Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:45:41
|
|
|
|
ninolina
|
ajme čisto sumnjam možda bananu... a jadna reci joj da mislimo na nju
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:45:58
|
|
|
|
tikica_69
|
e pepe, a gdje su slike sa tvog fotica od subote?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:47:20
|
|
|
|
mariola
|
Kad je Kikici rođendan? Tiki i meni bi jedan trebao sad. Peglala sam cijelo popodne, 3 mašine sam Tonijeve robe prehlađena i bronhitis me puca opasno a ništa ne smijem piti...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:47:25
|
|
|
|
zaba
|
sad fakat idem,ženske kuckamo sjutra
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:48:08
|
|
|
|
ninolina
|
sad fakat idem,ženske kuckamo sjutra laku noć još jednom
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:48:52
|
|
|
|
ninolina
|
prehlađena i bronhitis me puca opasnouser posted image a ništa ne smijem piti... jesi bila kod dok, pa ima ljekova koje i kad dojiš možeš piti, nemoj se zezati
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:49:24
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ajme čisto sumnjam možda bananu... a jadna reci joj da mislimo na nju meni su dali večeru u rađaoni
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:50:26
|
|
|
|
ninolina
|
meni su dali večeru u rađaoniuser posted image a čuj ako si imala još vremena do poroda, ona je jadna već dugo unutra. Al ne kužim zakaj ju tolko muče meni je to strašno
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:51:35
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina prehlađena i bronhitis me puca opasnouser posted image a ništa ne smijem piti... jesi bila kod dok, pa ima ljekova koje i kad dojiš možeš piti, nemoj se zezati sutra idem. bronhitis me večeras ulovio
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:52:27
|
|
|
|
ninolina
|
a hebemu miša, valjda bud dobro.
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:52:53
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina meni su dali večeru u rađaoniuser posted image a čuj ako si imala još vremena do poroda, ona je jadna već dugo unutra. Al ne kužim zakaj ju tolko muče meni je to strašno A šta je točno s njom jadnicom? Rađa cili dan ili?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:53:38
|
|
|
|
tikica_69
|
pa otkada je u rodilistu?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:54:07
|
|
|
|
ninolina
|
od jutra ima trudove
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 22:54:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Sutra cu napisati recept moze super zabac laka ti noc
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:04:32
|
|
|
|
tikica_69
|
pocinje zakon brojeva-----adios amigos
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:05:03
|
|
|
|
ninolina
|
pocinje zakon brojeva-----adios amigos user posted image ln i ja ću polako, curke uživajte
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:05:36
|
|
|
|
mariola
|
laka vam noć, cure
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:07:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
dok ja otipka poruku vi sve pobjegoste jos stukla racun na jednoj kartici pa prebacuj na drugu ali napisah uglavnom rekla sam da pitate za nju Mare Kike je bio rodjendan 11.11. zasto pitas? Pazi na te lijekove posto dojis, pokusaj sa nekim alternativnim...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:07:02
|
|
|
|
curice
|
ln svima koje odlazite
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:09:52
|
|
|
|
mariola
|
ne pijem ništa baš zato jer dojim. Pitala sam jer mi je bila čudna poruka da Matej čeka rođendan ma ja sam biće nešto pobrkala
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:11:55
|
|
|
|
mariola
|
Sad sam još jednom pročitala...mislila si na Mateja i osobno!? Plavuša,moram dvaput pročitat da bi skužila
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:12:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola ne pijem ništa baš zato jer dojim. Pitala sam jer mi je bila čudna poruka da Matej čeka rođendan ma ja sam biće nešto pobrkala Ma osobno je rodjendan 28. znaci prekosutra a i ja nisam jos uvijek nijedan lijek popila da me ne znam koliko popila i tako sam ponosna na sebe zbog toga
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:13:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Sad sam još jednom pročitala...mislila si na Mateja i osobno!? Plavuša,moram dvaput pročitat da bi skužila ccccc bas si plavusa
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:16:08
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe a i ja nisam jos uvijek nijedan lijek popila da me ne znam koliko popila i tako sam ponosna na sebe zbog toga misliš boli rugala se ruga...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 26.1.2010 23:22:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: callanhoe a i ja nisam jos uvijek nijedan lijek popila da me ne znam koliko popila i tako sam ponosna na sebe zbog toga misliš boli rugala se ruga... buahahaha bas si picajzla
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!