Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:51:55
|
|
|
|
ninolina
|
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bit je da odstoji,sto duze stoji to je tvrđiuser posted image bogami sa ovom konstatacijom se ne bi slozila user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:52:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga bit je da odstoji,sto duze stoji to je tvrđi bogami sa ovom konstatacijom se ne bi slozila koje ruzne misli imas,sram te bilo,ovdi se radi o pudingu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:52:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Sva sam se pogubila O čemu se na kraju radi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:52:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga bit je da odstoji,sto duze stoji to je tvrđi bogami sa ovom konstatacijom se ne bi slozila koje ruzne misli imas,sram te bilo,ovdi se radi o pudingu pa ja i govorim o pudingu
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:52:53
|
|
|
|
ninolina
|
bogami sa ovom konstatacijom se ne bi slozila user posted image user posted image user posted image koje ruzne misli imas,sram te bilo,ovdi se radi o pudinguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:53:20
|
|
|
|
mariola
|
plavuša je ugrožena i to nikako ne može sakrit
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:53:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Sva sam se pogubila O čemu se na kraju radi pa valjda o pudingu od pepe
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:54:05
|
|
|
|
ninolina
|
pa valjda o pudingu od pepe user posted image user posted image user posted image i djete mi se smije kraj mene, lude babe
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:54:06
|
|
|
|
Lady3
|
bok cure šta se radi?kako ste mi?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:54:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola plavuša je ugrožena i to nikako ne može sakrit trenutno ovde jedina plavusa je bumbi, stoga se izjasni na koju plavusu mislis
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:54:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma vi ste neozbiljne,sad stvarno gibam jer ce mm ostat bez rucka a onda ce opet gel morat u funkciju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:54:27
|
|
|
|
BUMBIKA
|
To sam i ja mislila do sada...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:54:48
|
|
|
|
ninolina
|
bok cureuser posted image šta se radi?kako ste mi? hej lady kako si ti?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:55:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 bok cure šta se radi?kako ste mi? haj Lady, ne radi se nista imamo diskusiju o pudingu? pridruzi nam se
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:55:18
|
|
|
|
ninolina
|
To sam i ja mislila do sada...user posted image user posted image user posted image user posted image do sad
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:55:45
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo nje opet s tim gelom...danas idem u dm pogleadti onaj što je samo za Calli Lady bok,dobrodošla u svijet gela
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:55:52
|
|
|
|
ninolina
|
da od čega je taj puding?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:55:54
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma vi ste neozbiljne,sad stvarno gibam jer ce mm ostat bez rucka a onda ce opet gel morat u funkciju ti namjerno odgađaš,jedva čekaš gel
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:56:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
I mariola zaboravih ti reci da ja ne koristim tj.konzumiram dukatov nego vindijin,on je u startu tvrđi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:56:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma vi ste neozbiljne,sad stvarno gibam jer ce mm ostat bez rucka a onda ce opet gel morat u funkciju mislim da bi mu gel bio drazi od tartufa ali vidi da nekako iskombinujes to dvoje
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:56:42
|
|
|
|
Lady3
|
bok,bok svima..kakav puding,gel..objašnjenje molim...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:56:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dino se probudio,idem
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:57:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma vi ste neozbiljne,sad stvarno gibam jer ce mm ostat bez rucka a onda ce opet gel morat u funkciju ti namjerno odgađaš,jedva čekaš gel zar samo gel?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:58:00
|
|
|
|
Lady3
|
a blesače ste sve do jedne...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:58:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 bok,bok svima..kakav puding,gel..objašnjenje molim... radi se o pudingu od pepe koji je u startu tvrdji ali sto duze stoji onda je jos tvrdji tj. bar ona tako tvrdi mi joj ne vjerujemo ali kaze da je vindijin a ne dukatov pa ko ce joj znati a ako joj ne ispadne kako treba puding i tartufi onda je gel tu da izgladi situaciju jesi pokopcala ista?
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!