|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
30.1.2010 0:04:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 651
   RE: C.B. "Maškare na ringeraji"
30.1.2010 0:04:28   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ajme ja bi se vratila odma sutra,dala sam sebi rok dok Toni krene u skolu ako se nevratimo do tad onda sigurno ni necemouser posted image user posted image
Doli su moji,njegovi,vezani smo za kafic na otoku,mislim nije to razlog al ovdi smo stalno nekako sami,ok ima drustva ,ekipe,tu mi je brat al nije mi to to...
Ja sam bila tu na faksu i mm isto,prebacila sam se na trecoj godini u st jel sam imala nekih problema sa jednim ispitom i kad sam otisla mislila sam da nema sanse da se vratim a ono....stvarno neznas sto to zivot nosi....

A kaj si studirala? Meni je tak lijepo na moru i sviđa mi se vaš dalmatinski mentalitet i vjerujem da vam se bilo teško naviknuti na život u Zagrebu. Ali i Zagreb se tak promijenio, onaj kad sam krenula u srednju i ovaj sad je puno drugačiji. Više je ljudi, puno više nekulture i svi se nekud žure.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 652
30.1.2010 0:05:37   
CallamityJane

Martina je skup al je bas za zene i brate dugo traje,taj ti je najbolji...user posted image

bogami 15 ml ne znam koliko dugo bi to trajalo meni user posted image user posted image user posted image
a gdje to naneses pepe user posted image ???

Neposredna veza do poruke: 653
30.1.2010 0:05:40   
ninolina
Ninočka ni slučajno ne kupuj ništa snajki.

iš iš zločesta babo reci da ne kupim nešto šta će mama na kraju pojestiuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 654
30.1.2010 0:06:29   
ninolina
bogami 15 ml ne znam koliko dugo bi to trajalo meni user posted image user posted image user posted image

ja ću poludit a i probudit djecu kako se smijem hahahahha

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 655
   [Obrisani korisnik]
30.1.2010 0:06:43   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 656
30.1.2010 0:07:18   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ninolina

ja ću poludit a i probudit djecu kako se smijem hahahahha

user posted image user posted image user posted image
pa neka nam objasni je li tako nino user posted image user posted image user posted image
i molimo detaljna objasnjenja user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 657
30.1.2010 0:07:27   
pepeljuga
Cvrci prvi put ce ti b iti cudno al posli ce ti se omiliti....Na ljstvici meni 8-9......
Dođe 106 kn u dm
user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 658
30.1.2010 0:07:40   
Ninaa
Onda dobro, jel se ionak maltretiramo s kondomima pa sam svu sramotu već pregrmila kupujući dječju hranu, pelene i kondome tak da mi nebu bed i to kupiti.U srijedu idem na ispit pa ću se opskrbiti i s gelom. Moram samo paziti da mi ne ispadne iz torbe profesor je pederuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 659
30.1.2010 0:07:45   
ninolina
Znači tako tražim u trgovini: dobar dan,rekla mi moja prijateljica Pepeljuga da kupim durex gel,neki najskuplji,što te ohladi u trenu i skup je i dugo traje,a traži na još???user posted image user posted image user posted image
Ako čujete sirenu to je prodavačica zvala hitnu pa me odvoze u sobu sa mekanim zidovima i oblače me u lijepu košulju koja se veže odnaprijeduser posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaa pepe , pepe jel vidiš kaj si od cura napravilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 660
30.1.2010 0:08:13   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

ma opet cu ja ispasti naj gora....user posted image

cvcci evo objasnjena....nekako di da neki poseban ugodaj,ohladi te u trenu ,i odmah trazis josuser posted image user posted image user posted image
Ajme potirajte me leci,nisam normalna pocela sam gluposti pisati....iš iš pepiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a moramo da probamouser posted image

Znači tako tražim u trgovini: dobar dan,rekla mi moja prijateljica Pepeljuga da kupim durex gel,neki najskuplji,što te ohladi u trenu i skup je i dugo traje,a traži na još???user posted image user posted image user posted image
Ako čujete sirenu to je prodavačica zvala hitnu pa me odvoze u sobu sa mekanim zidovima i oblače me u lijepu košulju koja se veže odnaprijeduser posted image user posted image user posted image

ali cuj moja prijateljica Pepeljuga, zena bi bas mislila da si prosvikala user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 661
30.1.2010 0:08:47   
ninolina
Moram samo paziti da mi ne ispadne iz torbe profesor je pederuser posted image

a možda i njemu dođe milouser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 662
30.1.2010 0:08:52   
minnie
cure vi ste lude.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 663
30.1.2010 0:09:29   
mariola
a mene će muž zadavit. user posted image zove me u krevet a ja s vama.moram ić,evo ga kruži oko meneuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 664
30.1.2010 0:09:30   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: minnie

cure vi ste lude.

to je sve od gela user posted image
zamisli sta ce biti kada ga probamo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 665
30.1.2010 0:10:05   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mariola

a mene će muž zadavit. user posted image zove me u krevet a ja s vama.moram ić,evo ga kruži oko meneuser posted image

da mu ne viri gel iz dzepa slucajno user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 666
30.1.2010 0:10:12   
pepeljuga
mm stavi malo na prstic,vjeruj dovoljna je mala kolicina i namaze na kl i ti istog trena poludisuser posted image user posted image user posted image user posted image

MM me gleda u cudu i misli ova nije normalna sto postouser posted image user posted image user posted image

Martina zavrsila sam dif...znaci stroga prof.tjelesnoguser posted image user posted image
Ajme i meni je bas zbog mentaliteta i te neke fjeke,tamo izađem i znam da cu uvik nekog sresti makar za kratki razgovor a ovdi sam kao pale sam na svijetuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 667
   [Obrisani korisnik]
30.1.2010 0:10:33   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 668
30.1.2010 0:10:36   
ninolina
to je sve od gela user posted image
zamisli sta ce biti kada ga probamo user posted image user posted image user posted image

baš sam si i ja to pomislila, jaja bu prazna kad on traži još, još....user posted image

Neposredna veza do poruke: 669
30.1.2010 0:11:01   
Ninaa
Omili se njemu nina na dečke pa svi dobe 5! TAk sam se nasmijala kak već dugo nisam. Mi smo stvarno munjene kaj bu tek kad gel dođe:Mariola dobru zabavu!

Neposredna veza do poruke: 670
30.1.2010 0:11:44   
CallamityJane

mm stavi malo na prstic,vjeruj dovoljna je mala kolicina i namaze na kl i ti istog trena poludisuser posted image user posted image user posted image user posted image

MM me gleda u cudu i misli ova nije normalna sto postouser posted image user posted image user posted image

Martina zavrsila sam dif...znaci stroga prof.tjelesnoguser posted image user posted image
Ajme i meni je bas zbog mentaliteta i te neke fjeke,tamo izađem i znam da cu uvik nekog sresti makar za kratki razgovor a ovdi sam kao pale sam na svijetuuser posted image

a to se na prstic stavlja, a sta sam ja sve mislila user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 671
30.1.2010 0:11:48   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: cvrčak

ma opet cu ja ispasti naj gora....user posted image

cvcci evo objasnjena....nekako di da neki poseban ugodaj,ohladi te u trenu ,i odmah trazis josuser posted image user posted image user posted image
Ajme potirajte me leci,nisam normalna pocela sam gluposti pisati....iš iš pepiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a moramo da probamouser posted image

ali cuj moja prijateljica Pepeljuga, zena bi bas mislila da si prosvikala user posted image user posted image

zatvorili bi te istog trena i nebi dugo pustali....

Cure stvarno ste neozbiljneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja tu glumim neku pristojnu i finu a vi me unistite u trenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 672
30.1.2010 0:11:53   
minnie
pepa onda ti samo uživaj pusti neka si muž misli šta hoče

Neposredna veza do poruke: 673
30.1.2010 0:12:08   
ninolina

i mene moj gleda u čudu ali kaže PROBAT ČEMOuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 674
30.1.2010 0:12:27   
mariola
ajme umriću od smiha. idem leć,ujutro ću proučavat šta se događalo, jer ako dobijem rastavu braka neću imat kad ni probat gel a kamoli uživat.user posted image LNuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!