Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:33:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene nazad,klinci spavaju,ja lipo rucala pa bi mogla i ja malo odmorit
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:36:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno call, kojeg pasa imaš? naš pas ne živi s nama otkad imamo luku, sa sveki je, ali se viđamo svaki dan...ljubav moja. jao da vidis koji dzukac u menee, ali je mnogo agresivan samo grizeee neki mjesanac je
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:36:05
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Evo i mene nazad,klinci spavaju,ja lipo rucala pa bi mogla i ja malo odmorit A pegla? Ma šalim se, samo ti odmaraj, neće ona nigdje pobić. ENo meni sušilnica još radi pa kad završi, možda se uspijem odvući do praone...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:36:27
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: osobno ejmama, od čega je nes? ja volim classic...jel može onda taj bit? Ja opet nestala, classic naravno
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:37:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica jedva čekam da je vidim, neki dan sam dala izraditi onu slikicu što vas moja seka slikala, baš ste mi slatke mene svi pitaju ko je na slici sa mojim cukanom a ja samo misteriozno kazem da nikada nece pogoditi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:38:11
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe jao da vidis koji dzukac u menee, ali je mnogo agresivan samo grizeee neki mjesanac je he he..i moj je mješanac...sibirskog tigra i dalmatinske pudlice...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:39:12
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: osobno ejmama, od čega je nes? ja volim classic...jel može onda taj bit? Ja opet nestala, classic naravno meni paše...imam užasno nizak tlak pa sam cila pospana a imam milijun stvari za napravit...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:39:17
|
|
|
|
mama mery
|
hej curke evo kavice
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:39:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe jao da vidis koji dzukac u menee, ali je mnogo agresivan samo grizeee neki mjesanac je he he..i moj je mješanac...sibirskog tigra i dalmatinske pudlice... skuzila si
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:40:58
|
|
|
|
ejmama
|
tko nije jeo?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:41:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja cure brisem, mamamery pozdrav tebi nema te nest u nocnoj cuko bobi ustao pa moramo iciii mah-mah
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:42:09
|
|
|
|
ejmama
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:42:57
|
|
|
|
mama mery
|
sad ovaj tjedan nisam isla jer sam bila sve gb istrosila ali docu veceras na cugu idem i ja rosita je pocela
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:43:33
|
|
|
|
osobno
|
sinoć sam zaspala polumokre kose i jutros mi je mm skoro umra od smija kad smo se digli...reka mi je da se vidi da dolazi božić...jer mi se jelka ugnijezdila na glavi...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:44:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga Evo i mene nazad,klinci spavaju,ja lipo rucala pa bi mogla i ja malo odmorit A pegla? Ma šalim se, samo ti odmaraj, neće ona nigdje pobić. ENo meni sušilnica još radi pa kad završi, možda se uspijem odvući do praone... Odlucila sam da se ne druzimo danas
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:50:57
|
|
|
|
mariola
|
Ja imam volje za peglat jer je Tonijeva roba u pitanju. A kad su mm-ove košulje, to odgađam do zadnjeg
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:51:06
|
|
|
|
osobno
|
i bolje ti se s njom ne družit..loše utječe na ego...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:58:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme i meni je puna kapa kosulja al neda mi se ni njihova roba vise ma neda mi se nista
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:59:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
Idem malo odmoriti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 14:00:16
|
|
|
|
ejmama
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 14:02:08
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ja imam volje za peglat jer je Tonijeva roba u pitanju. A kad su mm-ove košulje, to odgađam do zadnjeg kad već imaš volje dođi do mene, imam ja robe od obje
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 21:07:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Večer cure...evo i mene nakon nekog vremena štoo me nije bilo.... Baš ste mi falile Idem sad malo teme pregledati
|
|
[Obrisani korisnik] 1.12.2009 22:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 22:25:18
|
|
|
|
zaba
|
cvrle
|
|
[Obrisani korisnik] 1.12.2009 22:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!