Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:58:59
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga I mariola zaboravih ti reci da ja ne koristim tj.konzumiram dukatov nego vindijin,on je u startu tvrđi imaš pravo, i ja samo ovaj tvrđi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:59:30
|
|
|
|
Lady3
|
jesam,jesam..je je što više stoji tvrđi je... e sad koji je bolji ovisi sve o ukusu.. mENI JE SVEJEDNO SAMO NEK JE TVRD I NEK DUŽE STOJI...
< Poruku je uredio Lady3 -- 28.1.2010 15:00:20 >
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:59:35
|
|
|
|
mariola
|
lady draga bog, kako si nam ti? kako dječica?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 14:59:43
|
|
|
|
ninolina
|
radi se o pudingu od pepe koji je u startu tvrdji ali sto duze stoji onda je jos tvrdji tj. bar ona tako tvrdi user posted image mi joj ne vjerujemo ali kaze da je vindijin a ne dukatov pa ko ce joj znati user posted image user posted image user posted image a ako joj ne ispadne kako treba puding i tartufi onda je gel tu da izgladi situaciju user posted image user posted image user posted image jesi pokopcala ista? user posted image morala je kak si ti to opisno prepričala
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:00:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina radi se o pudingu od pepe koji je u startu tvrdji ali sto duze stoji onda je jos tvrdji tj. bar ona tako tvrdi user posted image mi joj ne vjerujemo ali kaze da je vindijin a ne dukatov pa ko ce joj znati user posted image user posted image user posted image a ako joj ne ispadne kako treba puding i tartufi onda je gel tu da izgladi situaciju user posted image user posted image user posted image jesi pokopcala ista? user posted image morala je kak si ti to opisno prepričala a sta ces, to mi je zanat
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:00:53
|
|
|
|
ninolina
|
a sta ces, to mi je zanat user posted image
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:01:07
|
|
|
|
Lady3
|
bok Mariola ja sam ok,klinci spavaju a ja guštam..kako ti i Toni.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:01:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 jesam,jesam..je je što više stoji tvrđi je... e sad koji je bolji ovisi sve o ukusu.. mENI JE SVEJEDNO SAMO NEK JE TVRD I NEK DUŽE STOJI... ju cure drage pa ako vam duze stoji pokvariti ce vam se ne zaboravite da pricamo o mlijecnim proizvodima
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:02:51
|
|
|
|
mariola
|
super smo inače osim što mi se Toni ovih dana pati sa stolicom
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:02:51
|
|
|
|
Lady3
|
hm moj je na duže staze,teže se pokvari....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:03:05
|
|
|
|
ninolina
|
ju cure drage pa ako vam duze stoji pokvariti ce vam se ne zaboravite da pricamo o mlijecnim proizvodima user posted image user posted image i onda one o pudingu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:04:45
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: mariola super smo inače osim što mi se Toni ovih dana pati sa stolicom Daj mu kašice od šljive...ili sokić od njih.Normalno je da nema ,moja L.nije znala imati i do 10 ddana,i nije s epatila..sve je to normalno osim ako se ne pati...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:05:29
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: mariola super smo inače osim što mi se Toni ovih dana pati sa stolicomuser posted image Daj mu kašice od šljive...ili sokić od njih.Normalno je da nema ,moja L.nije znala imati i do 10 ddana,i nije s epatila..sve je to normalno osim ako se ne pati... slažem se
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:07:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: mariola super smo inače osim što mi se Toni ovih dana pati sa stolicomuser posted image Daj mu kašice od šljive...ili sokić od njih.Normalno je da nema ,moja L.nije znala imati i do 10 ddana,i nije s epatila..sve je to normalno osim ako se ne pati... slažem se i ja isto, moja Kike je znala 11 dan kakiti ali kada bi kakila imala bi sta i da pocistim sve je to mare normalno dok god samo dojis, ako ne dojis samo onda bi trebao imati svaki drugi dan stolicu najmanje
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:07:29
|
|
|
|
mariola
|
zar nije još mali za kašice i sokiće.nema još ni tri mjeseca ma boli ga trbuh, plače, isprdi se i onda sve ok. znači da ga muči
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:08:50
|
|
|
|
ninolina
|
možda su grčevi, ja sam svojima baš zbog toga po preporuci pedijatrice uvela sokić od šlive s 3 mj
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:09:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola zar nije još mali za kašice i sokiće.nema još ni tri mjeseca ma boli ga trbuh, plače, isprdi se i onda sve ok. znači da ga muči ti ih jedi tako da on dobije kroz mlijeko, ja sam znala onih djecijih cajeva od hippa popiti po 2l dnevno
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:10:02
|
|
|
|
Lady3
|
Mariola dojiš li ga?Ako da pij ti sok i jedi šljive...Ako ne daj mu malo na žlicu gut-dva sokić od šljive ništa mu neće biti...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:14:37
|
|
|
|
mariola
|
samo ga dojim. idem sad skuhat kompot od šljiva za sebe. a ja pijem hippov od komorače. i njemu dajem ovih dana al ne znam jel pomaže
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:18:28
|
|
|
|
Lady3
|
Možda su grčevi..dal ti svija nogice prema trbuhu?probaj ga malo masirati po trbuščiću..Možda mu smeta nešto što ti jedeš,obrati malo pozornost..
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:21:23
|
|
|
|
mariola
|
Ne znam, ne jedem ništa što do sad nisam pa mu ništa nije smetalo Nije valjda sad s tri mjeseca dobio grčeve a do sad mi nije zaplakao
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:22:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
bas tako kako lady kaze ja sam prvih sest mjeseci strogo pazila, nista slatko, nista ljuto, nista kiselo, nista slano, strahota jedna ali su nam grcevi stvarno kratko trajali mada je i to kratko bilo strasno malo obrati paznju ali sigurna sam da ce brzo proci, Toni je hrabar decko idem ja sad, mm se prijavio pusa cure vidimo se u nocnoj
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:24:57
|
|
|
|
Lady3
|
Moja L.je dobila grčeve baš sa tri mjeseca,trajalo je nekih 7 dana,al je bilo strašno nešto... Jedva sam dočekala da navrši 3 mjeseca da joj dam voćne kašice samo zbog toga što mi nije imala stolicu po 10 dana .Čim je počela jesti kašicu svaki dan je imala stolicu.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:25:28
|
|
|
|
Lady3
|
pa pa callanhoe,vidimo se..
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 15:28:10
|
|
|
|
mariola
|
Ma nije ništa strašno, trajalo je samo jučer, taj plač, nego mi nismo navikli da on plače pa paničarimo. Do juče je bio dobar iako nije imao stolicu tri dana.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!