|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jel bi išli???
7.1.2010 23:44:23   
pepeljuga
Mm-a zove frend da ide snjim i jos njih par na skijanje,apartman placen....znaci triba mu lova samo za sebe a on se jos misli....user posted image
Malo mu je glupo ostavit mene samu sa njih dvoje a malo i zbog love....
Ja sam mu rekla sto se mene tice da slobodno moze ici i da meni netko tako nesto ponudi ja bi odma otislauser posted image user posted image user posted image
I meni je malo koma jer bi bila sama sa njima,nema bas nikoga u blizini a ni daljini.....al u najgorem slucaju sidnem u auto i pravac Zadar a i sedam dana brzo prođe....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jel bi išli???
7.1.2010 23:57:39   
mariola
Ja bi svog poslala i još bi mu dala 100e za džeparacuser posted image
Ne ozbiljno, poslala bi ga a ti lipo u Zadar ako ti se ne da stat gore sama

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2
8.1.2010 1:42:37   
natalijax
uf i ja bi svog poslala,i odma bi pravac kod mameuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 3
8.1.2010 8:30:45   
Nika 24052006
Da,zašto ne,nek ide...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
8.1.2010 9:22:03   
zaba
kod nas je pravilo - idemo svi,ili nitko.Drugo je otići navečer van jednom u 6mj,pa malo "zaružiti",ali to samo ja prakticiram s vama user posted image ,on ne,jedino ide na nogomet popodne 2 sata nedjeljom kad se skupi ekipa.Ali ako se njemu ide i prilika je,nek ode,a ti odi u Zadar.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
8.1.2010 9:26:10   
FIONA
IZVORNA PORUKA: zaba

kod nas je pravilo - idemo svi,ili nitko.Drugo je otići navečer van jednom u 6mj,pa malo "zaružiti",ali to samo ja prakticiram s vama user posted image ,on ne,jedino ide na nogomet popodne 2 sata nedjeljom kad se skupi ekipa.Ali ako se njemu ide i prilika je,nek ode,a ti odi u Zadar.

bum te potpisala...mom sad ne bi valjda ni palo napamet otić bez nas...a da mu i padne ne bi ga lijepo pogledala...drugo je nogać, izlazak ali tjedan dana zafrkancije s društvom...a ne znam baš...društvo je dobil doma i nek se druži s nama...ionak smo malo zajedno...ali svatko ima drugaćije odnose i pravila u kući...vi ipak znate najbolje! user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 6
8.1.2010 9:29:06   
pepeljuga
Ma i mi u principu uvik idemo svi skupa...al ovo ide muska ekipa pa mi nije problem da malo ode....
Vidim ja da je njemu malo glupo zbog mene al mozda se i meni pruzi prilika pa i ja odem negdi samauser posted image user posted image user posted image user posted image ( Kad dica krenu na faks)

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
8.1.2010 9:31:09   
mariola
Kad odu na faks,auser posted image user posted image user posted image user posted image
Cure zašto ste strogeuser posted image
Ni mi nigdje ne idemo odvojeno ali da ga ovako frendovi pozovu, njemu se ne bi dalo bez mene a ja bi ga nagovarala da ideuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 8
8.1.2010 9:33:25   
pepeljuga
Ma nek bar on skija kad ja ne mogu a bas bi s gustomuser posted image user posted image user posted image
Al zapamtice on ovo da sam ga pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
8.1.2010 10:02:36   
MILLA
moj je često tako izbvao zbog posla i uvijek se potrefilo da je to bilo i posao i odmor.imao bi recmo plačeno 10 dana a 3 dana bi imao posla. uvijek se potrefilo da idu ljudi sa kojima se tada držio..pa je sve izgledalo kao da ide na odmoruser posted image .....ja nisam bila nigdje! ali ovako,da ode negdje baš na odmr,snjeg ili sl. uvijek je odbio bez da me pita da li može sam.iako zna da može,kaže da mu je glupo da sam ja kuči a on da negdje uživa sa društvom....

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
8.1.2010 10:08:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 11
8.1.2010 10:10:54   
lee
do jučer sam bila mišljenja da nema nigdje bez nas...a sada bi ja otišla...user posted image user posted image  odmah da se malo odmorim..a može i muž...i još bi bilo dobro da nekog povedem sa sobom...user posted image user posted image user posted image  da mi ne bude dosadno....he he..

ako možeš sama sa klincima neka ode,ako ne možeš onda neka bude doma ili se dogovorite ti sad ideš a onda idem ja...Marta gdje je ona naš dogovor da pobjegnemo negdje...dominik moram i sa tobom negdje otiči...he he znaš ti več gdje...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 12
8.1.2010 10:19:31   
Bebys
IZVORNA PORUKA: mariola

Ja bi svog poslala i još bi mu dala 100e za džeparacuser posted image
Ne ozbiljno, poslala bi ga a ti lipo u Zadar ako ti se ne da stat gore sama
   isto tako

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 13
8.1.2010 10:33:32   
Domy
nema šanse da bi ga pustila...al u biti moj nebi ni otišao bez nas...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
8.1.2010 10:46:30   
komarac1
Mislim da mm nebi uopće palo na pamet ići se negdje zabavljat bez mene tjedan dana! Sad mi već kaže da kak će kad odem rodit 3 dana bit bez mene! Nije to da fizički ne može sam - zna si uzet i jest i pit i posprema - al jednostavno smo navikli funkcionirat zajedno i u dobru i u zlu! Nema ono JA - TI nego MI! Al ako vi ok funkcionirate tako (čitaj niste ovisni toliko jedno o drugomuser posted image ) zašto ne!

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 15
8.1.2010 11:12:44   
m600
ja svog na kavu ne mogu otjerati bez mene...user posted image user posted image user posted image
a kamoli na skijanje

< Poruku je uredio m600 -- 8.1.2010 11:13:15 >

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 16
8.1.2010 12:09:42   
anuska08

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Mm-a zove frend da ide snjim i jos njih par na skijanje,apartman placen....znaci triba mu lova samo za sebe a on se jos misli....user posted image
Malo mu je glupo ostavit mene samu sa njih dvoje a malo i zbog love....
Ja sam mu rekla sto se mene tice da slobodno moze ici i da meni netko tako nesto ponudi ja bi odma otislauser posted image user posted image user posted image
I meni je malo koma jer bi bila sama sa njima,nema bas nikoga u blizini a ni daljini.....al u najgorem slucaju sidnem u auto i pravac Zadar a i sedam dana brzo prođe....user posted image

Nek ode i bude sretan što ima takvu ženu koja ga nagovara da ode uživati!!!!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 17
8.1.2010 12:29:33   
dominik
ja bi ga nagovarala da ode...ak nis drugo imala bi jockera za svoj izlazak....pa cure to je 7 dana...ne znaci da zivot treba stati kad se imaju djeca...ne znam...ali ja bi ga pustila nek se zabavi...sta ima lose u tomeuser posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 18
8.1.2010 12:37:34   
lee
IZVORNA PORUKA: dominik

ja bi ga nagovarala da ode...ak nis drugo imala bi jockera za svoj izlazak....pa cure to je 7 dana...ne znaci da zivot treba stati kad se imaju djeca...ne znam...ali ja bi ga pustila nek se zabavi...sta ima lose u tomeuser posted image
[/quote

ništa stara moja ništa....user posted image user posted image user posted image  samo neka ode iš iš 7 dana odmora...user posted image user posted image več sam smislila plan...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 19
8.1.2010 12:45:12   
Anoniman
Ja sam svog pustila jednom na 3 dana kod frendova benediktinaca, fakat znam da je bio u samostanu 3 dana po pravilu ora et labora, znači da se i usred noći dizao na molitvu, hihihi, baš sam okrutna! To je bio revanš za ono što se ja dižem po noći zbog djece user posted image ...
DOBRO NAM JE DOŠLO! Jer smo se jedno drugog zaželili i jedva smo čekali da dođe doma.
A i ja sam ovo ljeto bila kod mame 13 dana s djecom i isto tako smo jedva čekali da se opet svi nađemo!
Mislim da to nije ništa loše, samo jača brak.user posted image

< Poruku je uredio Mariachi -- 8.1.2010 12:46:31 >

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 20
8.1.2010 12:54:03   
Ninaa
Pa ja bi isto svog pustila i ne bi mu nabijala osjećaj krivice. Pa da se meni tak pruži neka prilika znam da on nebi tražio da zbog njega i djeteta ostanem doma. Mi isto od kad je malena nismo se razdvajali da je svatko išao negdje na tak duže. A prošle godine smo zajedno išli u Njemačku,pa je on nakon toga bio s frendovima 5 dana na Dugom otoku u lovu  i poslije još 2 dana u Ninu na međunarodnom natjecanju lovačkih pasa. Ja sam u to vrijeme imala više vremena za frendice i zašeljeli smo se jedan drugoga. Ove godine je išao u Knin na jedan dan isto na to natjecanje ali sam se ljutila zbog toga jel su taj dan dolazili njegovi i mala tad nije spavala po noći, a po cijele dane je radio i onda je u ned otišao na cijeli dan. Sad baš i da ima priliku nemože otići jel imamo koze pa ja s njima ne poslujem pa mora biti doma,hahahahhaha  

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
8.1.2010 13:25:36   
FIONA
pa dalo bi se tu diskutirati...sve bi vi išle i vukle decu sa sobom...na prste vas je nabrojat koje bi ostavile mužu i išle s frendicama na zimovanje...pa i ja sam na moru bila tjedan dana bez muža al sa malom...ne da je on doma a ja se sunčam s društvom...to nit bi željela jel imam svoje društvo svoju obitelj za takve stvari...mogu jedino s parovima i klincima...tako i moj muž...svatko ima svoje al meni osobno je to malo bedasto...nit bi ja to tražila od mm a čini mi se da niti on ne bi...user posted image ...ne znam baš...

< Poruku je uredio FIONA -- 8.1.2010 13:26:26 >

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 22
8.1.2010 13:33:30   
dominik
ne bi ostavila klince muzu ali mami bi bez imalo griznje savjestiuser posted image netko moze reci sta si si djecu radila ako ne zelis 0-24 biti sa njima...a ja mogu reci da ne trebaju djeca brigu 24 sata i to oba roditelja...zasto ga nebi pustila na skijanjeuser posted image pa ne idu se juser posted image neg skijat i zabavit se malo...mm cesto zna otici na ribiciju sa kumom na cijelu noc i nek ode ako to znaci da bu napunio baterije...ne vidim razloga zasto ne otici na 7 do deset dana negdje bez zene i djece ako nije precesto...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 23
8.1.2010 13:38:46   
Florijan Jakov
Ja bi ga "pustila" i isto tako bi otišla .. mislim da je to normalno i da svako treba malo prostora i vremena SAMO ZA SEBE (ko hoće nek misli da sam sebična). Moj npr ide sljedeća dva vikenda s dečkima, prvo na kolinje, pa na smotru folklora - ja sva sretna. Već sam dogovorila cuvanje FJa i i zlazak s curama. Da bi svi bili sretni, zadovoljni i da bi što bolje funkcioniralo, potrebno je da smo svi podjednako zadovoljni.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 24
8.1.2010 13:48:53   
Zvonki
Ja bi ga pustila ali znam da on ne bi išao bez mene. Niti bi ja bez njega. Njegova teorija je da mu bez mene i djece nigdje nije lijepo user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!