Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:44:26
|
|
|
|
zaba
|
bok cure
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:44:40
|
|
|
|
ZVRK
|
je bila mala ili dobra torta?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:45:39
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Večeras je druženje??? Uživajte, dobro se zabavite! Jel to ferero ona s nutelom i mascarpone sirom? Da,da ta i mislila sam zvati brata i nevistu u goste da je degustiraju ali smo mm i ja cilu pojeli Drugi put napravi duplu dozu a ne pola mjere
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:46:07
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: koka Ej tikice draga, moj Roko obožava taj tvoj avatar, mama-mama stavim tetu koja trči sa sisama - za poludit s njim
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:46:51
|
|
|
|
ZVRK
|
koka pa jel'dečko ili nije.treba gledati ciceeeeee moj je pitao prvi put kada je vidioooo-zašto su tako velike (POŠTO MU MAMA IMA MALENE)
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:47:38
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka jooj opet vi o kolačima .... niš se niste promjenile ZAR SI SUMLJALA
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:49:13
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo tete sa cikama
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:49:49
|
|
|
|
curice
|
bok žaba,kako nam je lucija
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:49:50
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: koka Bok curice, kako tvoje ljepotice? Laura plače boli je zub,a ne želi u zubara -oprali smo zubiće,sve iščačkali,isprali....,al opet jauče velike se igraju-došli su baka i djed,pa uživaju gdje je recept od te ferero torte a jooj jadno malo, neka je brzo prođe buba
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:50:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:50:58
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo tete sa cikama evo i njega kraj mene A musko
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:51:33
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima Imate kod mene u kvartu velike za 17,50kn na akciji.....cisto su ok
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:52:05
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: koka Bok curice, kako tvoje ljepotice? Laura plače boli je zub,a ne želi u zubara -oprali smo zubiće,sve iščačkali,isprali....,al opet jauče velike se igraju-došli su baka i djed,pa uživaju gdje je recept od te ferero torte a jooj jadno malo, neka je brzo prođe buba smirila se,al sva je danas nekako nakiselo.Jutros se probudila,pala i zubima razrezala usnu.izgleda kao da ima silikonske ili ko zna kakve usne izgleda mi kao da bi se mogla razboliti-iskreno se nadam da neće
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:52:21
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: koka O Žabo bok, i tebe duuugo nisam srela. kako s vama? kako tvoja Luce? kokita moja,pa di si ti? evo mi smo ok,Lucija i tata planiraju večer,jer mama ide van s curama.Upravo peru suđe,a mama pije kavicu i veseli se večeri i druženju.Kaj ima kod tebe? pozdrav i curici i tiks i marioli i ostalima.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:53:18
|
|
|
|
curice
|
Tiki kako si,kako tvoje zdravstveno stanje
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:53:26
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pepeljuga Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima Imate kod mene u kvartu velike za 17,50kn na akciji.....cisto su ok ovo je jedna od boljih vijesti danas curice,pa kaj je bilo?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:53:56
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo tete sa cikama a šta teta donosi?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:54:09
|
|
|
|
Candy
|
Pozdrav komadi,kaj se radi ?Ima kakve pivice u frižideru ?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:54:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pepeljuga Drugi put ide dupla doza morala sam danas radit zdrave kolacice da umirim savjest Al zaba i ja veceras idemo u potragu za cevapima Imate kod mene u kvartu velike za 17,50kn na akciji.....cisto su ok Volim takve akcije
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:56:01
|
|
|
|
ZVRK
|
candy u mome nema
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 4.12.2009 18:56:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo candy pivica stize
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!