Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:07:05
|
|
|
|
mariola
|
Ma muka mi svekrve, al pustila sam joj do danas, kao mjesec dana a što se mene tiče odavno sam ja u formi ne mislim pri tom i na fizičku formu i to će valjda uskoro doć na svoje E da, pročitala sam. Jesu oni kenjcavi ili su dobri?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:07:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK vratila se ja.muž kasniiii baš me zanima kakva mu bude hladna riba i krumpir Ej zvrkic bok...ajme meni nema gore stvari od hladne ribe i krumpira ,jadan muz Ej nisam stavila sliku od torte jer kad sam prebacila skuzila sam da je mutna
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:08:00
|
|
|
|
ZVRK
|
pepi onda drugu tortu uslikati
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:09:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma super su,cak sam i Tonija angazirala i cili je bio sretan,kao neki suhi keksici su al su bas socni....
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:11:06
|
|
|
|
mariola
|
Super za keksiće i Tonija. To kod mene ko jesti. mm i ja volimo konkretne kolače. Tila sam te pitat po kojem si receptu radila tu tortu? Daj sliku, šta ima veze što je mutna.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:14:18
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: koka helooouuu, uspijela sam doći malo do RR , al kratko jer mi već šize tu kraj mene Pa di si ti ženo?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:14:44
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić kokita
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:16:33
|
|
|
|
koka
|
a joj Mariola evo me, niš ne stignem ....da mi je netko rekao da neću danima na RR rekla bi mu da je lud . Kako ti i Toni? jel se slažete? Zvrk bokić. Kako vrijeme kod vas jel pada snijeg? Ovdje je 2 stupnja i hladno je brrrrr
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:20:49
|
|
|
|
curice
|
bok društvo,kako ste
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:20:51
|
|
|
|
mariola
|
Mislim da je. Ne znam jel bila kod doktora da potvrdi ali test je bio pozitivan. Toni i ja se super slažemo. Super jedemo, spavamo, cicamo, sve štima Kako tvoji klinci? Na poslu?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:34:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Koka i curica bok.... Roko srusio neku kutiju na sebe pa sam se malo izgubila Mariola radila sam onu sa kroasanima ali sa pola doze i onu ferrero tortu isto sa pola doze u kalupu 26 i moram priznat da su obe odlicne
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:35:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK vratila se ja.muž kasniiii baš me zanima kakva mu bude hladna riba i krumpir Ej zvrkic bok...ajme meni nema gore stvari od hladne ribe i krumpira [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif dosao je dok je bilo još malo mlako i bilo je jako fino jer nije bilo drugoga da može da uzme
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:35:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Hej koka, tebe ne vidjeh dugo Bok i ostale cure....sa nekima se valjda i vidim veceras
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:36:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK vratila se ja.muž kasniiii baš me zanima kakva mu bude hladna riba i krumpir Ej zvrkic bok...ajme meni nema gore stvari od hladne ribe i krumpira jer nije bilo drugoga da može da uzme to je morao reci da mu je fino[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif" alt='user posted image'>
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:37:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ....sa nekima se valjda i vidim veceras valjda mene na vašu sreću nema
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:37:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej vece tikica,da,da vidimo se veceras
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:37:46
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: koka Bok curice, kako tvoje ljepotice? Laura plače boli je zub,a ne želi u zubara -oprali smo zubiće,sve iščačkali,isprali....,al opet jauče velike se igraju-došli su baka i djed,pa uživaju gdje je recept od te ferero torte
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:38:00
|
|
|
|
ZVRK
|
da pepi a zna da nesmije ništa drugo da uzme kada on zezne stvar
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:38:22
|
|
|
|
mariola
|
Večeras je druženje??? Uživajte, dobro se zabavite! Jel to ferero ona s nutelom i mascarpone sirom?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:39:29
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice ferero torte u pitanju tio odgovor http://www.ringeraja.hr/forum/Ferrero_torta/m_316407/tm.htm
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:41:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Večeras je druženje??? Uživajte, dobro se zabavite! Jel to ferero ona s nutelom i mascarpone sirom? Da,da ta i mislila sam zvati brata i nevistu u goste da je degustiraju ali smo mm i ja cilu pojeli
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:44:06
|
|
|
|
koka
|
Ej tikice draga, moj Roko obožava taj tvoj avatar, mama-mama stavim tetu koja trči sa sisama - za poludit s njim
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!