Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:44:15
|
|
|
|
MaTana
|
idem samo popiti caj pa se vracam za desetak min
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:45:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Ma svjesna sam ja da ga ona nece prepoznati pa nije ga vidjela 6 mjeseci, uvjerena sam da misli da je tata mobitel Samo moram njega pripremiti na to, tj. pripremam ga vec neko vrijeme, ali nisam sigurna da je on toga svjestan... moj Robo je to uzasno tesko podnio i jos mu nije jasno kako ga ne prepoznaje, nagore je sto nece uopste sa njim da ostane, dobro ona nece nikome drugome sem meni, to je proklestvo toga sto je samo sa mnom po cjele dane a sto se tice toga sta joj je tata, ja svojoj kazem kako je tata nevaljao pa ga je mama stavila u kutiju i kada bude bio dobar mama ce ga izvuci vani a kutija je monitor
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:45:24
|
|
|
|
mali_macic
|
stvarno vama zenama od pomoraca SVAKA CAST , nije vam nimalo lako.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:46:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Vece mali macic i cally.... vidi ti pobegulje, klizne kada je najzanimljivije i ostavi nas u neznanju i kada napokon da odgovor ono sve okruglo pa na cose pa ne zelim vam otkriti odma sve tajne velikih majstora Mariola vece,Toni spava
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:47:58
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece mari-mar Ovo sam biće ja matana, nadam se da će tm doći za sv. Nikolu Call, kad tvoj dolazi?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:49:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic stvarno vama zenama od pomoraca SVAKA CAST , nije vam nimalo lako. moj nije pomorac,samo radi u inostranstvu ali radi non-stop i iskreno ne znam kome je gore, meni ili Matijani. Moj dodje svaka tri mjeseca a njen svaki sest mjeseci ali moj ostane maksimalno sedam dana i kao sto rekoh djete ga ni ne upozna a njen muz ostane malo duze.... ne znam kome je gore stvarno imam muza-nemam ga, ima mi djete oca a nema ga ...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:51:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: callanhoe vece mari-mar Ovo sam biće ja matana, nadam se da će tm doći za sv. Nikolu Call, kad tvoj dolazi? je,je ja svakome dam nadimak odgovarajuci a moj iako je bio skoro zahvaljuci tome sto nam slijede praznici dodje nam opet za Bozic na sedmicu dana da budem iskrena ovaj put necu ni osjetiti da ga nije bilo, jos perem njegove stvari
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:51:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa ne zelim vam otkriti odma sve tajne velikih majstora Mariola vece,Toni spava Ajde pepi, cure će izgoriti Toni pava
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:53:05
|
|
|
|
mali_macic
|
auuu cally to je stvarno grozno, bas mi je zao a jel ima ikakve naznake da bi se mogao vratit i ode radit ili da ti selis k njemu???
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:53:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa ne zelim vam otkriti odma sve tajne velikih majstora Mariola vece,Toni spava Ajde pepi, cure će izgoriti Ajme sto ih volim muciti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:53:39
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe da budem iskrena ovaj put necu ni osjetiti da ga nije bilo, jos perem njegove stvari a jesi blesava, stvarno
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:54:50
|
|
|
|
mariola
|
M. mačić kako tvoja curka? Kako se snalazite? Jel dojiš?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:55:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic auuu cally to je stvarno grozno, bas mi je zao a jel ima ikakve naznake da bi se mogao vratit i ode radit ili da ti selis k njemu??? pa trebao bi preko sezone sada doci ovde, bar se nadam nista nije sigurno tako da nista necu ni da zamisljam ni da pricam dok ne bude sve sigurno posto se uvijek razocaram ako pustim jezik prije vremena
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:57:38
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mali_macic auuu cally to je stvarno grozno, bas mi je zao a jel ima ikakve naznake da bi se mogao vratit i ode radit ili da ti selis k njemu??? pa trebao bi preko sezone sada doci ovde, bar se nadam nista nije sigurno tako da nista necu ni da zamisljam ni da pricam dok ne bude sve sigurno posto se uvijek razocaram ako pustim jezik prije vremena to mi je poznato, cim se previse nadam i pocnem govorit o nekim stvarima onda se nesto promjeni i nista od toga.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 21:59:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
i meni je tako uvijek nego kiki opet hropce i tesko dise, izgleda opet cu morati inhalacije da joj ukljucim a taman sam ga spakovala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:03:21
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: mariola M. mačić kako tvoja curka? Kako se snalazite? Jel dojiš? moja mrvica je suuuper, evo zaspala je u svom jajetu prije cca. uru i po, sto je u biti malo nepobicno jer obico u ove ure bude na nasim rukama i event. malo zakunja. ali moram se pohvalit zadnja 2 noci je spavala po 7 sati u komadu prvu vecer s nama u krevetu i drugu u svom kreveticu . stvarno se nemam sto zalit, mala je super, ne place vele, lipo papa sisu spava i guguce. dok je ovako lipo vrijeme podjemo svaki dan u setnju i u nedjelju idemo na prve rodjendanske proslave prvo kod Nikolete (MaTana) i onda kod jos jedne prijateljice i poci cemo sljedeci tjedan malo na Korculu kod njegovih. Eto sve u svemu uzivamo s njome iz dana u dan!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:06:23
|
|
|
|
MaTana
|
evo me nazad, pijuckam čajka, i uzivam, takticki dogovori (tko kuha sutra i sto se kuha) za sutrasnji dan su obavljeni i mogu vam se mirno posvetiti...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:06:43
|
|
|
|
mariola
|
za malu ljepoticu koja se rodila na moju godišnjicu braka i mjesec dana prije mog mišića
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:08:48
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: mariola za malu ljepoticu koja se rodila na moju godišnjicu braka i mjesec dana prije mog mišića hvala
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:09:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
A vidim ja da se nista nepije
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:11:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo malo i njih,nisu dugo bili
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:12:44
|
|
|
|
MaTana
|
thank you pepe... Jos prosle godine sam otkrila savrsen čaj i odtad se davim u njemu... Malina i Kupina ako se ne varam...
< Poruku je uredio MaTana -- 26.11.2009 22:13:20 >
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:13:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:13:28
|
|
|
|
mali_macic
|
opa pepeljuga, hvala izbor pica i konobara je vise nego odlican
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:13:31
|
|
|
|
ket
|
večer cure.........jedem ovo prvi puta i pedobro je...jeste jele?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!