Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:34:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: minnie calli izvina šta pitam a gdje ti je kikić evo kikic spava u narucju, nemas se potrebe izvinjavati je martina bili smo kod osobno mali je jednostavno prekrasan, odmah sam dobila zelju za jos jedno toliko sam se zbunila kada sam vidjela malenog da sam zaboravila joj muzu cestititati sad me cisto sramota ti si bila kod osobno u rodilištu a ja pomislila da je tvoj kikač u bolnici. sorry što se tiče muža mislim da je i on u bebaču da vjerojatno nije niti to primjetio nije kike u bolnici pu pu daleko bilo
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:34:19
|
|
|
|
Ninaa
|
Kaj bi bila ružna kaj si ti munjena ona je meni preslatka curica. Moramo naći nekog dečkića koji je malo stariji, npr. Dino od Bumbike je tak negdje, ovi ostali su većinom zauzeti. Leon ima Cvijetu, Theo Anju, FJ ima Katarinu od Fione, Mate ima Iris neznam jel imamo još koji par'
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:34:27
|
|
|
|
ninolina
|
rođena kutinčanka. ali još malo se selim u gačenicu buuuuser posted image user posted image user posted image a imam tamo rodbinu tj jedna sestrična u Garešnici a bratić baš u kutini
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:34:42
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna nema niti moja. bar ne moramo još brinuti o mirazu
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:34:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna Ma nemoj se brinuti,ja cu vjerojatno rodit i trece musko pa cu se zabiljeziti,i onako je u modi da je cura starija...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:35:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna nema niti moja. bar ne moramo još brinuti o mirazu sada je in da momci donose
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:36:03
|
|
|
|
ninolina
|
Kaj bi bila ružna kaj si ti munjena ona je meni preslatka curica. Moramo naći nekog dečkića koji je malo stariji, npr. Dino od Bumbike je tak negdje, ovi ostali su većinom zauzeti. Leon ima Cvijetu, Theo Anju, FJ ima Katarinu od Fione, Mate ima Iris neznam jel imamo još koji par' moje dvoje ode na jaju ak budu na mame i punice bit će jaja ovdje još 100 godina
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:36:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna Ma nemoj se brinuti,ja cu vjerojatno rodit i trece musko pa cu se zabiljeziti,i onako je u modi da je cura starija... ma sve gledam te deckice po raji ali nema nijedan da je Kikino godiste ili ja nikako da potrefim ikoga
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:36:55
|
|
|
|
Ninaa
|
Ispitaj ostale za savjet za curku ja sam ti svoj rekla pa da razmotriš do akcije. Ja si isto sad premišljam da sam pogriješila, trebala sam ostati trudna tak da ne moram ići raditi,baš bi si bebu. Kad mi je mm govoril rekla sam da nema šanse,a sad bi!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:38:24
|
|
|
|
minnie
|
šta ako nalete na nekog staromodno. pepe ima da bankrotira sa svojima onda a tek nina ona ima svega po dvoje. bolje da šutim
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:39:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sljedeci misec ja po kineskom kalendaru curica i ako me nema na raji ja sam u akciji Ja sam rekla da ako trece bude musko idem na cetvrto a ako i cetvrto bude peto usvajam zensko sigurno Zaba cujemo se Cally ma pusti mm glumi nekog akademika,covik na doktoratu al nikako da nesto polozi,kao radi,pa dica pa ovo i ono Da mi je netko rekao prije da cu imati dva sina rekla bi mu da je lud,bas sam si uvik tila jednu curku,nemojte me krivo shvatit,nebi ja ovu dvojicu minjala za nista al bas bi jednu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:39:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Ispitaj ostale za savjet za curku ja sam ti svoj rekla pa da razmotriš do akcije. Ja si isto sad premišljam da sam pogriješila, trebala sam ostati trudna tak da ne moram ići raditi,baš bi si bebu. Kad mi je mm govoril rekla sam da nema šanse,a sad bi! to ti pepe kazes ili meni ? ako meni govoris ja ne smijem ni pomisliti najmanje jos godinu dana a ionako nemam namjeru raditi bar jos dvije-tri godine tako da ko zna, mozda se jos koje zaleti
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:41:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: minnie šta ako nalete na nekog staromodno. pepe ima da bankrotira sa svojima onda a tek nina ona ima svega po dvoje. bolje da šutim nista onda cemo heklati i vezti opremu minnie evo ja se odmah biljezim za one inicijale na posteljini, ja cu to vezti, tu ima najmanje posla
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:41:56
|
|
|
|
Ninaa
|
A kaj ti mm radi? Ja te razumijem dijete je dijete,ali ja sam si oduvijek željela curicu i kad mi je rekao da je curica odskakala sam van od srece.Kad bi opet bila trudna voljela bi da je curica.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:42:39
|
|
|
|
ninolina
|
trebala sam ostati trudna tak da ne moram ići raditi,baš bi si bebu. Kad mi je mm govoril rekla sam da nema šanse,a sad bi! a znala sam ja da bu i tebe skoro primilo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:44:08
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: martina ks Ispitaj ostale za savjet za curku ja sam ti svoj rekla pa da razmotriš do akcije. Ja si isto sad premišljam da sam pogriješila, trebala sam ostati trudna tak da ne moram ići raditi,baš bi si bebu. Kad mi je mm govoril rekla sam da nema šanse,a sad bi! to ti pepe kazes ili meni ? ako meni govoris ja ne smijem ni pomisliti najmanje jos godinu dana a ionako nemam namjeru raditi bar jos dvije-tri godine tako da ko zna, mozda se jos koje zaleti Mislila sam na pepe da joj date savjete. A zakaj još godinu dana, a ne moraš ići raditi jel imaš duže porodiljni ili?
|
|
[Obrisani korisnik] 29.1.2010 23:46:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:46:20
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: ninolina trebala sam ostati trudna tak da ne moram ići raditi,baš bi si bebu. Kad mi je mm govoril rekla sam da nema šanse,a sad bi! a znala sam ja da bu i tebe skoro primilo A kaj ćeš to bi mi bilo bolje Katarina bi porasla dok bi rodila bila bi doma učila bi,a ovak bum rastrgana na sto strana, dijete mi bu kod mame na čuvanju, pa vozi i malu i moju baku, pa ih raspeljuj doma, kuhaj i sve ostalo i još uči. Možda se bar smršavim malo od tog sveg. SAd ak se vratim nemrem najmanje još godinu otići, ovisi kaj bu s kolegicom jel bu ona sad na porodiljni ili kaj!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:46:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks A kaj ti mm radi? Zavrsio je elektrotehniku a radi u elektri al je na doktoratu zbog posla i mogucnosti vracanja u ZD
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:47:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
dogovor jos prije djeteta je bio izmedju mm i mene da kika ostaje sa mamom do 3-4 godine, moram priznati da nisam ocekivala da ce se on tako strogo tako pridrzavati. Ja svaki put kada pomenem da bi radila samo me usutka sa obecanjem a nije mi ni lose ovako moram priznati. Samo nisam navikla da budem kucanica. Prije sam radila tri posla odjednom a sada se kao mrcina samo vucem po kuci.....
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:47:56
|
|
|
|
ninolina
|
Evo mene iz života. Otuširala se i oprala kosu. Kaže mm da se neman nije budila. nadam se da će tako i ostati barem do 5h ujutrouser posted image jebo će mama prošvikati. pepe oćeš da se malo zaminimo na tjedan -dva,brzo bi si poželjela svojih dečkiju koji barem spavaju popodne?user posted image O prijo već sam se pitala gdje si
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:48:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cvrle moze da se malo odmoris Moji su blazeni sto se tice spavanja,po danu dvi tri ure i po cilu noc...bilo bi ti cudno da toliko spavas.....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:49:55
|
|
|
|
ninolina
|
A kaj ćeš to bi mi bilo bolje Katarina bi porasla dok bi rodila bila bi doma učila bi,a ovak bum rastrgana na sto strana, dijete mi bu kod mame na čuvanju, pa vozi i malu i moju baku, pa ih raspeljuj doma, kuhaj i sve ostalo i još uči. Možda se bar smršavim malo od tog sveg. SAd ak se vratim nemrem najmanje još godinu otići, ovisi kaj bu s kolegicom jel bu ona sad na porodiljni ili kaj! a gle moraš gledati sebe a ne jel bude firma propala bez tebe. Crvić je već curetak i pol, preslatka i sigurno će jednog dana biti dobra velika seka. Ti ako si spremna za još jednu bebu u akciju draga
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:50:19
|
|
|
|
mariola
|
večer
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:51:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece cvrle vece mare jeste nam sta donijele
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!