|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Maškare na ringeraji"
30.1.2010 0:13:12   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ninolina

to je sve od gela user posted image
zamisli sta ce biti kada ga probamo user posted image user posted image user posted image

baš sam si i ja to pomislila, jaja bu prazna kad on traži još, još....user posted image

bogami to cu ja odma sada kada dodje uzeti
znam da mu je zaliha puna user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 676
   [Obrisani korisnik]
30.1.2010 0:13:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 677
30.1.2010 0:13:36   
ninolina
a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image

ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumiceuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 678
30.1.2010 0:13:40   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

mm stavi malo na prstic,vjeruj dovoljna je mala kolicina i namaze na kl i ti istog trena poludisuser posted image user posted image user posted image user posted image

MM me gleda u cudu i misli ova nije normalna sto postouser posted image user posted image user posted image

Martina zavrsila sam dif...znaci stroga prof.tjelesnoguser posted image user posted image
Ajme i meni je bas zbog mentaliteta i te neke fjeke,tamo izađem i znam da cu uvik nekog sresti makar za kratki razgovor a ovdi sam kao pale sam na svijetuuser posted image

Mislim da se moj na ovo gore navedeno nebi buniouser posted image user posted image Mogla bi doći kod mene spremi dečke i na put mi smo 40 min od Zagreba, da djeca malo vide kak je na seluuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 679
30.1.2010 0:14:03   
pepeljuga
Ma vidim ja da cete se vi sve navuci a sve vas kao sramuser posted image user posted image user posted image

Mariola lnuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 680
   [Obrisani korisnik]
30.1.2010 0:14:12   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 681
30.1.2010 0:14:42   
ninolina
Kak ste neozbiljne..sram vas bilo udane gospođe i majke..

A sad za ozbač;user posted image jel to i kontracepcija ili ne? Mislim dok još kupimo i preziće bankrotirat ću

hahahah ko se sad raspitival o tome kak se metne, kam se metne...
Al da jel to i kontracepcija????

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 682
30.1.2010 0:15:13   
pepeljuga
Cvrci ma kakva kontracepcija...ti bi sad 2 u 1user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 683
30.1.2010 0:15:21   
CallamityJane
mare laku noc ti
ljubi mi Tonceka user posted image

Cvrle nije za kontracepciju nazalost user posted image

Neposredna veza do poruke: 684
30.1.2010 0:15:57   
minnie
pepi one se sve samo prave fine a sutra već budu isprobavale. pazi kada budu uskoro on tebe učileuser posted image

Neposredna veza do poruke: 685
30.1.2010 0:16:12   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: martina ks

mm stavi malo na prstic,vjeruj dovoljna je mala kolicina i namaze na kl i ti istog trena poludisuser posted image user posted image user posted image user posted image

MM me gleda u cudu i misli ova nije normalna sto postouser posted image user posted image user posted image

Martina zavrsila sam dif...znaci stroga prof.tjelesnoguser posted image user posted image
Ajme i meni je bas zbog mentaliteta i te neke fjeke,tamo izađem i znam da cu uvik nekog sresti makar za kratki razgovor a ovdi sam kao pale sam na svijetuuser posted image

Mislim da se moj na ovo gore navedeno nebi buniouser posted image user posted image Mogla bi doći kod mene spremi dečke i na put mi smo 40 min od Zagreba, da djeca malo vide kak je na seluuser posted image

Ajme kad malo zatopli as bi jednom i moglauser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 686
30.1.2010 0:16:24   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Kak ste neozbiljne..sram vas bilo udane gospođe i majke..

A sad za ozbač;user posted image  jel to i kontracepcija ili ne? Mislim dok još kupimo i preziće bankrotirat ću
Imaš dobre u mulleru ak te zanima pogledam kak se zovu, moj mm ih je našao i veli da su ok.
Služi samo za užitak niš drugo! Joj ko da se pristojne udane gospođe nesmiju družiti s muževima? 

Neposredna veza do poruke: 687
30.1.2010 0:16:44   
pepeljuga

a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image

ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumiceuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 688
   [Obrisani korisnik]
30.1.2010 0:17:00   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 689
30.1.2010 0:17:40   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: minnie

pepi one se sve samo prave fine a sutra već budu isprobavale. pazi kada budu uskoro on tebe učileuser posted image

a dobro si rekla,kad one isprobaju svaka ce davati neki svoj savjet,moji ce se i zaboravitiuser posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 690
30.1.2010 0:18:02   
Ninaa
Možeš i muža povesti pa organiziramo druženje i još dođe i ninolina i da vidiš djece kaj bi se igrali. To bi ih bilo 7 ak se ne varam? Još nam nina i koji savjet udjeli oko djece, a ti nama oko gela. ja sam mlada i neiskusna ja mogu samo o kolačima djelit savjeteuser posted image  

< Poruku je uredio martina ks -- 30.1.2010 0:19:24 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 691
30.1.2010 0:18:05   
CallamityJane

hmmm nesto se meni ne glumi bas u tom filmu gdje glavni glumac Play OOOOO user posted image

Neposredna veza do poruke: 692
30.1.2010 0:18:37   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

LN spavalicama
pepe sigurno imaš dionice u Durexu priznaj..
Tako sam se sada nasmijala da me trbušnjaci(hm,nazovimo ih tako) bole od smijanja..

A sad si me bas morala otkritiuser posted image user posted image
Dobijem mjesecno jedan gel besplatnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 693
30.1.2010 0:18:45   
ninolina
Možeš i muža povesti pa organiziramo druženje i još dođe i ninolina i da vidiš djece.

he he cjeli čoporuser posted image user posted image
A kad češ ti do brega?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 694
30.1.2010 0:19:06   
minnie
cure krevet zove. ln. 

Neposredna veza do poruke: 695
30.1.2010 0:19:23   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: martina ks

Možeš i muža povesti pa organiziramo druženje i još dođe i ninolina i da vidiš djece.

Ma bas bi mogli,super za ideju,cim otopli evo nas kod vasuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 696
30.1.2010 0:19:33   
ninolina

Nove poruke
callanhoe

Objave: 3654
Član od: 11.8.2009
Mjesto: Split
Status: prisutan

hmmm nesto se meni ne glumi bas u tom filmu gdje glavni glumac Play OOOOO user posted image

a bi vidla kak bi ona to  sredilauser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 697
30.1.2010 0:20:32   
Ninaa
Nina bi ja došla,ali baš neidem često u Jasku a i kod tebe su sigurno bregovi a ja se bojim voziti po bregu, nisam baš neki vozač.

Neposredna veza do poruke: 698
30.1.2010 0:21:09   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: minnie

cure krevet zove. ln. 

laku noc minnie user posted image
i ja bi trebala

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 699
30.1.2010 0:22:18   
pepeljuga

Nove poruke
callanhoe

Objave: 3654
Član od: 11.8.2009
Mjesto: Split
Status: prisutan

a bi vidla kak bi ona to  sredilauser posted image user posted image

ma play bi bio pomocni glumacuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!