Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:22:59
|
|
|
|
leilany
|
osobno..evo meni je napisala poruku u pola 6 ujutro...malena je kasljala... temperatura...ma grozno...samo da joj bude bolje....sto prije...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:27:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
Odoh ja peglati
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:29:11
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Odoh ja peglati Opet se družiš s neprijateljem...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:29:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
peglanjeeee, peglanjeeee pepe sta visis vise na raji cijelo jutro mogla si i kod mene malo doci popeglati ovih sest kompleta posteljine sto mi se smijese pored pegle 'bar dancek cure
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:29:57
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany osobno..evo meni je napisala poruku u pola 6 ujutro...malena je kasljala... temperatura...ma grozno...samo da joj bude bolje....sto prije... Eto, poruči joj da od sveg srca molim da joj šta prije bude bolje.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:30:51
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe peglanjeeee, peglanjeeee pepe sta visis vise na raji cijelo jutro mogla si i kod mene malo doci popeglati ovih sest kompleta posteljine sto mi se smijese pored pegle 'bar dancek cure Ja sam peglanje uvalila sestri ovaj vikend. Sve da se ne moramo družit ja i pegla.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:33:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ja sam peglanje uvalila sestri ovaj vikend. Sve da se ne moramo družit ja i pegla. hajde joj reci da dodje i kod mene napraviti cu joj nesto finooo za jesti
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:35:16
|
|
|
|
buduća mamica
|
IMA KOGA? DOBAR DAN
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.1.2010 14:36:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:40:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
dan mamice, kako je malena? Cvrcak pusti kucu sada, to je najmanje bitno. Neka imate sta pojesti i neka te ima za sebe a znam da te ima bila bolesna ili ne a kuca ce vec doci na red Kako je malena raspolozena? Kako podnosi sve to?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:41:35
|
|
|
|
buduća mamica
|
eno je spava, skuplja snagu za navečer po danu mi bolje spava a noću samo sisa i puni pelene
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:41:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Bok cure.....drago mi je da je malecka bolje buduca sadasnja mamice, kako si ti? kako se snalazis?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:41:57
|
|
|
|
ejmama
|
Bok svima, drago mi je da je Cvrčkici bolje, ja pokušavam pisati, ali Hana stalno nešto stišće. Bile smo vani i baš smo uživale. Buduća mamice kako ste vas dvije? Ti si ostavila isti nick, il se možda spremaš na drugo?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:43:03
|
|
|
|
ejmama
|
Cal kako je tvojoj malenoj?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:44:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica eno je spava, skuplja snagu za navečer po danu mi bolje spava a noću samo sisa i puni pelene a ti ne budi blesava nego i ti spavaj kada i ona spava, to ti je najpametniji savjet koji ti mogu dati jer ako ti se nocu budi a ti kraj nje dezuras, a preko dana ti spava a ti po kuci letas za par mjeseci te nema nigdje... Nego ona oke sklopi a i ti lezi kraj nje pa bar da odmoris oci Govorim ti iz iskustva!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.1.2010 14:44:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:47:03
|
|
|
|
tikica_69
|
joj, moram polako krenuti na terapiju.....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:47:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Cal kako je tvojoj malenoj? vidis dobro me podsjeti da napisem tamo na temi Kike je sada dobro stavljam joj jos uvijek navece obloge od svinjske masti i cak mi je zadnje dvije noci prespavala 6 sati u komadu sto jos nikada nije za ovih 14 mjeseci ali se ne smijem unaprijed radovati. Ne hropce vise i osjetno manje kaslje ali hropce kada se zaigra i zamori ili kada dodjemo sa vana. Ono sto me sada brine je osip sto joj se pojavio tamo gdje stavljamo obloge? Je li to mozda alergicna na neki sastojak svinjske masti ili mucoplanta ili jos se samo koza vise zasitila svega toga???
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:51:14
|
|
|
|
ejmama
|
Nebi joj trebala svinjska mast škoditi, bar ja tako mislim.
|
|
[Obrisani korisnik] 19.1.2010 14:53:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:56:49
|
|
|
|
mirna
|
Bok! Ja idem polako po mog mališana... Srela sam malo prije zabu u banci....
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 14:58:32
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Ja sam peglanje uvalila sestri ovaj vikend. Sve da se ne moramo družit ja i pegla. hajde joj reci da dodje i kod mene napraviti cu joj nesto finooo za jesti Reka bi čovik da si gurman dok te ne vidi...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:01:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Ja sam peglanje uvalila sestri ovaj vikend. Sve da se ne moramo družit ja i pegla. hajde joj reci da dodje i kod mene napraviti cu joj nesto finooo za jesti Reka bi čovik da si gurman dok te ne vidi... hoces da kazes da se ne doimam gurmanski ? mirna sta nam radi nas zabac?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:03:05
|
|
|
|
osobno
|
Ma kakavi gurmanski, djeluješ kao malo neuhranjeno djevojče. Čisto čoviku bude milo kad te vidi.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:03:08
|
|
|
|
mirna
|
Radi, radi... ima puno ljudi...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!