Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:12:41
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo me u prolazu.... ej zdravo ti u prolazu kako drugarica pegla ti? jeste izgladili odnose ? ma kakvi dobri odnosi,al na zalost morat cemo se druziti i danas Pepi bokić Moram se i ja družit s tom gospođom danas. Al idem prvo staviti prati, imam hrpu Tonijeve robe...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:13:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo me u prolazu.... ej zdravo ti u prolazu kako drugarica pegla ti? jeste izgladili odnose ? ma kakvi dobri odnosi,al na zalost morat cemo se druziti i danas Pepi bokić Moram se i ja družit s tom gospođom danas. Al idem prvo staviti prati, imam hrpu Tonijeve robe... Ajme moja mariola druzimo se nas dvi duze i nikako da se prestanemo druziti Ko da nas zivi 20 a ne 4 a o mm kosuljama da ne govorim....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:13:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola A jel imaš onu tan tablicu? nemam i nista ne znam i ne znam ni to korisnicko ime, je li ti i to banka dala? a ima i moj muz toker mada ja pojma nemam kako to koristiti jooj sve mi se cini da cu morati po ovoj kisi da idem i placam racune Neco hajde mi dodji dijete cuvaj, da bar nju ne vucaram sa sobom Nazovi zagrebačku banku pa pitaj šta ti treba za netbanking. Možda je kod njih nešto drukčije Od mm-a imaš toker? Od pbz-a? Jesi pitala Žabu? pa nazvati cu onda njih, i nije toker od pbz nego od zagrebacke , mada se zaba potpisala na kraju one knjizice sa uputstvima kako ga koristiti mora zaba svoj potpis svagdje staviti evo odoh joj pp poslati.... valjda mi bude sta jasnije hvala mariola
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:14:45
|
|
|
|
lueman
|
ma cure ja sam vam nepopravljivi optimist.osjećam da sve bude ok....sve je to valjda moralo biti tak komplicirano.da bi se više veselili kad sve završi dobro
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:16:52
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: lueman ma cure ja sam vam nepopravljivi optimist.osjećam da sve bude ok....sve je to valjda moralo biti tak komplicirano.da bi se više veselili kad sve završi dobro Svaka čast. Dobar dan ženske. Stalno vas ljute te pegle i cure.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:19:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja vas napustam,moram po Tonija u vrtic......
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:59:57
|
|
|
|
ZVRK
|
posto konobar ne nudi kaficu za mene odo popiti u radionu sa dečkima pa pa
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:50:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, evo aperitiv prije rucka i odoh odmarati....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:53:16
|
|
|
|
xxl
|
Meni treba flaša da opalim mm po glavi
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:56:12
|
|
|
|
Anoniman
|
sta uradi ivanaa, ovaj pardon xxl! kako su decica?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:58:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
'bar dancek cure mi se tamo dale oko one rize gore nego kinezi ivanaa je li ti se javila renata?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:58:56
|
|
|
|
xxl
|
Super su klinci..niš ne napravi u tome i je problem..KOliko ti jos imas do puta Nelica?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:59:32
|
|
|
|
xxl
|
Nije se javila,mislim da ni nebude IZVORNA PORUKA: callanhoe 'bar dancek cure mi se tamo dale oko one rize gore nego kinezi ivanaa je li ti se javila renata?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 12:59:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: xxl Super su klinci..niš ne napravi u tome i je problem..KOliko ti jos imas do puta Nelica? da da, poznato mi je to nadam se da 27og krecemo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: xxl Nije se javila,mislim da ni nebude IZVORNA PORUKA: callanhoe 'bar dancek cure mi se tamo dale oko one rize gore nego kinezi ivanaa je li ti se javila renata? bitno da si ti sa nama opet, pod kojim god nickom a bas sam razmisljala o tebi kako to da te nema jos, kad posle dan-dva videh tvoju temu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:02:11
|
|
|
|
osobno
|
evo ja se javljam na položaj...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:02:50
|
|
|
|
ninolina
|
evo i mene na kratko, bokić žemske kako ste?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:03:41
|
|
|
|
xxl
|
Radujem se za tebe::IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: xxl Super su klinci..niš ne napravi u tome i je problem..KOliko ti jos imas do puta Nelica? da da, poznato mi je to nadam se da 27og krecemo
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:04:27
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok evo i mene, nebum dugo čekam da se šefica probudi. Kaj ima?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:07:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno evo ja se javljam na položaj... cuj na polozaj
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:08:52
|
|
|
|
MILLA
|
hello....ima nas,vidim.evo sami mi prikopčan na dudu dok ja tipkam....spava mu se. jučer smo u ovo vrijeme bili na ručku i sav se namučio jer nije spavao pa je cijeli dan davio...još ona moja luda svekrva ...uvijek mi malo fali da joj objasnim kako da začepi!!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:09:37
|
|
|
|
buduća mamica
|
bok drage moje, evo i mene na kratko, kišni je dan i očekujem mm svaki tren, baš volim kad smo zajedno sa našom bebanom između nas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:09:40
|
|
|
|
ejmama
|
Evo i mene malo, ima me svugdje
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:10:38
|
|
|
|
buduća mamica
|
jao MIlla kako imaš dobar avatar, predivan je,
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 13:10:54
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica baš volim kad smo zajedno sa našom bebanom između nas ..da,to je najljepše
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!