|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
1.12.2009 23:12:28   
CallamityJane
hej wuki ne znam jesam ti stigla cestitati pa da to obavim i ovako ako sam zaboravila, zelim ti skolsku trudnocu i sto brzi i bezbolniji porod user posted image

buduca mamice veceras prebacim slike makar do 2h ostala,( kao da ne ostajem dotle svako vece user posted image )
je li te hvata polako strah? ili si jos nestrpljiva?

Evo cuko Bobi zaspao jos da ucvrsti, pa se dam u akciju ciscenja user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1926
1.12.2009 23:13:26   
buduća mamica
da, ja imam još 6 tjedana do termina, pritišću me polako sve moguće trudničke tegobe, osjećam se ko okrugli balon, nigdje mi ne odgovara, sve me boli...al izdržati ću još to malo, ne smijem se žaliti jer sam do sada bila bez ikakvih simptoma trudnoće...nadam se da će ti Lulu brzo prizdraviti i da ćeš moći spavati, trebat će ti snage kad budeš imala dvoje malenih user posted image a ne moram ti ni reči koliko vrijeme proleti user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1927
1.12.2009 23:13:55   
MaTana
A jojjj Wuky, nadam se da ce joj brzo proci.... Ja se odmah najezim kad cujem da je neka bebica bolesna, zao mi je malene mišiće....

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1928
1.12.2009 23:15:15   
Wukovarka
Thanks call user posted image

Mamice znam kako ti je....moj muž je ludio sa mnom, svaku večer sam spavala na drugom kraju kreveta, već je bio pogubljen u vlastitoj sobi user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 1929
1.12.2009 23:16:00   
buduća mamica
buduca mamice veceras prebacim slike makar do 2h ostala,( kao da ne ostajem dotle svako vece user posted image )

iskreno mislim da mi se sve miješa, i strah me i nije, trudim se biti hrabra, nestrpljenje me ubija, htjela bih upoznati bebolinu a s druge strane želim je u sebi zadržati zauvijek...zbrkana sam sva...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1930
1.12.2009 23:18:53   
buduća mamica
Mamice znam kako ti je....moj muž je ludio sa mnom, svaku večer sam spavala na drugom kraju kreveta, već je bio pogubljen u vlastitoj sobi

ja bih pretrpjela sve bolove. neka me boli svaka koščica al da mogu spavati kad legnem a ne da se vrtim do 5-6 ujutro i onda nekako spavam do 10 pol 11, užasno mi je to

Neposredna veza do poruke: 1931
1.12.2009 23:19:07   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

iskreno mislim da mi se sve miješa, i strah me i nije, trudim se biti hrabra, nestrpljenje me ubija, htjela bih upoznati bebolinu a s druge strane želim je u sebi zadržati zauvijek...zbrkana sam sva...

najbitnije je da ti to sama sa sobom rascistis, meni kada su trudovi krenuli samo sam sve teorijsko znanje primjenila i racionalno sve u svojoj glavi sracunala poslozila i stavila na mjesto, uglavnom bojala sam se dok nije krenulo a onda sam to odradila junacki do kraja, dok doktori nisu zakazali ali to je vec neka druga prica....
nego moj medvedic je zaspao, bacam se ja u akciju
pozdravljam vas cure ako odete spavati dok ja dodjem nazad
laku noc onima koje uspiju pobjeci mi user posted image

Neposredna veza do poruke: 1932
1.12.2009 23:22:41   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

najbitnije je da ti to sama sa sobom rascistis, meni kada su trudovi krenuli samo sam sve teorijsko znanje primjenila i racionalno sve u svojoj glavi sracunala poslozila i stavila na mjesto, uglavnom bojala sam se dok nije krenulo a onda sam to odradila junacki do kraja, dok doktori nisu zakazali ali to je vec neka druga prica....
nego moj medvedic je zaspao, bacam se ja u akciju
pozdravljam vas cure ako odete spavati dok ja dodjem nazad
laku noc onima koje uspiju pobjeci mi user posted image

ma budem ja ok čim trudovi krenu, onda nema nazad nego samo hrabro naprijed, nisam neka paničarka pa ću nadam se zadržati hladnu glavu, uostalom ako stvari krenu loše imam cijelu rr za podršku i savjeteuser posted image user posted image user posted image tako da nema straha

Neposredna veza do poruke: 1933
1.12.2009 23:24:54   
Ninaa
U ja malo virnem tv a vi se raspisale. Wuki nadam se da će brzo proći, kaj neka viroza ili zubi ili? b.mamice tak sam se i ja osjećala bilo je dana kad sam mislila da nebi nikad da izađe a onda opet da bi i da mi je svega dosta, poroda sam se užasno bojala, ali kad su me ulovili trudovi još sam se dokraja spakirala, na fb i rr napisala da idem i tek onda mm probudila jel bi on bil odmah išao u bolnicu,  pa se otuširala i putem smo još pojeli topla peciva, rodila sam za 2,5 sata od kad su me u boks stavili. Drži se i bit će sve dobro

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 1934
1.12.2009 23:26:53   
Wukovarka
Bokić martina....ma zub, to nam je 10-ti i prva temperatura...

Pusa tvojoj slatkici...

Ja vas napuštam, barem da odspavam dok i Lulu spava

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1935
1.12.2009 23:28:29   
Ninaa
Hval na pusici i mi vama šaljemo i da čim prije prođe. odmori se draga. mi smo još krezubi!

Neposredna veza do poruke: 1936
1.12.2009 23:29:38   
MaTana
Laku noć Wuky, i pusa maloj Lulu, nadam se da ce brzo proći temperatura

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1937
1.12.2009 23:32:27   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: martina ks

U ja malo virnem tv a vi se raspisale. Wuki nadam se da će brzo proći, kaj neka viroza ili zubi ili? b.mamice tak sam se i ja osjećala bilo je dana kad sam mislila da nebi nikad da izađe a onda opet da bi i da mi je svega dosta, poroda sam se užasno bojala, ali kad su me ulovili trudovi još sam se dokraja spakirala, na fb i rr napisala da idem i tek onda mm probudila jel bi on bil odmah išao u bolnicu,  pa se otuširala i putem smo još pojeli topla peciva, rodila sam za 2,5 sata od kad su me u boks stavili. Drži se i bit će sve dobro

jedva čekam da vam javim odoh ja u bolnicu, da se nešto krene događatiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1938
1.12.2009 23:32:49   
MaTana
user posted image

Jeli netko za piće?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1939
1.12.2009 23:33:05   
buduća mamica
Wuki laka ti noć, odmori se lijepo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1940
1.12.2009 23:33:23   
Ninaa
ja sam se javila u 4 ujutro i nikog nije bilo da me ohrabri

Neposredna veza do poruke: 1941
1.12.2009 23:33:58   
Ninaa
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1942
1.12.2009 23:35:08   
buduća mamica
ja sam se javila u 4 ujutro i nikog nije bilo da me ohrabri

a valjda neću u 4 ujutro baš, ja kakve sam sreće bit će čim slatko zaspem user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1943
1.12.2009 23:38:10   
CallamityJane
odnijela gospodjicu spavati i krs pospremila i krenula masinu ukljuciti da se istusiram kad ona se probudila i evo je kraj mene u punom pogonu user posted image  tusiranje mogu zaboraviti ocigledno a cujem se isto cijevo od odvoda aaaaaaaaaaaa vristacu user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1944
1.12.2009 23:38:47   
mama mery
vecer cureuser posted image ja napokon u nocnoj nisam dugo bilauser posted image
sta se pijeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1945
1.12.2009 23:39:31   
MaTana
a joooj cally nemogu vjerovati!!!! Pa zar ima tako lagan san.... Bas mi je zaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1946
1.12.2009 23:39:57   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mama mery

vecer cureuser posted image ja napokon u nocnoj nisam dugo bilauser posted image
sta se pijeuser posted image user posted image

haj m.mery dugo te nije bilo user posted image
ma znas kod matane sta se pije mamamery, ona je dezurni kroner na raji user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1947
1.12.2009 23:39:58   
buduća mamica
Cally povedi i malu pod tuš, kad neće spavati nek se kupa sa mamom user posted image user posted image user posted image možda se predomisliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1948
1.12.2009 23:40:14   
MaTana
Mama mery!!! Odkad tebe nisam vidjela! Kako si?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1949
1.12.2009 23:41:52   
MaTana
Cally, dobro je dok sam samo kroner na raji, kad vam javim da sam kupila bocu baileysa i da ga pijuckam sama u sobi, onda se treba zabrinuti...user posted image user posted image user posted image
A sve mi se cini, ako onaj moj nedođe ubrzo da cu u jedan shopping alkoholnih pića....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!