Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:38:19
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe joj cure ja se smrzoh i stomak me rasturaaaa a da ne kazem kako se cura sinoc farbala, i kada sam skinula farbu vidim boja mi mrkva naraandzasta, kad nisam okrenula plakati i usred noci procurim i sad neka mi neko kaze da hormoni nemaju uticaja na farbu ne usudjujem se iz kuce izaci, sva sreca imam preko pedeset modela kapa i obozavam ih nositi Imam ti ja nekih Lukinih ako ti kikine kape dosade... Meni je jednom (dok sam se furala na plavuše) ispala maslinasto zelena... Mater mi se upiškila u gaće od smija kad me vidila..
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:41:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
samo se ti smij, meni muka bila kada sam vidjela ali ona prava mrkva boja, ne moze biti narandzastija nema sanse a najgore sto se ne mogu prefarbati dok mi ne stane curiti a za Kape prihvacam prijedlog taman imam motiva da ti dodjem preroviti policu sa cd-ovima
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:43:20
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe samo se ti smij, meni muka bila kada sam vidjela ali ona prava mrkva boja, ne moze biti narandzastija nema sanse a najgore sto se ne mogu prefarbati dok mi ne stane curiti a za Kape prihvacam prijedlog taman imam motiva da ti dodjem preroviti policu sa cd-ovima E, da, zaboravih, reka mi je mm da mi daš nazive epizoda ili bar onih koje imaš da ti ne skine duple, jer ih ima mali milijun...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:44:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
imamo samo sest
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:46:28
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe imamo samo sest Pošalji mi u pp šta bi ona volila, ili bar te nazive koje imaš. Bude gotov do kraja tjedna i imat ćeš kolekciju FIFI.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:49:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj osobno mi obozavamo tvog muza mislim Kike ce ga obozavati ja najvjerovatnije ga necu moci smisliti koliko ce mi se fifi smuciti hej a znas sta sam isto htjela da te pitam da mi napises na pp koje filmove imas pa da ja vidim imam li te pa da sebi uzmem od tebe filmove i sprzim a ti ako hoces mozes moju videoteku da pregledas ima ih isto pozamasan broj ??? valjda sam dobro napisala
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:52:59
|
|
|
|
osobno
|
Nema problema, poslat ću ti baš ove najnovije šta imam pa ti vidi ako ti se šta svidi... Sva srića pa odjel za računalni kriminal u hr se sastoji od dva čovika koji ne znaju upalit komjuter.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:55:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
boli me briga za racunalni kriminal ja sam svoje filmove przila u drugim drzavama samo sam ih donijela u 'rvatcku i koristim iskljucivo za svoje svrhe, valjda ce mi se to uvaziti na sudu odoh ti napisati sta imam od Fife a ti pisi koje filmove imas, ima da mi muz poludi od srece kada cuje da cu mu kolekciju obogatiti sa jos par naslova
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:57:37
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe boli me briga za racunalni kriminal ja sam svoje filmove przila u drugim drzavama samo sam ih donijela u 'rvatcku i koristim iskljucivo za svoje svrhe, valjda ce mi se to uvaziti na sudu odoh ti napisati sta imam od Fife a ti pisi koje filmove imas, ima da mi muz poludi od srece kada cuje da cu mu kolekciju obogatiti sa jos par naslova Ajde piši, samo polako, znaš da ja sporo čitam...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:17:21
|
|
|
|
ZVRK
|
veče ima li koga? ja sam zvrkića spremila u krevet i sada sam tu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:18:37
|
|
|
|
tikica_69
|
i ja sam tu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:21:57
|
|
|
|
ZVRK
|
šta se radi kod tebe? meni dosadno
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:24:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene na kratko,jednog sam spremila pa cu sad i drugog... Tiki kako je bilo na terapiji? Zvrk vece
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:25:48
|
|
|
|
tikica_69
|
pepe, dobro...malo me struja stepla jer sam prsten zaboravila skinuti ali valjda sam sad pametnija
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:26:35
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić pepi. kako bilo dragom na ''onom odmoru''nisam poslije pročitala?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:28:14
|
|
|
|
tikica_69
|
da, ni ja nisam vidjela dojmove
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:28:15
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ...malo me struja stepla sada imaš opravdanje za ''pravu''zurku meni danas danijel sušio kosu i radio frizuru. djete mi hoće da imam puštenu kosu a meni kosa smeta uz lice pa je stalno u rep vezana
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:28:28
|
|
|
|
mariola
|
Večer Kako ste mi
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:28:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, friz je turbo A mora da je i tvoj ako je zvrkic petljao po kosi
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:29:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
A zato je meni nestalo popodne struje i nisam je imala skoro uru vrimena Ej zvrk bilo mu je super,priznao je da sam mu falila i vratio se dan ranije
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:29:51
|
|
|
|
tikica_69
|
ili su sve pare ubili
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:32:26
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A mora da je i tvoj ako je zvrkic petljao po kosi prevarila bi se. moram ga pohvaliti. češlja sa češljom bez problema.prvo malo suši sa fenom(okrzne moju ''ludaru'') pa počešlja i tako skoro pola sata. ćetku se nisam usudila da mu dam jer tu bi bilo svašta. tako sam je jedno veće morala rezati kada sam čuvala jednu curicu u puli
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:32:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ili su sve pare ubili nije,nije cak je i vratio
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:33:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Večer Kako ste mi Ej vece draga,sto se radi....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 20:33:43
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola Večer Kako ste mi bokić dečkić ti spava? ja nemogu da vidim tvoje slikice a pod prijatelja si mi stavljena
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!