Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:13:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina to je sve od gela user posted image zamisli sta ce biti kada ga probamo user posted image user posted image user posted image baš sam si i ja to pomislila, jaja bu prazna kad on traži još, još.... bogami to cu ja odma sada kada dodje uzeti znam da mu je zaliha puna
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 0:13:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:13:36
|
|
|
|
ninolina
|
a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumice
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:13:40
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga mm stavi malo na prstic,vjeruj dovoljna je mala kolicina i namaze na kl i ti istog trena poludis MM me gleda u cudu i misli ova nije normalna sto posto Martina zavrsila sam dif...znaci stroga prof.tjelesnog Ajme i meni je bas zbog mentaliteta i te neke fjeke,tamo izađem i znam da cu uvik nekog sresti makar za kratki razgovor a ovdi sam kao pale sam na svijetu Mislim da se moj na ovo gore navedeno nebi bunio Mogla bi doći kod mene spremi dečke i na put mi smo 40 min od Zagreba, da djeca malo vide kak je na selu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:14:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma vidim ja da cete se vi sve navuci a sve vas kao sram Mariola ln
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 0:14:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:14:42
|
|
|
|
ninolina
|
Kak ste neozbiljne..sram vas bilo udane gospođe i majke.. A sad za ozbač;user posted image jel to i kontracepcija ili ne? Mislim dok još kupimo i preziće bankrotirat ću hahahah ko se sad raspitival o tome kak se metne, kam se metne... Al da jel to i kontracepcija????
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:15:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cvrci ma kakva kontracepcija...ti bi sad 2 u 1
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:15:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
mare laku noc ti ljubi mi Tonceka Cvrle nije za kontracepciju nazalost
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:15:57
|
|
|
|
minnie
|
pepi one se sve samo prave fine a sutra već budu isprobavale. pazi kada budu uskoro on tebe učile
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:16:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks IZVORNA PORUKA: pepeljuga mm stavi malo na prstic,vjeruj dovoljna je mala kolicina i namaze na kl i ti istog trena poludis MM me gleda u cudu i misli ova nije normalna sto posto Martina zavrsila sam dif...znaci stroga prof.tjelesnog Ajme i meni je bas zbog mentaliteta i te neke fjeke,tamo izađem i znam da cu uvik nekog sresti makar za kratki razgovor a ovdi sam kao pale sam na svijetu Mislim da se moj na ovo gore navedeno nebi bunio Mogla bi doći kod mene spremi dečke i na put mi smo 40 min od Zagreba, da djeca malo vide kak je na selu Ajme kad malo zatopli as bi jednom i mogla
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:16:24
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Kak ste neozbiljne..sram vas bilo udane gospođe i majke.. A sad za ozbač; jel to i kontracepcija ili ne? Mislim dok još kupimo i preziće bankrotirat ću Imaš dobre u mulleru ak te zanima pogledam kak se zovu, moj mm ih je našao i veli da su ok. Služi samo za užitak niš drugo! Joj ko da se pristojne udane gospođe nesmiju družiti s muževima?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:16:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumice
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 0:17:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:17:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: minnie pepi one se sve samo prave fine a sutra već budu isprobavale. pazi kada budu uskoro on tebe učile a dobro si rekla,kad one isprobaju svaka ce davati neki svoj savjet,moji ce se i zaboraviti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:18:02
|
|
|
|
Ninaa
|
Možeš i muža povesti pa organiziramo druženje i još dođe i ninolina i da vidiš djece kaj bi se igrali. To bi ih bilo 7 ak se ne varam? Još nam nina i koji savjet udjeli oko djece, a ti nama oko gela. ja sam mlada i neiskusna ja mogu samo o kolačima djelit savjete
< Poruku je uredio martina ks -- 30.1.2010 0:19:24 >
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:18:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumice hmmm nesto se meni ne glumi bas u tom filmu gdje glavni glumac Play OOOOO
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:18:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak LN spavalicama pepe sigurno imaš dionice u Durexu priznaj.. Tako sam se sada nasmijala da me trbušnjaci(hm,nazovimo ih tako) bole od smijanja.. A sad si me bas morala otkriti Dobijem mjesecno jedan gel besplatno
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:18:45
|
|
|
|
ninolina
|
Možeš i muža povesti pa organiziramo druženje i još dođe i ninolina i da vidiš djece. he he cjeli čopor A kad češ ti do brega?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:19:06
|
|
|
|
minnie
|
cure krevet zove. ln.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:19:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Možeš i muža povesti pa organiziramo druženje i još dođe i ninolina i da vidiš djece. Ma bas bi mogli,super za ideju,cim otopli evo nas kod vas
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:19:33
|
|
|
|
ninolina
|
Nove poruke callanhoe Objave: 3654 Član od: 11.8.2009 Mjesto: Split Status: prisutan IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmm nesto se meni ne glumi bas u tom filmu gdje glavni glumac Play OOOOO user posted image a bi vidla kak bi ona to sredila
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:20:32
|
|
|
|
Ninaa
|
Nina bi ja došla,ali baš neidem često u Jasku a i kod tebe su sigurno bregovi a ja se bojim voziti po bregu, nisam baš neki vozač.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:21:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: minnie cure krevet zove. ln. laku noc minnie i ja bi trebala
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:22:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Nove poruke callanhoe Objave: 3654 Član od: 11.8.2009 Mjesto: Split Status: prisutan IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image ovo je za komediju napisati. Pepe redatelj a mi glumiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmm nesto se meni ne glumi bas u tom filmu gdje glavni glumac Play OOOOO user posted image a bi vidla kak bi ona to sredila ma play bi bio pomocni glumac
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!