|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
25.11.2009 23:40:21   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma uvatila nas zelja pa brzinskiuser posted image user posted image user posted image

najsladje uvijek bilo user posted image

ne znam neco ako ti nije vezana sto da ne, ali ako ti ne predstavlja neko opterecenje zasto i ukidati to je najljepsa veza izmedju majke i djeteta user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 526
25.11.2009 23:41:22   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Nellyca

,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno...

I ja sam mog starijeg tocno do prvog rođendana,to jutro sam ga zadnji put podojila i to je bilo touser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 527
25.11.2009 23:41:52   
MaTana
Jel me netko trazio?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 528
25.11.2009 23:43:02   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

Jel me netko trazio?

jesam ja, jesam ja evo da mogu sada bih skakutala isto djak prvak user posted image user posted image user posted image
pa gdje si ti do sada probisvjetu jedan`?user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 529
25.11.2009 23:44:29   
MaTana
Bila kod mame - danas joj je imendan, onda malo u kupovini, pa se zapricala sa sveki, kuhale caj i sklapale ratni plan za proslavu rođendanauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 530
25.11.2009 23:45:14   
pepeljuga
Vece MaTanauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 531
25.11.2009 23:45:33   
CallamityJane
i ja do malocas sa sveki pricala user posted image
a sve me zivo boli od ove moje
odoh jos jednom ju pokusati odnijeti da spava sama

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 532
25.11.2009 23:45:41   
Anoniman

,mislila sam za rodjendan da joj ukinem, mislim da vise i nema neke koristi od tog jednog sisanja dnevno...

I ja sam mog starijeg tocno do prvog rođendana,to jutro sam ga zadnji put podojila i to je bilo touser posted image user posted image user posted image

pa tako nekako sam i ja mislila...sta ja znam...nije mi opterecenje ali nije ni ona vezana ni malo,srecom nije takvo dete nikad bila. cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 533
25.11.2009 23:47:21   
pepeljuga

pa tako nekako sam i ja mislila...sta ja znam...nije mi opterecenje ali nije ni ona vezana ni malo,srecom nije takvo dete nikad bila. cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva user posted image user posted image user posted image

Ma lipo podoji 1 i na alhohol navaliuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 534
25.11.2009 23:47:54   
CallamityJane
uspijela sam, uspijelaaaa jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
tek sad vidim koliko sam se pokocila sva od nje

Neposredna veza do poruke: 535
25.11.2009 23:49:32   
CallamityJane

cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva user posted image user posted image user posted image

vidi ti nje ona bi da loce bez mene i to na moj rodjendan cccc nisam se tome nadala user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 536
25.11.2009 23:50:48   
Anoniman

Ma lipo podoji 1 i na alhohol navaliuser posted image user posted image user posted image

Mislis a ? user posted image ionako je dojim samo pred spavanje, i ono jutarnje je prestala...valjda ce za 24h alkohol izaci iz organizma user posted image user posted image

cally bravooo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 537
25.11.2009 23:51:12   
MaTana
joj, cally nemogu uopce zamisliti kako te bole leđa...user posted image

Neposredna veza do poruke: 538
25.11.2009 23:52:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

cally ja bih da piiiijeeeeemmmmm sad kad odem u bg, kad bude imao ko da je cuva user posted image user posted image user posted image

vidi ti nje ona bi da loce bez mene i to na moj rodjendan cccc nisam se tome nadala user posted image

a gde cemo mi jadne ovde da locemo??? ko ce decu da nam cuva user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 539
25.11.2009 23:53:50   
CallamityJane
hvala na suosjecanju andjo moja user posted image
ne znam draga moramo naci nekoga da nam derista cuva, a da moja sveki ih pricuva sad kada dodje,samo kako cu ja piitiiiiiiiuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 540
25.11.2009 23:55:05   
pepeljuga
Cure ja vas napustam laganini,idem jos staviti robu susiti i spavanjac...
Saljem vam svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 541
25.11.2009 23:56:44   
CallamityJane

Saljem vam svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

daj gdje ces sada u najkriticnijem momentu user posted image
prvo odgovori na pitanje tamo na temi kontracepcija pa onda idi user posted image

Neposredna veza do poruke: 542
25.11.2009 23:57:56   
Anoniman

ne znam draga moramo naci nekoga da nam derista cuva, a da moja sveki ih pricuva sad kada dodje,samo kako cu ja piitiiiiiiiuser posted image

a kako ce je i uspavati bez tebe user posted image user posted image
pepi laku noc i ja cu polako... user posted image

Neposredna veza do poruke: 543
26.11.2009 0:00:46   
CallamityJane

mene ce ona izgleda vucarati za sobom kao krpenu lutku do svoje 18 godine, joojjjjj user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 544
26.11.2009 0:02:18   
mala pcelica

prvo odgovori na ona pitanja na temi -kontracepcija -pa onda idi spavat user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 545
26.11.2009 0:02:44   
Anoniman

mene ce ona izgleda vucarati za sobom kao krpenu lutku do svoje 18 godine, joojjjjj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
drage moje i ja vas napustam, lepo spavajte i sanjajte , ljubim vas sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 546
26.11.2009 0:03:20   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

prvo odgovori na ona pitanja na temi -kontracepcija -pa onda idi spavat user posted image user posted image user posted image user posted image

to sam joj i ja rekla, ali vidis da nas uziva muciti user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 547
26.11.2009 0:06:24   
MaTana
cure, vidim vruca rasprava... a meni raja spora za poluditi pa idem lagano u krevet... Uzivajte...

Neposredna veza do poruke: 548
26.11.2009 0:07:24   
CallamityJane
evo kiki opet ustala, moram i ja ici sada stvarno user posted image
laku noc vam cure
valjda ujutru nas pepe nagradi sa odgovorom user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 549
26.11.2009 0:12:36   
mala pcelica
laku noć cure user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!