Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:21:03
|
|
|
|
Puli
|
i nama soba ima čudan raspored pa je krevetić isto metar odvojen pa kad sam lijena za dizanje po noći samo ju k nama prebacim
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:25:58
|
|
|
|
koka
|
Tako smo i mi s Rokićem, al ja sam spojila naše krevete i između nas stavila 2 jastuka da ga zavaram. A preko noći kad bi bio nemiran bi provukla ruku ispod jastuka i držala ga pa bi se smirio , a ja sam dalje spavala . Dok kao malo veči nije skužio da može jastuke maknuti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:26:53
|
|
|
|
koka
|
Vidim da sve imamo iste '' probleme''
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 11:28:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:31:14
|
|
|
|
Puli
|
mišica je budna pozz do popodne
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:32:46
|
|
|
|
koka
|
Mi smo Roku negdje sa 3 g, kupili veliki krevet, na početku nije htio, al poslije s vremenom uspijeli smo. Negdje oko 3 i pol g, on je počeo u svom krevetu cijelu noć spavati ma ono prije je sve bilo, hoću-neču, ne želim, ja bi kod vas itd..........
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:36:15
|
|
|
|
maja
|
Uh, znači još dugo moram čekat da se normalno naspavam Puli, pozdrav, a idem i ja staviti malome povrće kuhati, pa se odmah vraćam!!!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:36:17
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Evo i mene napokon danas. Vidim da nam je dinamit nova destinacija Šta ima? Koka kako je Roko? Zadatak u vrtiću obavljen
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:39:32
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Što se tiče kreveta mi nismo imale problema sa dvije i pol dobila je krevet od susjeda, pomogla mi je u farbanju kreveta i uređenju sobe i onda je spavala bez frke jer ona je veeeeeeelika cura ! Istina da smo u početku imale padove sa niskim startom ali i to je brzo prošlo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:39:54
|
|
|
|
koka
|
Roko gleda crtiće, još uvijek ima malo temperature al vjeruj kao da je nema , vrti , skače , pjeva..... Ma nije mu ništa nego samo zeza....... Vidjet čemo kako će se razvit dalje, pa dali će sutra u vrtić.. Kako Pepe?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 11:44:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:50:07
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Pepe super ! Ja se vračam sa jutarnje kave a Biserići u šetnji Rudinama A što se tiče naših mudrica , svi su oni prefrigani , danas se već rode sa doktoratom . Lijepe naše pametne glavice
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 11:55:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:55:47
|
|
|
|
troubled
|
evo mene s fresh frizurom kaže paula - stručni sud - da je dobro idem sad kuhati na brzaka princezina mama - petra je zbilja prava, preslatka princeza
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:57:16
|
|
|
|
mirna
|
I ja imam danas u planu frizeraj, ali moram prvo skuhati ručak..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:02:05
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Nadam se i ja da ću stiči na friz u petak hej pa mi ipak ovaj vikend imamo seosku feštu . Svi pozvani
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:04:29
|
|
|
|
maja
|
I ja imam u planu frizeraj već duže vrijeme ali pošto sam sam svoj majstor samo čekam muža da malo malog pripazi da se ofarbam i šiške odrežem. Evo, stavila sam ručkove kuhat, pa sam sad neko vrijeme mirna
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:11:27
|
|
|
|
tiha
|
sta se kuha...nemam ideje za danas
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 12:11:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:15:43
|
|
|
|
mirna
|
špinat i pire, a od jučer nam je ostala pohana puretina....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:17:52
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Ja kuhanje prepuštam baki tj. mojoj mami , kako živimo kod nje onda ona svaki dan smišlja nešto novo . Mislim da su danas polpete i pire
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:20:26
|
|
|
|
koka
|
Rižoto s piletinom i šparugama.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:21:03
|
|
|
|
maja
|
gulaš
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:22:55
|
|
|
|
koka
|
Ružo, vidim da si stigla, hajde dođi na slađu , prije ručka.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 12:26:00
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
kod nas grah - mm-u na ćušpajz (donijela mu kuma), a ja ću riješiti zapečeni s povrćem(poslala moja mama). Btw, od kako smo u braku nikako nisam skuhala grah, uvijek se prikrpamo ili mojima ili njegovima kad ga kuhaju....ne da mi se za nas dvoje kuhati lonac graha pa onda jesti 3-4 dana
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!