|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB : Jingle Bells
14.12.2009 13:56:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

odoh ja.....

idem i ja sa tobom, ovde me samo napadaju, a sve zlocestije od mene user posted image user posted image user posted image  eto vam na

ti se ne javljaj, prva si me napala, kako i da onda pomisle nesto drugo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 401
14.12.2009 13:57:14   
osobno
pa kud svi tud i mali mujo...idem štagod prigrist dok termić spava...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 402
14.12.2009 14:00:24   
curice
gdje ćeš pepiuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 403
14.12.2009 16:05:40   
lueman
ima kogaaaa?

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 404
14.12.2009 16:07:18   
osobno
evo mene i Luke..user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 405
14.12.2009 16:08:38   
lueman
JA SAMA MOJI SVI NA DVORIŠTU POKUŠAVAJU NAPRAVIT SNJEŠKAuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 406
14.12.2009 16:09:58   
osobno
ajme blago vama imate snig..ja da izbacim Luku van moga bi napravit jedino jezero..user posted image user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 14.12.2009 16:10:15 >

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 407
14.12.2009 16:13:11   
lueman
mogu reći da čisto fino pada..valjda sutra bude za kakvo sanjkanje

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 408
14.12.2009 16:14:48   
osobno
Ja sam cila sritna primjetila oblak s pahuljama nad našim krajem na prognozi za sutra...valjda nekad i to bude u nas...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 409
14.12.2009 16:30:57   
curice
i u nas pada...ali dosadna kišauser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 410
14.12.2009 16:33:43   
lueman
evo snješko gotov, klinci svi mokri i nastal je kaos. a lijepo pada. samo me strah ujutro kak budu ceste izgledaleuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 411
14.12.2009 16:41:19   
osobno
a bolje snig nego ova kiša u kombinaciji s burom...ne mogu ni na balkon izać...user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 412
14.12.2009 16:41:38   
curice
kod nas je lani četiri dana bio totalni kolaps,vidjelo se da se ljudi ne znaju ponašati u takvim uvjetima

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 413
   [Obrisani korisnik]
14.12.2009 16:43:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 414
14.12.2009 16:44:30   
osobno
ma brate evo ja ću ti napravit nove sanjke..ionako nemam pametnijeg posla...user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 415
14.12.2009 16:45:30   
curice
IZVORNA PORUKA: osobno

a bolje snig nego ova kiša u kombinaciji s burom...ne mogu ni na balkon izać...user posted image

ja ne mogu na moj nikada izaći ako je kiša jer mi balkon nije natkriven,ja sam na vrhu u potkrovlju,tako da moj balkon služi samo za figuru i sušenje robe ako je sunceuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 416
   [Obrisani korisnik]
14.12.2009 16:46:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 417
14.12.2009 16:46:52   
osobno

IZVORNA PORUKA: curice

ja ne mogu na moj nikada izaći ako je kiša jer mi balkon nije natkriven,ja sam na vrhu u potkrovlju,tako da moj balkon služi samo za figuru i sušenje robe ako je sunceuser posted image

bolje i to nego da te ka mene, kad izađeš na balkon, pijani stric od mm-a gađa čekićem...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 418
   [Obrisani korisnik]
14.12.2009 16:49:00   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 419
14.12.2009 16:49:06   
osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

ma brate evo ja ću ti napravit nove sanjke..ionako nemam pametnijeg posla...user posted image user posted image

Šta ne kažeš..user posted image user posted image

da budem bar nekom od koristi...user posted image ...doduše, za ljepotu izrade ne mogu jamčit...naime, malo sam ćorava na oba oka...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
14.12.2009 16:49:25   
ket
pozdrav cure...user posted image vidim imamo ovdje i tesara...može osobno sanjke po naruđbi iliuser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 421
14.12.2009 16:49:50   
lueman

bolje i to nego da te ka mene, kad izađeš na balkon, pijani stric od mm-a gađa čekićem...user posted image user posted image user posted image

a jooooojjjjjuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 422
14.12.2009 16:50:29   
osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: curice

horror. Ti to ozbiljno?

najozbiljnije. Čovik je totalno lud, puka na živce. On i njegova razvedena žena žive skupa i zagorčavaju život ostalim u kući...sva srića pa imam sporedni ulaz u kuću.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 423
14.12.2009 16:50:53   
curice
sreća pa su moji "pijanci" koji me ne vole ispod mene pa mogu ja njih gađatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 424
14.12.2009 16:51:07   
osobno

IZVORNA PORUKA: ket

pozdrav cure...user posted image vidim imamo ovdje i tesara...može osobno sanjke po naruđbi iliuser posted image

narudžbe primam zaključno s badnjakom.user posted image

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!