Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:36:48
|
|
|
|
ninolina
|
šta kaže osobno jel sve ok
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:37:32
|
|
|
|
zaba
|
jel rodila?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:38:06
|
|
|
|
tikica_69
|
hej zaba pa i ti si tu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:38:28
|
|
|
|
mariola
|
Je osobno rodila? Pepi ja se ubila u peglanju Plavušo, jel Kike spava? Tiki, ideš još na terapije? Kako to šljaka?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:39:19
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: mariola Je osobno rodila? Pepi ja se ubila u peglanju Plavušo, jel Kike spava? Tiki, ideš još na terapije? Kako to šljaka? a ja?mene si ko govno ostavila,ha?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:39:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo zaspa zlocka, sad je moram odnijeti da se ne probudi a nije se porodila, jos kaze boli je ali moze izdrzati... meni se sve cini da ce Matej i ona skupa rodjendan slaviti...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:39:58
|
|
|
|
tikica_69
|
mariola idem....boli ko sam vrag...ko prava baba sam s termoforom na ledjima u krevetu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:40:04
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 hej zaba pa i ti si tu yes,na kratko,kljucam glavom,a kljucnula bum ujutro u pola 6
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:40:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pepi ja se ubila u peglanju Meni je ipak bolje Radila sam tortu cokoladnu po receptu iz restorana Kornat,kalorijska bomba.....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:40:29
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: mariola Je osobno rodila? Pepi ja se ubila u peglanju Plavušo, jel Kike spava? Tiki, ideš još na terapije? Kako to šljaka? a ja?mene si ko govno ostavila,ha? Laku noć
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:41:35
|
|
|
|
ninolina
|
još nije rodila a joj jadna baš se muči
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:41:37
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepi ja se ubila u peglanju Meni je ipak bolje Radila sam tortu cokoladnu po receptu iz restorana Kornat,kalorijska bomba..... donesi u subotu kao desert laku noć teta mariola cure,laku noć svima
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:41:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepi ja se ubila u peglanju Meni je ipak bolje Radila sam tortu cokoladnu po receptu iz restorana Kornat,kalorijska bomba..... daj prebaci recept obozavam cokoladne stvari
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:41:58
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepi ja se ubila u peglanju Meni je ipak bolje Radila sam tortu cokoladnu po receptu iz restorana Kornat,kalorijska bomba..... joj mogu mislit, šalji recept,tamo je fina spiza
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:42:54
|
|
|
|
zaba
|
ninolina,pusa za veselu četvorku od tete žabe
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:42:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sutra cu napisati recept
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:43:18
|
|
|
|
mariola
|
Žaba dušo, pusicu ti šaljemo ja i moj mali zavodnik
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:43:34
|
|
|
|
tikica_69
|
i ja bi se sutra trebala ranije dici i otici po doznake....a tako mi se ne daaaaaa
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:43:54
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina,pusa za veselu četvorku od tete žabe user posted image hej žabice, mila i vama pusice od svakog po dvije , ljubni mi ljepoticu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:44:10
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: mariola Žaba dušo, pusicu ti šaljemo ja i moj mali zavodnik i Lucija i ja vama
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:44:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
zabice laka ti noc i jedva cekam subotu....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:44:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina još nije rodila a joj jadna baš se muči bas nema srece sa tim porodima samo da se vise zavrsi, znam da je danas kukala kako je gladna, valjda su joj nesto dali za jelo
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:44:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 i ja bi se sutra trebala ranije dici i otici po doznake....a tako mi se ne daaaaaa onda brzo na spavanje
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:45:10
|
|
|
|
tikica_69
|
e da znas da i idem
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:45:13
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga zabice laka ti noc i jedva cekam subotu.... pusa zetu i bratu,jedva čekam da se glupiramo .Pepe dušo,došle smo na svoje čevape
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!