|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
10.9.2008 14:06:02   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: tiha

IZVORNA PORUKA: mirna

pa ja se skoro svaku večer nasmijem na RR.. zato i pati moje spavanje  i ostale noćne aktivnosti..user posted image

nocne aktivnosti izgleda pate kod nas svih svi smo tu od jutra do sutra!user posted image

mm se sinoc zabrinuo,zasto sam ja stalno na komp. rekao je on da ce i on morati malo doci na RR da vidi sto se tu piseuser posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 676
10.9.2008 14:08:45   
tiha
moj m je stalno tu to mu nije nista novo

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 677
10.9.2008 14:08:53   
koka
IZVORNA PORUKA: mlada mama

pa ja se skoro svaku večer nasmijem na RR.. zato i pati moje spavanje  i ostale noćne aktivnosti..user posted image

nocne aktivnosti izgleda pate kod nas svih svi smo tu od jutra do sutra!user posted image

mm se sinoc zabrinuo,zasto sam ja stalno na komp. rekao je on da ce i on morati malo doci na RR da vidi sto se tu piseuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pa da pogađamo : Tko je dragi od mlade mame???user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 678
10.9.2008 14:09:24   
mlada mama
aha sad te imam znaci ti si ta!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 679
10.9.2008 14:10:30   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: koka

user posted image user posted image user posted image user posted image pa da pogađamo : Tko je dragi od mlade mame???user posted image user posted image

ajde pogadjajte,bas me zanima sto ce te napisati

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 680
10.9.2008 14:12:51   
tiha
igrajmo se zagonetke u zagonetkici

Neposredna veza do poruke: 681
10.9.2008 14:17:02   
mlada mama
tiha uskoro se vidimo pocetak 10-og.mj. sam ja u osijeku, hoces povesti i muza?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 682
10.9.2008 14:18:09   
piggy
sva sreća da ja nemam dragoga,već bi i ja bila u toj igriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 683
10.9.2008 14:18:42   
maja
posudim vam i ja svog...

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 684
10.9.2008 14:21:54   
koka
user posted image user posted image user posted image i moj je draguser posted image user posted image user posted image , ludnica je tamo, odoh sad kuhat jer da ne ostane moj dragi bez ručka, žuju sam kupila znam da mu to ide user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 685
10.9.2008 14:24:09   
mlada mama

user posted image user posted image user posted image i moj je draguser posted image user posted image user posted image , ludnica je tamo, odoh sad kuhat jer da ne ostane moj dragi bez ručka, žuju sam kupila znam da mu to ide user posted image .

znaci ti si tatina draga

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 686
10.9.2008 14:24:44   
tiha
ako imas zelju vidjeti ga povest cu ga!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 687
10.9.2008 14:28:31   
koka
Necu nista reci znam samo da je počeo brijat previše po RRuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 688
10.9.2008 14:29:53   
maja
jao, cure, pa sta vam jeuser posted image pa stvarno nam fali tema Tko je tko na RR-i

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 689
10.9.2008 14:34:32   
koka
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 690
10.9.2008 14:35:46   
tiha
heheuser posted image  fali fali ta tema svakako

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 691
10.9.2008 14:36:53   
koka
Moram poŽurit Ružu da dođe doma jer nezna šta propuštauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 692
10.9.2008 14:38:23   
mlada mama

samo ako je to cinik

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 693
10.9.2008 14:38:41   
tiha
joj cure moje sve me boli od smijanjauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 694
10.9.2008 14:39:30   
tiha

samo ako je to cinik

povest cu ga pa rijesite sta imate

Neposredna veza do poruke: 695
10.9.2008 14:40:46   
mlada mama
ajde neka netko veceras otvori tu temu,mislim da ja jos necu biti dugo s vama mali je nemoguc u zadnje vrijeme, zaspao je,a vec se 100 puta probudio i dere se cim ja izadjem iz sobe

Neposredna veza do poruke: 696
   [Obrisani korisnik]
10.9.2008 14:41:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 697
10.9.2008 14:42:47   
mlada mama
samo ga zelim upoznati, i naravno zelim da donese masnu sa sobom da vidimo kako bi ta masna trebala izgledati  usput kako ti i mia napredujete,jel sikite ili ne?

Neposredna veza do poruke: 698
10.9.2008 14:44:07   
mlada mama

Moram poŽurit Ružu da dođe doma jer nezna šta propuštauser posted image user posted image user posted image

bar ce imati sto citati kad dodje ili joj ti fino ponesi neki laptop u rodiliste pa da i ona komentira malo s nama

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 699
10.9.2008 14:44:54   
mlada mama

bar ce imati sto citati kad dodje ili joj ti fino ponesi neki laptop u rodiliste pa da i ona komentira malo s nama

a mozda se i koji zgodni doktor zapali za RR

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!