam derista cuva, a da moja sveki ih pricuva sad kada dodje,samo kako cu ja piitiiiiiii a kako ce je i uspavati bez tebe pepi laku noc i ja cu polako...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:00:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe hvala na suosjecanju andjo moja ne znam draga moramo naci nekoga da nam derista cuva, a da moja sveki ih pricuva sad kada dodje,samo kako cu ja piitiiiiiii a kako ce je i uspavati bez tebe pepi laku noc i ja cu polako... mene ce ona izgleda vucarati za sobom kao krpenu lutku do svoje 18 godine, joojjjjj
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:02:18
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure ja vas napustam laganini,idem jos staviti robu susiti i spavanjac... Saljem vam svima prvo odgovori na ona pitanja na temi -kontracepcija -pa onda idi spavat
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe hvala na suosjecanju andjo moja ne znam draga moramo naci nekoga da nam derista cuva, a da moja sveki ih pricuva sad kada dodje,samo kako cu ja piitiiiiiii a kako ce je i uspavati bez tebe pepi laku noc i ja cu polako... mene ce ona izgleda vucarati za sobom kao krpenu lutku do svoje 18 godine, joojjjjj drage moje i ja vas napustam, lepo spavajte i sanjajte , ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:03:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure ja vas napustam laganini,idem jos staviti robu susiti i spavanjac... Saljem vam svima prvo odgovori na ona pitanja na temi -kontracepcija -pa onda idi spavat to sam joj i ja rekla, ali vidis da nas uziva muciti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:06:24
|
|
|
|
MaTana
|
cure, vidim vruca rasprava... a meni raja spora za poluditi pa idem lagano u krevet... Uzivajte...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:07:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo kiki opet ustala, moram i ja ici sada stvarno laku noc vam cure valjda ujutru nas pepe nagradi sa odgovorom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 0:12:36
|
|
|
|
mala pcelica
|
laku noć cure
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!