|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
14.9.2008 23:38:19   
piggy
da ne pada kiša ja bi ti ga donjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2051
14.9.2008 23:39:38   
FIONA
Piggy već sam se umislila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mlada mama ova borba za četvrtu bu napeta!!! hihihiii...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ružo kad smo kod komplimenata hvala ti i samo da znaš da moja mala Točkica bacila oko na Đuru pa ti sad vidi...Puli mi se nešto ubaciju pa evo mene ovako direktno jer je konkurencija prevelika!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2052
14.9.2008 23:47:00   
mlada mama
curke zelim vam dobru zabavu mali se nesto buni,bit ce skuzio da me nema u sobi tako da moram ici,a rado bih jos ostalauser posted image user posted image nista citat cu sutra sto ste pisale laku noc........

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2053
14.9.2008 23:47:18   
piggy
znam ja da se ti nebuš umislila,ali zato bu borba između tebe i mlade mama žestoka,vjerujem da bute se borile do kraja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
htjela sam vam nekaj napisati,dali znate da za večere u prosjeku progutamo 295 zalogaja.Ako pojedemo previše,nakratko nam oslabi sluh.user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2054
14.9.2008 23:48:05   
tiha
mia mi je jos budna grrrrrrrrrrrrrrrrrr ufffffffffffffffffffff

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2055
14.9.2008 23:49:17   
FIONA
SAD MI JE JASNO ZAKAJ MOJ MUŽ NIKAD NE ČUJE KAJ JA NJEMU PRIČAM!!! hihihiiiiii....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Borba za opstanak Piggy, život ili smrt...znaš mene kad ja ubacim svoju strast u borbu..pa jesam li ovnica ili ne!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2056
14.9.2008 23:50:32   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tiha

mia mi je jos budna grrrrrrrrrrrrrrrrrr ufffffffffffffffffffff

stara gledaj to kao da se već sada priprema za druženje na raji....hihihii...

Šala-mala, mogu mislit kak ti je drž se...

Mlada mama laku noć!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2057
14.9.2008 23:54:09   
piggy
imam i jednu dobru misao dana:"nema smisla držati čovjeka za riječ kad je zaljubljen,pijan ili traži posao.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiha vjerujem da ti je gggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2058
14.9.2008 23:55:46   
FIONA
Piggy sad mi je jasno zakaj je pola hrvatke nepouzdano PA BEZ POSLA SU!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...ovo je bil crni humor...malo me i sramuser posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2059
14.9.2008 23:58:07   
piggy
mene si nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2060
14.9.2008 23:59:55   
FIONA
joj idem dok nisam počela previše kenjati...

kissi, kissiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2061
15.9.2008 0:00:20   
piggy
user posted image
Tiha čestitaj dragome ročkas,puno zdravlja,sreće i ljubavi!
Šampanjac spreman samo za vas dvoje.
Sretan rođendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2062
15.9.2008 0:02:17   
piggy
ja bi tebe mogla slušati cjeli dan,kad počneš nešto komentiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fionice zakon siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti laku noć
kisi kisiuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2063
15.9.2008 0:04:43   
Candy
I ja se pridružujem čestitkama user posted image user posted image user posted image ...
Sutra (ups,danas ) ću proslavit sa šampanjcem koji je Piggy poslužila,a sad vas ostavljam,bježim u krpe...dižem se jako rano i čeka me jako naporan dan...
Laku noć svima !

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2064
15.9.2008 0:05:11   
piggy
curke vidim da vas ima idemo nazdraviti Tihinom dragom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2065
15.9.2008 0:06:11   
piggy
laku noć Candy,lijepo spavaj i želim ti ugodan novi radni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 2066
15.9.2008 0:10:56   
Candy
Hvala Piggy,trebat će mi user posted image ...
Pišemo si sutra,budite "umjerene " u feštanju,želim vam laku noć ...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2067
15.9.2008 0:12:07   
piggy
vjerujem ja u tebe,možeš ti to!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 2068
15.9.2008 0:16:25   
piggy
ja vas sve lijepo pozdravljam,idem u topli krevetac.
Tiha nadam se da ćeš lijepo provesti sa dragim.
Laku noć!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2069
15.9.2008 1:16:26   
piggy
hej ja se vratila ,škicam kaj ima a ono nema ničega.
Tiha,kaj je bilouser posted image
Iva vidim da si i ti s nama dežurnauser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2070
15.9.2008 1:22:51   
tiha
evo me....ma bilo ok!dobio pokloncic i naravno mene bez masnice kad je mia sve poremetila....gledali red carpet i super se nasmijali bas smo se podruzili malo....dok se nisa nije probudila sad je s njom u krevetuuser posted image .... neka sutra je samo moj cijeli dan zajedno cemo rucak pravit i druzit se a navecer ide u nocnu!

sunce moje malo bas sam ga iznenadila kupila mu parfemcic i milka bombonjeru koju obozava....sretan je! bubica...

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2071
15.9.2008 1:26:08   
piggy
eto baš mi je drago da vam je bilo lijepo.
ja isto gledala red carpet i umrla od smijeha,a ovaj moj zaspo,jadan smrzo se i pokisnuo.
pošto se jučer nisam javila,pa reko idem vidjeti jel moja noćna ptica dežurna pa da ne brije samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2072
15.9.2008 1:30:46   
tiha
e da tu sam! e ja miu uspavala i pojavila se u dnevnoj s poklonom i pocela pjevati hepi brzdej tu juuuuuuuuuuuuuu i naravno posto nam je to fora postala poceli se oboje smijat ko ludi zagrlio me izljubio pogledao pokloncic i naravno mazili se i gledali red carpet....bas mi je bilo predivno nije sve u sexu....nemora svaki dan dobituser posted image

a ja se inace po prirodi obozavam mazit i ljubit tako da mi je bilo bas weeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

bas sam sretna uf! nekazem da mozda nece jos tijekom sutrasnjeg dana pasti jos nekaj! hmm... mia spava popodne 3 sata skoro nissa u vrticu ....hehe user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2073
15.9.2008 1:32:45   
piggy
ja ne znam još radne planove svog dragog za sutra,al ko zna možda bumo opet skupa u dnevne akcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2074
15.9.2008 1:33:39   
tiha
hehe!!!!!! joj sto smo lude.....user posted image user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!