Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:54:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo za curice kafa a Zvrku mah-mah jeste osjetljiva vise cu izluditi sa njom Kada se tata igra sa njom pa kako ju spusta i dize u zrak i normalno da ju cvrsto drzi a njoj se svaki prst zna
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:54:52
|
|
|
|
mama mery
|
ja idem lorena se probudila hoce papati, pa cemo na kavicu kod susjede
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:57:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
papa i tebi onda mery idem i ja jos malo po temama
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:58:50
|
|
|
|
curice
|
hvala call za kavicu jesi li ikad pedicki rekla za te modrice,šta ona kaže
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:00:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
ovako drasticno joj se pocelo pojavljivati pre tri mjeseca a prije bi samo crveno joj dugo ostajalo a nismo dosli u razgovor nikada, sad me vec brine mogu ti reci
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:02:51
|
|
|
|
curice
|
ja bi se ipak posavjetovala sa njom moja susjeda je sebi vadila kompletnu krvnu sliku radi istog problema,ali krv je bila ok.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:06:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma mislila sam da je na mene tako osjetljiva posto sam i ja zesca mimoza ali ovo je vec preslo svaku granicu Kako tvoja lacky trojka?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:07:39
|
|
|
|
curice
|
trojka ok, jedna je u vrtiću,srednja piše domaći,a najstarija je u likovnoj školi
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:10:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
kako si ti njih fino organizovala ja jedva cekam da i ja svoju u nesto upisem i da mi bude prava curica znas li kada je upis u baletnu skolu? to mi je san da ju upisem, valjda ju budu htjeli primiti
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:16:59
|
|
|
|
curice
|
kod nas su skoro svi upisi u bilo kakve škole i van školske aktivnosti,negdje početkom školske godine,u 9 mjesecu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:17:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe to mi je san da ju upisem, valjda ju budu htjeli primiti pronađi školu baleta za male,sigurno to ima u st.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:19:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
ima u Kastelima, ali ne znam koja im je dobna granica znam da je prije dok sam ja isla bila jako rano ne znam kako to sada ide idem sada sa svojom curom praviti cajanku do posle
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 10:20:35
|
|
|
|
curice
|
bok call idem i ja,moram kuhati pozz
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.1.2010 10:36:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 11:50:52
|
|
|
|
Bebys
|
cure gdje je pcelica maja nema je od nove godine...cini mi se bas si nesta mislim da nije nesta s njenim muzem imala je problema da nije dobio otkaz pa valjda bi se javila...nadam se da je dobro...bas sam se nje sjetila i ona iva piva nema je od 10 mj. isto...nestale...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 11:54:43
|
|
|
|
osobno
|
Di ste cure, kako ste mi danas?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:08:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej evo i nas, uspavljujemo se ali nam bas i ne ide za sisom kako pupa osobno? ima li pomaka naprijed tj. dole?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:11:53
|
|
|
|
osobno
|
Ima, ima... Evo taman Luka spava na meni, a ovaj se gura put doli... Sve se mislim da se nije jadno dite pripalo kad čuje ovog terminatora, pa se misli, "ma lipo je meni i ovde..."
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:13:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
vrlo mogucee a voljela bih kada malo dodjes sebi od poroda i svega da dodjes sa Lukom malo k meni, mislim da ce ga moja Kike obozavati
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:14:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure..evo i mene...Dino zaspao ,a ja završavam ručak! Osobno kod tebe vidim još ništa novoga??
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:16:00
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Bebys cure gdje je pcelica maja nema je od nove godine...cini mi se bas si nesta mislim da nije nesta s njenim muzem imala je problema da nije dobio otkaz pa valjda bi se javila...nadam se da je dobro...bas sam se nje sjetila i ona iva piva nema je od 10 mj. isto...nestale...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:18:54
|
|
|
|
Domy
|
evo i mene još malo pa če mi serija.i domy ide malo pajit...cure jer pratite koju od meksičkih serija...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:19:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
bok bumbi, gdje ti je fifi evo moja Kike na tuti kaki pa cemo onda nastaviti uspavljivanje bebys pa sto ne posaljes pp pcelici da vidis gdje je?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:21:14
|
|
|
|
BUMBIKA
|
za Kike joj,ja ne pratim te serije...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 12:22:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
ni ja isto Domy ne pratim ali ako te nesto bas zanima da si propustila mogu pitati ujnu
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!