Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:07:29
|
|
|
|
troubled
|
cvrči....znam da ćete poludjeti u kući, ali ako ima temp ja je ne bih vodila....ako trenutno nema, onda možete nakratko....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:08:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 jutro cure....evo spremam se u grad pa da vas prije pozdravim jutro....ides pjeske da padne koja kilica ili
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:08:30
|
|
|
|
pikachu
|
Vita je postala nemoguća... Ne pomaže ni što pjevušim Kukunku... Sada se već dere pa gibam... Mah-mah...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:10:15
|
|
|
|
troubled
|
gibam i ja....već me par minuta vuče za rukav i viče pa-pa....hoće dijete u šetnju.... uživajte
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:10:17
|
|
|
|
tikica_69
|
tramvajem pepe, tramvajem i usput su si u Klari kupiti dve najmasnije strukle sa sirom
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:11:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 tramvajem pepe, tramvajem i usput su si u Klari kupiti dve najmasnije strukle sa sirom to te ja pitam
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:11:45
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 tramvajem pepe, tramvajem i usput su si u Klari kupiti dve najmasnije strukle sa sirom samo dvije
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:13:43
|
|
|
|
ZVRK
|
pepi hvala za coffi,a cvrči ja mislim da joj neće smetati ako nema tempice ili ako idete na jako kratko. pa to je kao da idete do dr a svježi zrak čini čuda. zabundaj je
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:15:18
|
|
|
|
tikica_69
|
idem i ja cure polako....pisemo se kasnije
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:16:40
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 tramvajem pepe, tramvajem i usput su si u Klari kupiti dve najmasnije strukle sa sirom
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:17:00
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić tiki a želim ti ugodno papanje onako uzput
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:18:58
|
|
|
|
mariola
|
Idem i ja. Imam hrpu posla, gosti mi dolaze danas i ostaju vjerojatno do subote.
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:23:22
|
|
|
|
Domy
|
bokić cure evo i mene na brzaka i odoh ratkat po kući...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:27:31
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić domy
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:27:59
|
|
|
|
mama mery
|
dobro jutro cure jel ispijete kavicu? ja sam cijelu noc sanjala psa neznama kako cu docekati subotu
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:33:11
|
|
|
|
Domy
|
ja baš pijem čaj i papam kekse.. kažeš sanjala si psa..moja tifany pas ide kod veterinara ..desila se mala nezgoda..domy je slučajno sa stola gurnuo zdjelu koja je njoj pala na nogu i sad jadnica šepa .nadam se da nije slomila šapicu..šmrc..šmrc..
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:34:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
jutro cure evo i nas dvije spavalice
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:39:08
|
|
|
|
mama mery
|
joj...valjda ce biti dobro.... jel mi vjerujes da ja od uzbuđenje nisam ni pitala kako se pas zove jesi ti dobro? kako je domy jel spava jos ili hara kucom
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:40:34
|
|
|
|
mama mery
|
jutro cally jesi se naspavala
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:41:57
|
|
|
|
curice
|
jutro svima razvezla sam cure,kupila sve za ručak,a sad molim jednu kavu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:44:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery jutro cally jesi se naspavala da znas da jesam evo sad napokon cekam taj paket hoce li vise stici cure jesu vasa djecica osjetljive koze? ali ono bas osjetljive?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:44:30
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav od mene idem riješiti marenduuuuuu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:45:42
|
|
|
|
mama mery
|
moja nisu, ali bas nimalo pa srecom nemamo tih problema a kakav paket cekas, nisam u toku
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:49:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma paket od neckermanna koji je trebao stici prije sedmicu dana i vise i za koji su me juce bezobrazno zvali i kao imam li ja namjeru doci do CIti-ja da ga sama podignem, zamisli? a narucila sam sebi sivacu masinu, jedva cekam da stigne A mojoj Kiki ako ju malo jace uhvatim ostanu joj modrice na kozi, evo sad gledam kako ju ucim na tutu pa sve od tute podlivi ostali kako moze biti tako osjetljiva? ja jesam isto nenormalno njezna ali ona me nadmasila
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:52:57
|
|
|
|
mama mery
|
o misica mala bas je onda jako osjetljiva........
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!