Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:33:20
|
|
|
|
ninolina
|
šta bi ti bez tv a tiki bez serija ta stalno nekud juri
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:40:23
|
|
|
|
minnie
|
onda je dobro šta ih gleda. ovako se bar nekada javi
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:41:42
|
|
|
|
ninolina
|
onda je dobro šta ih gleda. ovako se bar nekada javiuser posted image kako si ti i tvoja ekipa
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:44:07
|
|
|
|
minnie
|
evo muž došao sa posla a cure spavaju. samo mi se mia malo malo budi. poludjet ću sa njom. bolje mi je spavala ko novorođenče nego sada kao beba od 9 mj. tvoji spavaju
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:47:09
|
|
|
|
ninolina
|
aha ali i moja Iris nešto danas gnjavi mislim da se prenajela pa ju valjda muči, podrigla je ali nemre to sve probaviti...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:50:06
|
|
|
|
minnie
|
a slatkica šta ste tako fino papli
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:52:31
|
|
|
|
ninolina
|
ona ti stalno nešto jede. Uzela sam joj bocu mlijeka s nama u grad i to je popila oko 6 i zaspala. Kad se probudila za pola sata jela je voćni jogurt i u osam večeru s nama... hrenovke , i opet bocu za spavanje... puknut će al kad voli papati
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:52:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
jel vas dvije nudite nesto za piti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:54:35
|
|
|
|
minnie
|
nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj pepi šta bi popila
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 22:56:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja i bocu baileysa
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:00:46
|
|
|
|
ninolina
|
nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj pepi šta bi popila evo sada 1 će 9 mj. Jede sve. Nisam joj još dala jaja, mahune, grah, grašak i ribu to čemo nakon godine dana a ostalo njama sve
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:02:33
|
|
|
|
minnie
|
može ali dijelimo. i ja volim bailleys
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:03:17
|
|
|
|
ninolina
|
kaj vam bude to dosta
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:04:48
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj pepi šta bi popila evo sada 1 će 9 mj. Jede sve. Nisam joj još dala jaja, mahune, grah, grašak i ribu to čemo nakon godine dana a ostalo njama sve super a ja ko neka neznam šta točno po onim tablicama. već miidu na jetra. razmišljam da joj dajem sve kao i nama. dosta mi je više tri vrste jela. sara bi ovo,mm bi ono a mii posebno jer je beba
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:05:21
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj vam bude to dosta za večeras možda ali ja znam gdje ima još
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:06:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala ti,mislim da ce biti dosta
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:06:17
|
|
|
|
ninolina
|
Ma samo ti njoj daj da papa sve kaj i vi ja malo pripazim da nije slano jako i začinjeno ostalo sve kak i mi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:09:35
|
|
|
|
minnie
|
naj bore mi je kada svi jedemo a ona gleda tužno u naše tanjure a mi jedemo nešto drugo od nje
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:10:45
|
|
|
|
ELENA35
|
Ja sam jako zbunjena tim raznim tablicama prehrane,ovo može,ono ne može..A sjećam se da su moji veći klinci do 9.mjeseca jeli skoro sve.U dilemi sam-KADA dati djetetu kravlje mlijeko? Još ga nisu ni okusili,a kome god kažem da su još na AD mlijeku kažu da pretjerujem.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:10:51
|
|
|
|
ninolina
|
naj bore mi je kada svi jedemo a ona gleda tužno u naše tanjure a mi jedemo nešto drugo od nje moja bi poludila ma mislim ako ti nije alergična na ništa slobodno joj uvali žlicu dvije toga kaj vi jedete, tebi lakše a djete sretnije
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:13:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok curke kak ste, evo i mene namirisala sam baileys. Kak kikači? Moja spava, ja sam bila vrijedna i učila sad ću još malo s vama pa u krevet.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:13:24
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam jako zbunjena tim raznim tablicama prehrane,ovo može,ono ne može..A sjećam se da su moji veći klinci do 9.mjeseca jeli skoro sve.U dilemi sam-KADA dati djetetu kravlje mlijeko? Još ga nisu ni okusili,a kome god kažem da su još na AD mlijeku kažu da pretjerujem. Ja sam svojoj dala sa 6,5 mj prvi put. Tada mi se nakon dva dana oflekavila po ličeku i dosta bljuckala, pa smo se vratili na hipp. Sa 7 i pol sam joj opet dala kravlje ali mi se mučila sa kakanjem. Sada smo na junior mljeku i super je. Probaj vidjet češ kako reagiraju ono u tetrapaku 2.8 prokuhaj i daj im da papaju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:13:59
|
|
|
|
ninolina
|
Bok curke kak ste, evo i mene namirisala sam baileys. Kak kikači? Moja spava, ja sam bila vrijedna i učila sad ću još malo s vama pa u krevet. hej komad kako crvić?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:15:59
|
|
|
|
minnie
|
elena a najgore je što svaka tablica je drugačija. ja ih imam tri na frižidru i svaka pokazje svoje. ja sam svojoj počela sa 9 mj mješati mljeko voda i ok j. mada ona još uvijek pije flašicu navečer. nina dali ti iris ima večeru ili čisto flašicu. nezanam dali bi joj za večeru počela davati kašicu ili da pričekam još malo. isuse kao da nisam već iala dijete ali sve sam zaboravila kako mi je bilo sa sarom
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:16:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej di si prijo,evo tebe cim je bailes u điru Ninolina saljem ti pp da te nesto priupitam
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!