Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:11:18
|
|
|
|
ket
|
bokić žemske
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:12:22
|
|
|
|
Ninaa
|
UUU vidim gužva a ja ću morati otići! b.mamice tebe dugo nisam srela, kako si još se malo broji! ejmama onaj dan ujutro sam morala naglo otići došli mi neki gosti, mrzim kad mi netko bane tak rano ujutro a ne najavljen.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:12:55
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica jao MIlla kako imaš dobar avatar, predivan je, haha....ma malo se igram avatarom...vidim da se na rr stalno mjenjaju pa ajde... a šta češ? malo da ga se nagledam...pa idem dalje ..
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:14:41
|
|
|
|
ket
|
sigurno se i call sviđa jer nema gornji dio glave....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:15:30
|
|
|
|
MILLA
|
call i ja volimo čelave ....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:15:51
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: martina ks UUU vidim gužva a ja ću morati otići! b.mamice tebe dugo nisam srela, kako si još se malo broji! ejmama onaj dan ujutro sam morala naglo otići došli mi neki gosti, mrzim kad mi netko bane tak rano ujutro a ne najavljen. Šta se brineš ja često zbrišem bez pozdrava, ali cure su se valjda već naviknule, barem se nadam
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:17:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MILLA call i ja volimo čelave .... i bez glave po mogucnosti mada ova glavica je savrsena
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:17:57
|
|
|
|
buduća mamica
|
Bok Martina, baš zato se rijetko i srećemo jer imam još malo do kraja pa mi je već poprilično teško sa svim tegobama izaći na kraj, sjednem da pišem na raji, pa me ukliješti u kuku pa se moram ustati, ili imam posla po kući, sređujemo grijanje u bebinoj sobi, te imam nevjerojatan poriv sve stalno prati i spremati, dragi je često kod kuće pa puno vremena provodim s njim....puno izgovora...ah evo ja o vuku a moje janje na vrata, mm upravo došao s posla
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:18:04
|
|
|
|
osobno
|
evo sam uspavala terminatora, ako me primate, ja bi se pridružila vama...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:21:00
|
|
|
|
Ninaa
|
A vjerujem b. mamice meni je isto sve bilo teško i samo sam se vukla na trosjed ili krevet. Uživaj još malo s bebom u trbuhu pa ćeš uskoro i s njom na rukama tipkati. Cure ja vas pozdravljam idem ručati dok još spava da se najedem u miru
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:21:29
|
|
|
|
ket
|
a moj se probudio...idemo sad kuhati našu prvu kašicu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:22:44
|
|
|
|
ejmama
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:23:09
|
|
|
|
osobno
|
callie, nellie, di ste vas dvi?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:24:04
|
|
|
|
osobno
|
ejmama, od čega je nes? ja volim classic...jel može onda taj bit?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:24:22
|
|
|
|
Anoniman
|
mala se probudila, odoh i ja rucak da joj spremim! kiss cure, a tebi osobno pogotovo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:24:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno callie, nellie, di ste vas dvi? neca ide po kuhinji da eksplodira a ja cu najverovatnije isto nemam predstave sta kuhati
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:25:19
|
|
|
|
mariola
|
A moj spava. Mogu biti s vama još nekih sat vremena
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:26:13
|
|
|
|
buduća mamica
|
Cally gdje su slikice?ajmo ženo već sam nestrpljiva da vidim maloga cuku
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:26:39
|
|
|
|
mariola
|
Call jesi zvala banku?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:27:08
|
|
|
|
MILLA
|
a ja opet sa hranom moram da ga ganjam po stanu...uf! nema mira ni dok jede..pa hrane bude posvuda
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:28:05
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe neca ide po kuhinji da eksplodira a ja cu najverovatnije isto nemam predstave sta kuhati Ja se troumim...na kraju ću zaglavit ovdi pa ću morat...ajme sad sam se sitila da smo popodne na rođendanu... joj a baš mi se ne da...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:30:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Cally gdje su slikice?ajmo ženo već sam nestrpljiva da vidim maloga cuku joj mamice stavljala sam dva puta pa sam jednom ja zeznula stvar, a drugi put nije htjelo nista, ali evo obecavam da veceras to obavim za tebe videces kako je narasla, cura prava.. a mari mar muza sam zvala pa ce on platiti , odmah meni vise love u dzepu ali svakako moram to nauciti vidis kako mi zatreba
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:31:51
|
|
|
|
osobno
|
call, kojeg pasa imaš? naš pas ne živi s nama otkad imamo luku, sa sveki je, ali se viđamo svaki dan...ljubav moja.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:33:16
|
|
|
|
mariola
|
Call ja ne pamtim kad sam zadnji dan bila na fini plaćat račune. Ovako je puno jednostavnije i jeftinije Šta se kuha? Kod mene svaki dan iznenađenje. Šta sveki donese. Ne da mi žena kuhati Juče smo imali piletinu na gulaš i njoke. mmmmmm, bilo je jako fino. Inače meni kad se ne da kuhati napravim pizzu.To mi je najjednostavnije. I sve gotovo za 15 minuta.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:33:30
|
|
|
|
buduća mamica
|
jedva čekam da je vidim, neki dan sam dala izraditi onu slikicu što vas moja seka slikala, baš ste mi slatke
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!