|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Maškare na ringeraji"
29.1.2010 22:33:20   
ninolina
šta bi ti bez tv a tiki

bez serija ta stalno nekud juriuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 551
29.1.2010 22:40:23   
minnie
onda je dobro šta ih gleda. ovako se bar nekada javiuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 552
29.1.2010 22:41:42   
ninolina
onda je dobro šta ih gleda. ovako se bar nekada javiuser posted image

user posted image user posted image
kako si ti i tvoja ekipa

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 553
29.1.2010 22:44:07   
minnie
evo muž došao sa posla a cure spavaju. samo mi se mia malo malo budi. poludjet ću sa njom. bolje mi je spavala ko novorođenče nego sada kao beba od 9 mj. tvoji spavaju

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 554
29.1.2010 22:47:09   
ninolina
aha ali i moja Iris nešto danas gnjavi mislim da se prenajela user posted image user posted image pa ju valjda muči, podrigla je ali nemre to sve probaviti...user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 555
29.1.2010 22:50:06   
minnie
a slatkica šta ste tako fino papli

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 556
29.1.2010 22:52:31   
ninolina
ona ti stalno nešto jede. Uzela sam joj bocu mlijeka s nama u grad i to je popila oko 6 i zaspala. Kad se probudila za pola sata jela je voćni jogurt i u osam večeru s nama... hrenovke , i opet bocu za spavanje... puknut ćeuser posted image user posted image al kad voli papati

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 557
29.1.2010 22:52:46   
pepeljuga
jel vas dvije nudite nesto za pitiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 558
29.1.2010 22:54:35   
minnie
nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam  a imamo skoro 10 mj
pepi šta bi popila

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 559
29.1.2010 22:56:25   
pepeljuga
Ja i bocu baileysauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 560
29.1.2010 23:00:46   
ninolina
nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj
pepi šta bi popila

evo sada 1 će 9 mj. Jede sve. Nisam joj još dala jaja, mahune, grah, grašak i ribu to čemo nakon godine dana a ostalo njama sve

Neposredna veza do poruke: 561
29.1.2010 23:02:33   
minnie
može ali dijelimo. i ja volim bailleys
user posted image

Neposredna veza do poruke: 562
29.1.2010 23:03:17   
ninolina
kaj vam bude to dosta user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 563
29.1.2010 23:04:48   
minnie
IZVORNA PORUKA: ninolina

nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj
pepi šta bi popila

evo sada 1 će 9 mj. Jede sve. Nisam joj još dala jaja, mahune, grah, grašak i ribu to čemo nakon godine dana a ostalo njama sve

super a ja ko neka neznam šta točno po onim tablicama. već miidu na jetra. razmišljam da joj dajem sve kao i nama. dosta mi je više tri vrste jela. sara bi ovo,mm bi ono a mii posebno jer je beba

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 564
29.1.2010 23:05:21   
minnie
IZVORNA PORUKA: ninolina

kaj vam bude to dosta user posted image

za večeras možda ali ja znam gdje ima jošuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 565
29.1.2010 23:06:10   
pepeljuga
Hvala ti,mislim da ce biti dostauser posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 566
29.1.2010 23:06:17   
ninolina
Ma samo ti njoj daj da papa sve kaj i vi ja malo pripazim da nije slano jako i začinjeno ostalo sve kak i mi

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 567
29.1.2010 23:09:35   
minnie
naj bore mi je kada svi jedemo a ona gleda tužno u naše tanjure a mi jedemo nešto drugo od nje

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 568
29.1.2010 23:10:45   
ELENA35

Ja sam jako zbunjena tim raznim tablicama prehrane,ovo može,ono ne može..A sjećam se da su moji veći klinci do 9.mjeseca jeli skoro sve.U dilemi sam-KADA dati djetetu kravlje mlijeko? Još ga nisu ni okusili,a kome god kažem da su još na AD mlijeku kažu da pretjerujem.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 569
29.1.2010 23:10:51   
ninolina
naj bore mi je kada svi jedemo a ona gleda tužno u naše tanjure a mi jedemo nešto drugo od nje

moja bi poludilauser posted image ma mislim ako ti nije alergična na ništa slobodno joj uvali žlicu dvije toga kaj vi jedete, tebi lakše a djete sretnije

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 570
29.1.2010 23:13:03   
Ninaa
Bok curke kak ste, evo i mene namirisala sam baileys. Kak kikači? Moja spava, ja sam bila vrijedna i učila sad ću još malo s vama pa u krevet.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 571
29.1.2010 23:13:24   
ninolina
Ja sam jako zbunjena tim raznim tablicama prehrane,ovo može,ono ne može..A sjećam se da su moji veći klinci do 9.mjeseca jeli skoro sve.U dilemi sam-KADA dati djetetu kravlje mlijeko? Još ga nisu ni okusili,a kome god kažem da su još na AD mlijeku kažu da pretjerujem.

Ja sam svojoj dala sa 6,5 mj prvi put. Tada mi se nakon dva dana oflekavila po ličeku i dosta bljuckala, pa smo se vratili na hipp.
Sa 7 i pol sam joj opet dala kravlje ali mi se mučila sa kakanjem. Sada smo na junior mljeku i super je. Probaj vidjet češ kako reagiraju ono u tetrapaku 2.8 prokuhaj i daj im da papaju

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 572
29.1.2010 23:13:59   
ninolina
Bok curke kak ste, evo i mene namirisala sam baileys. Kak kikači? Moja spava, ja sam bila vrijedna i učila sad ću još malo s vama pa u krevet.

hej komad kako crvić?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 573
29.1.2010 23:15:59   
minnie
elena a najgore je što svaka tablica je drugačija. ja ih imam tri na frižidru i svaka pokazje svoje. ja sam svojoj počela sa 9 mj mješati mljeko voda i ok j. mada ona još uvijek pije flašicu navečer.
nina dali ti iris ima večeru ili čisto flašicu. nezanam dali bi joj za večeru počela davati kašicu ili da pričekam još malo. isuse kao da nisam već iala dijete ali sve sam zaboravila kako mi je bilo sa sarom

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 574
29.1.2010 23:16:42   
pepeljuga
Ej di si prijo,evo tebe cim je bailes u điruuser posted image user posted image

Ninolina saljem ti pp da te nesto priupitam

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!