Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:06:18
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: mirna Radi, radi... ima puno ljudi... istina, kad svima treba novaca...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:07:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ma kakavi gurmanski, djeluješ kao malo neuhranjeno djevojče. Čisto čoviku bude milo kad te vidi. cuj neuhranjenoooo jos cu se i uvrijediti valjda ce se neko sjetiit mi i udijeliti koju paru da sebi kiflu kupim
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:09:43
|
|
|
|
mirna
|
odoh ja... pisemo si navecer kada mali zaspi....
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:10:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
bay mirna pozdravi nam zabca ako ju opet vidis a vladeku daj pusuuu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:14:36
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Ma kakavi gurmanski, djeluješ kao malo neuhranjeno djevojče. Čisto čoviku bude milo kad te vidi. cuj neuhranjenoooo jos cu se i uvrijediti valjda ce se neko sjetiit mi i udijeliti koju paru da sebi kiflu kupim Evo ja se javljam, uštedila sam 2,5 kn, taman za krafnu Bobis.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:14:43
|
|
|
|
mama mery
|
bok cure jel posluzujete kavicu ili moram sama da skuham
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:18:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo draga cijela oprema samo ako ces dimiti idi tamo u zarazno da mi krofnu ne usmrdis
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:20:10
|
|
|
|
mama mery
|
ne hvala cally ne pusim ja samo ekoloske ali hvala na kavici si
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:21:32
|
|
|
|
Zimic
|
bok cure
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:22:01
|
|
|
|
Zimic
|
ja sam prestala pusit ali bi sad takoooo zapalila....
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:22:07
|
|
|
|
osobno
|
Eto na, ja njoj krafnu, ona meni ništa. Vidi ti male škrte vrtirepke.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:22:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
e super onda odi sjedi kraj mene u ovu stolicu ode a za ekoloske ti je to tako zdravo, cula sam da njihov dim je odlican za ten ali priznajem da tu kremu jos nisam dosla u iskusenje da probam mozda kada budem ovakva
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:23:52
|
|
|
|
osobno
|
Da, da, za ten čuda čine-moraš probat-skida i podočnjake.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:24:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Eto na, ja njoj krafnu, ona meni ništa. Vidi ti male škrte vrtirepke. ti ne djelujes neuhranjeno evo tebi ovo
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:26:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj Zimic pa mozes virtualnu zapaliti bar te ne skode
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:26:39
|
|
|
|
mama mery
|
je udobna ova stolica ni ja tu kremu nebi probala
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:27:34
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Eto na, ja njoj krafnu, ona meni ništa. Vidi ti male škrte vrtirepke. ti ne djelujes neuhranjeno evo tebi ovo Šmrc... Bit ću i ja opet fit... I samo da znš, kad nisam trudna, baš sam zgodna.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:29:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery je udobna ova stolica ni ja tu kremu nebi probala jelde da je super stolica to osobno nije mogla stati u nju, pa sam ju smjestila na kauc i tu viri sa coskova
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:30:31
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mama mery je udobna ova stolica ni ja tu kremu nebi probala jelde da je super stolica to osobno nije mogla stati u nju, pa sam ju smjestila na kauc i tu viri sa coskova Šta ću kad ti je mal kauč pravi socijalni.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:32:16
|
|
|
|
mama mery
|
cure dok ste vi tu o stolicama i o ekoloskim ja sam isla spasavati pile da ne izgori
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:32:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mama mery je udobna ova stolica ni ja tu kremu nebi probala jelde da je super stolica to osobno nije mogla stati u nju, pa sam ju smjestila na kauc i tu viri sa coskova Šta ću kad ti je mal kauč pravi socijalni. to se jadaj Kerumu Fani njegov je JOker vidis ti ove osobno sto je nezahvalna mama mery, cojek joj sagradio rodiliste, sagradio trzni centar, ima u njemu i sopstvenu trgovinu, dobice stan i zgradu za dijete a ona se jada na kauce cccc
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:33:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery cure dok ste vi tu o stolicama i o ekoloskim ja sam isla spasavati pile da ne izgori sto nisi pustila da izgori da ti se i misevi pogoste
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:33:46
|
|
|
|
osobno
|
Šta ću kad patim od MALIH stvari... Ma znaš kako je...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:35:21
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mama mery cure dok ste vi tu o stolicama i o ekoloskim ja sam isla spasavati pile da ne izgori sto nisi pustila da izgori da ti se i misevi pogoste nama miseva, a i znam di su
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 19.1.2010 15:36:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj cure ja se smrzoh i stomak me rasturaaaa a da ne kazem kako se cura sinoc farbala, i kada sam skinula farbu vidim boja mi mrkva naraandzasta, kad nisam okrenula plakati i usred noci procurim i sad neka mi neko kaze da hormoni nemaju uticaja na farbu ne usudjujem se iz kuce izaci, sva sreca imam preko pedeset modela kapa i obozavam ih nositi
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!