|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jel bi išli???
8.1.2010 14:07:06   
lueman
ja bih išla, i svojeg bi poslala, druga stvar što je on pomalo lijen za socijalne kontakte pa mu se s nikim ne da previše dugo biti u društvu, i nije baš neki tip za duže izbivanje od kuće(osim posla)ali ja bih išla, bez grižnje savjesti samo da imam kome ostaviti djecu

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
8.1.2010 15:05:37   
tikica_69
Kako mislis nemas tu nikoga...a sto smo mi...pileci zeluceki user posted image
Dotepi se svaki dan k jednoj od nas i molit ces ga da se ne vrati user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
8.1.2010 15:06:50   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Dotepi se svaki dan k jednoj od nas i molit ces ga da se ne vrati user posted image

Pa zato sam i napisala da mi se vi smilujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 28
8.1.2010 15:09:45   
natalijax
zbilja draga,ja svog da mogu poslat negdje bi,barem bi ošla kod svoje mamice,a da ode znam da bi mi faliouser posted image a možda i nebiuser posted image a svatko opet ima svoje razmišljanje,user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 29
8.1.2010 15:13:38   
pepeljuga
Ma ja sam mu rekla da ide,stvarno neide nigdi,po cile dane radi,navece pomaze sve oko klinaca pa nek se malo izgustirauser posted image user posted image user posted image
A ja cu polako naplacivati to sto sam ga pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 30
8.1.2010 16:56:21   
anuska08

IZVORNA PORUKA: dominik

ja bi ga nagovarala da ode...ak nis drugo imala bi jockera za svoj izlazak....pa cure to je 7 dana...ne znaci da zivot treba stati kad se imaju djeca...ne znam...ali ja bi ga pustila nek se zabavi...sta ima lose u tomeuser posted image

Najbolja ideja! Uvijek si korak ispred njega!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 31
8.1.2010 18:45:16   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

E kad ti veliš pileći želučeki ja riknem user posted image Tiki ima pravo. Stavljaj me na raspored user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 32
8.1.2010 20:04:09   
lavica81

i ja svoga

IZVORNA PORUKA: mariola

Ja bi svog poslala i još bi mu dala 100e za džeparacuser posted image
Ne ozbiljno, poslala bi ga a ti lipo u Zadar ako ti se ne da stat gore sama

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 33
9.1.2010 11:42:37   
pepeljuga
Evo samo da javim da je mm jutros otisaouser posted image user posted image user posted image
Tko bude raspolozen za druzenje nek se javiuser posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 34
9.1.2010 13:11:06   
anuska08
Ma neka je! Uživati će! MM ide 3 dana na skijanje s dečkim početkom veljače! Meni je to skoz ok! A imam onda i asa u rukavu kad mi nešto trebaa!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 35
9.1.2010 16:31:00   
zaba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo samo da javim da je mm jutros otisaouser posted image user posted image user posted image
pepe,ja sam tu user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 36
9.1.2010 22:36:59   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: zaba

pepe,ja sam tu user posted image

moze kad god ti paseuser posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 37
17.1.2010 15:51:32   
anuska08
Pepeljugo, jel se mužić vratio? što kaže? kako je bilo? jeste mu falili?user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 38
17.1.2010 16:08:12   
Krky
Kod mene tak nešto ne bi došlo u obzir, a ni u suprotnom slučaju. Ja se grizem kad idemo u šoping, a srednji par ostavim mami. A i to - s dečkima - negdje - na par dana. Ovak - na kavu može i s kolegicama i kolegama i s frendovima, al da on uživa, a mene ni na kavu ne izvede...ma NEMA ŠANSE. al to smo mi. A ja sam jednom otišla s malom na more, jer se nije poštivao dogovor, a meni došla "voda preko grla": dvije godine nakon vjenčanja, selidbe, privikavanja naših obitelji, miješanja u brak, bebe i sl.....i otišla na more s malom i s dva brata...ostavila MM da uči za ispite...skoro fatalno po brak...al to je - mladost - ludost. Danas više ne bih tako, al da mi je ona mladost i ova pamet...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 39
18.1.2010 15:07:31   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: anuska08

Pepeljugo, jel se mužić vratio? što kaže? kako je bilo? jeste mu falili?user posted image

Vratio se i to cak dan ranijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Puno smo mu faliliuser posted image
Drago mi je sto je isao,po cile dan su skijali,navece malo kartali itd....
Mislim da smo se ovaku ful zazelili jdan drugoga a i malo odmorili od svakodnevne rutineuser posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 40
18.1.2010 15:14:58   
anuska08

IZVORNA PORUKA: anuska08

Vratio se i to cak dan ranijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Puno smo mu faliliuser posted image
Drago mi je sto je isao,po cile dan su skijali,navece malo kartali itd....
Mislim da smo se ovaku ful zazelili jdan drugoga a i malo odmorili od svakodnevne rutineuser posted image

Ajde baš mi je drago!!! Super se tako provedu skijaju, kartaju... nemaju vremena za tulumarenje, ako želi skijati! Puno dečkiju tako ide koje ja znam, pogotovo na otvaranje sezone!!! Eto, još ste se i zaželili jedan drugoga!!user posted image
Super,super!!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 41
18.1.2010 15:20:58   
lee
super super pepe...super...user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 42
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!