|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imamo novog predsjednika
11.1.2010 11:56:04   
Domy
IZVORNA PORUKA: dominik

cestitam svima na novom nam prezidenteuuser posted image ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina  i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicemuser posted image ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam...

potpisujem.... u potpunost se slažem sa tvojom tezom...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 51
11.1.2010 14:54:57   
evanda
još nije ništa napravio.....dajte mu priliku, pa onda dižite dreku....
šta ima veze kako izgleda on i njegova žena, to zbilja ne kapimuser posted image
osobno poznam puno ateista, i bolji su ljudi od vjernika kojih znam stotine

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 52
11.1.2010 14:57:56   
anuska08

IZVORNA PORUKA: evanda

šta ima veze kako izgleda on i njegova žena, to zbilja ne kapimuser posted image

Potpisujem!

p.s. kčer ima istu maijcu kao i jaaauser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 53
11.1.2010 15:16:03   
monte
IZVORNA PORUKA: leilany

cestitam svima na novom nam prezidenteuuser posted image ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina  i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicemuser posted image ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam...

.....hahaha a jesi me nasmijala...jesi carica!!!!...
user posted image user posted image user posted image user posted image
..al imas pravo bas lici na peska...user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 54
11.1.2010 15:41:36   
dominik

posto nisam glasala nisam ni komentirala u politickom smislu vec kao svakog drugog covjeka koji bi prosao pored mene ili bi bila u kontaktu sa njim i nebi mi pokazao nikakve osjecaje odusevljenja, ljutnje, normalne ljudske osjecaje...nisam komentirala smao izgled ali oprosti to njegovo nepokazivanje emocija mi je u rangu sa bandicevim seljastvom...htjeli smo pristojnog pa evo nam ga...samo kaj mu zena izgleda sve ali ne pristojno (je nastavit ce sa dosadasnjim radom mos mislit, bu bila vjecno na godisnjem i putovala i na posel bu ju pratilo 4 zastitara koje cemo mi placati) i mala isto koja si je mogla barem pristojnije obuc za tu prigodu...

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 55
11.1.2010 15:47:01   
malizia
ponaša se kao da je pobjedio na izboru za kućepazitelja zgrade, uopće ne poštiva svoju funkciju, a bojim se da će takav biti i ko predsjednik. Glavni zapovjedioc ćemu biti Milanović jer se taj lik ponaša kao da je on pobjedio. U kući mu ionako žena zapovjeda, a kćeri nemože isto objasniti neke norme,.......
ma ja sam krajnje razočarana.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 56
11.1.2010 15:47:20   
ninolina
posto nisam glasala nisam ni komentirala u politickom smislu vec kao svakog drugog covjeka koji bi prosao pored mene ili bi bila u kontaktu sa njim i nebi mi pokazao nikakve osjecaje odusevljenja, ljutnje, normalne ljudske osjecaje...nisam komentirala smao izgled ali oprosti to njegovo nepokazivanje emocija mi je u rangu sa bandicevim seljastvom...htjeli smo pristojnog pa evo nam ga...samo kaj mu zena izgleda sve ali ne pristojno (je nastavit ce sa dosadasnjim radom mos mislit, bu bila vjecno na godisnjem i putovala i na posel bu ju pratilo 4 zastitara koje cemo mi placati) i mala isto koja si je mogla barem pristojnije obuc za tu prigodu...

potpisujem od riječi do riječi

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 57
11.1.2010 15:48:26   
mišica 666
ti ga očito dobro poznaš kad znaš kakvi su mu odnosi unutar doma. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 58
11.1.2010 15:54:12   
malizia
ne ja ti dolazim iz obitelji kao što je bandićeva,moji djeda i baka bili su ljudi od polja,težaci,ruke im sunce i zemlja izgrizli, lica umorna od truda, a njegovi su pijanisti, stanovi sa 6 soba, ja takvu elitu ne poznam. Inače imam vss, kćer svira flautu, nisam težak kao moja pokoljena, ali se ponosim njima. I nemam ga želju ni upoznati.
Mom svjetonazoru je daleko bliži bandić!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 59
11.1.2010 16:01:20   
mišica 666
poštujem tebe i tvoju familiju ali zašto onda pričaš o nečemu o čemu ne znaš. diraš mu se u familiju i familijarne odnose to je jako nisko i nepotrebno. osim toga zar je loše što je iz dobrostojeće obitelji nije zato ništa gori ni bolji od drugih.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 60
11.1.2010 16:04:47   
ninolina
mišica666 nije pitanje u ovoj temi ali nemojte zamjeriti. Tebi je termin dan prije rođendana prvvog kikića. Baš forauser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 61
11.1.2010 16:10:02   
malizia
tko se komu se dira u obitelj, kažem kakva je moja opća percepcija našeg predsjednika sa stanovišta sebe kao običnog građanina, ja na to imam pravo.
Ma baš me briga, hrvatski narod je u većini odlučija, a ja vjerujem našem narodu, aj Bog.

Neposredna veza do poruke: 62
11.1.2010 16:11:26   
anuska08
Niste mi baš jasne! Ok, kčer nije bila prigodno obučena! Al što fali gđi. Josipović?user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 63
11.1.2010 16:16:14   
ninolina
Niste mi baš jasne! Ok, kčer nije bila prigodno obučena! Al što fali gđi. Josipović?user posted image

ne mješam se u politiku jer kaj god ja rekla ne znaći ništa. A kaj se tiće male pa kaj je trebala doći u haljini, sakou meni je bila ok obućena pa mlada je . Neznam koliko god ima ali kaj sve je to za ljude, pokazali su svoju jednostavnost

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 64
11.1.2010 16:17:26   
malizia
IZVORNA PORUKA: anuska08

evo mali još spavauser posted image , pa ću se nadovezati još jednomuser posted image , meni bi da ti pravo kažem više ona pasala za predsjednika, djeluje mi onako odlučno, za razliku od svog muža, nemam ništa protiv nje.
Ne znam kako si došla do tog zaključkauser posted image .

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 65
11.1.2010 16:18:22   
njanja
pa mislim stvarno....kad smo dovoljno poblatili josipovića, ajmo mu i kćer...dajte cure malo takta!!!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 66
11.1.2010 16:19:36   
anuska08
IZVORNA PORUKA: malizia

IZVORNA PORUKA: anuska08

evo mali još spavauser posted image , pa ću se nadovezati još jednomuser posted image , meni bi da ti pravo kažem više ona pasala za predsjednika, djeluje mi onako odlučno, za razliku od svog muža, nemam ništa protiv nje.

Znaš kako se kaže: iza svakog usješnog muškarca stoji žena!!!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 11.1.2010 16:22:59 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 67
11.1.2010 18:58:44   
zaba
da i ja kažem koju...
nismo birali manekena,već predsjednika,uvijek pričamo kako izgled nije važan,a gle sad,jako je važan,uostalom gosp Josipović je zaista gospodin u punom smislu te riječi.Obrazovan,učen,kulturan,decentan,pametno priča,smiren.Dokazao je da njime nitko ne upravlja još od vremena Račana i kad je SDP bio na vlasti,čovjek se maknuo i vratio 2007. s konkretnim ciljem.Bandić je ne samo seljačina,već mi je zlo od njegovog filozofiranja i siljenja da jadan kaže koju pametnu,kad se samo sjetim bljuzge o gladi u Africi,Južnoj Americi i prašumama Australije - očaj i užas.Predsjednik na inauguraciji,ako je član koje stranke,istupa iz nje što je regulirano,ne znam točno,Ustavom,ili zakonom o biranju predsjednika,u svakom slučaju zakonska obveza postoji.Ja sam sigurna da između ove dvojice nismo pogriješili,imamo izabranog predsjednika i skupa s vama se nadam da će nam svima pomalo krenuti. 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 68
11.1.2010 19:44:31   
evanda
IZVORNA PORUKA: njanja

pa mislim stvarno....kad smo dovoljno poblatili josipovića, ajmo mu i kćer...dajte cure malo takta!!!!!!

moram priznati da su me neke forumašice ola-la iznenadileuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 69
11.1.2010 20:19:53   
Kika83
Strašno na šta ste spaleuser posted image  user posted image
Čitam i jednostavno nevjerujem šta pišete.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 70
11.1.2010 20:29:37   
lavica81

i ja user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Domy

potpisujem.... u potpunost se slažem sa tvojom tezom...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 71
11.1.2010 20:57:14   
mišica 666
mišica666 nije pitanje u ovoj temi ali nemojte zamjeriti. Tebi je termin dan prije rođendana prvvog kikića. Baš forauser posted image

je draga i probat ću stisnit noge da bude isti datum user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 72
11.1.2010 21:00:03   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: zaba

da i ja kažem koju...
nismo birali manekena,već predsjednika,uvijek pričamo kako izgled nije važan,a gle sad,jako je važan,uostalom gosp Josipović je zaista gospodin u punom smislu te riječi.Obrazovan,učen,kulturan,decentan,pametno priča,smiren.Dokazao je da njime nitko ne upravlja još od vremena Račana i kad je SDP bio na vlasti,čovjek se maknuo i vratio 2007. s konkretnim ciljem.Bandić je ne samo seljačina,već mi je zlo od njegovog filozofiranja i siljenja da jadan kaže koju pametnu,kad se samo sjetim bljuzge o gladi u Africi,Južnoj Americi i prašumama Australije - očaj i užas.Predsjednik na inauguraciji,ako je član koje stranke,istupa iz nje što je regulirano,ne znam točno,Ustavom,ili zakonom o biranju predsjednika,u svakom slučaju zakonska obveza postoji.Ja sam sigurna da između ove dvojice nismo pogriješili,imamo izabranog predsjednika i skupa s vama se nadam da će nam svima pomalo krenuti. 

potpisujem svako slovo

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 73
11.1.2010 21:37:43   
njanja
IZVORNA PORUKA: mišica 666

IZVORNA PORUKA: zaba

da i ja kažem koju...

potpisujem svako slovo

i ja potpusjem od riječi do riječi....

< Poruku je uredio njanja -- 11.1.2010 21:38:19 >

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 74
11.1.2010 21:38:39   
njanja

IZVORNA PORUKA: njanja

moram priznati da su me neke forumašice ola-la iznenadileuser posted image

ovo za blaćenje kćeri nije bio POZIV, nego komentar na ranije postove!!!!

-Tagore-

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!