Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 15:53:21
|
|
|
|
mlada mama
|
sad pocetak 10-og.mj. 4.10 imamo jedne svatove,ali ja planiram ostati kod mojih bar tjedan dana....zasto??
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:01:49
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama veceras se slikaj sa veeeeeeeeeelikim osmjehom i posalji nam sliku Obavezno! Muž neka pjesmicu pusti; širok osmjeh i zlatan zub...
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:03:32
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama sad pocetak 10-og.mj. 4.10 imamo jedne svatove,ali ja planiram ostati kod mojih bar tjedan dana....zasto?? I mi smo taj dan u svatovima! Pitam jer sam i ja iz Slavonije. Odakle si ti, znam da si sad u Zadru, a nisam u toku baš zadnjih dana.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:04:32
|
|
|
|
mlada mama
|
jos reci da ides kod renate iz drenovaca?????????????
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:14:30
|
|
|
|
Ruža
|
Ne idemo k njoj. Ali obje ćemo čagati taj dan.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:15:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ružo, bu i Đuro čagal?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:18:28
|
|
|
|
koka
|
Evo nas poručali i sad sam tu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:20:45
|
|
|
|
mlada mama
|
evo vidis bas ce nam biti lijepo, jos da smo bar u istim svatovima ufffffffff
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:21:28
|
|
|
|
Puli
|
Mislim da bi za sljedeće druženje trebali nešto ovako, svaka na papir napisat ime i svi se odjednom poslikat i te papire svaka držat ispred sebe. Tako da ubuduće nebi došlo do ovakvih zabuna napravit ću ja beđeve s nicovima odnosno uposlim svekrivu da to napravi
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:21:33
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: koka Evo nas poručali i sad sam tu sto ste imali finoga za klopu????
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:23:59
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: 3curke Ružo, bu i Đuro čagal? Đuro će ove preskočiti, ali zato nagodinu kad se kume budu udavale ima da bude glavni frajer u svatovima i prvi u redu za podvezicu. Kad već mama više ne smije loviti buketu.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:24:44
|
|
|
|
koka
|
Jetrica na venecijanski i krumpir, več dugo nisam to radila pa se zaželila već kad sam našla lijepa jetrica
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:29:41
|
|
|
|
mlada mama
|
ja ne znam sto cu sutra nesto sprckati na brzinu kad mi je muz jako izbirljiv
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:31:24
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli Mislim da bi za sljedeće druženje trebali nešto ovako, svaka na papir napisat ime i svi se odjednom poslikat i te papire svaka držat ispred sebe. Tako da ubuduće nebi došlo do ovakvih zabuna napravit ću ja beđeve s nicovima odnosno uposlim svekrivu da to napravi to bi bilo jako lijepo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:38:14
|
|
|
|
Ruža
|
Jetrica na venecijanski [/quote Ne volim jetrice, ali zanima me kako to radiš? Curke brišem polako na svoj prvi izlazak, moram se otići slikati za osobnu, nisam ju još promijenila i sad ne možemo Marka prijaviti. Birokracija. A ni mm nije promjenio svoju i sad moramo kod bilježnika da mu dam pristanak pošto je kuća na meni, da ga primam na stan? Što još neće izmisliti, oženjeni imamo dijete, a on ispada samo podstanar. Rekla sam mu da od prvoga krećem stanarinu naplaćivati. Da ne pričam da mi je brdo od prišta iskočilo na bradi.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:39:11
|
|
|
|
Puli
|
Jetrica na venecijanski i krumpir, več dugo nisam to radila pa se zaželila već kad sam našla lijepa jetrica i ja to mužiću obećala to jedan dan skuhati
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:43:04
|
|
|
|
koka
|
Na dinstanom luku staviš jetrica, i dinstaš. Poliješ malo s vinom( ja sad nisam radi dojenja) , posoliš, pobiberiš i to je to.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:49:21
|
|
|
|
mlada mama
|
mozda si trebala staviti i vincek pa bi mila spavala cijeli dan
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:52:03
|
|
|
|
Puli
|
moje djete bi i danas na druženje non stop viče jajajaja puse idemo u šetnju
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 16:52:35
|
|
|
|
mlada mama
|
cure pozdrav moj andjeo se probudio
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 18:14:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaj nema nikog u birtiji? Evo da vas primamim, pečem vam palačinke i popodnevnu kavicu, može?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 18:43:07
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Bokić svima ! evo da vas nešto pitam , moj Jan-Renato je rođen 20.08.07 prvu zanima me dali ja ima pravo na još jednu porodiljnu , zadnaj mi je uplaćena 17.07.2008. Ko zna neka se javi , hvala vam drage moje. Pozdrav od J ana i mene
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 19:05:02
|
|
|
|
Wukovarka
|
Haj haj...vidim da je jucer bilo jako lijepo u maksicu...bas sam tuzna sto nisam bila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 19:06:43
|
|
|
|
piggy
|
evo jedan voćni užitak da te utješi kako se ti danas osjećaš,jel se odmaraš?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 19:16:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
Mljaci,mljaci...ovo dobro dodje... Dobro sam..malo setuckam...sad sam osjetila da se trbuh malo steze...pa sam pohitala sjesti da vidim sto ovdje ima i bjezim leci.. Dragi mi nakupovao puno, puno sudoku...bit ce posla
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!