Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:17:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj cure evo i mene ali kratko sta ima ovde veceras?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:18:26
|
|
|
|
minnie
|
večer call.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:20:29
|
|
|
|
ELENA35
|
a ja ih dvoje odhranila,a sa ovih dvoje sam kao da nikad nisam imala djecu .Ninolina,jel svaki put friško prokuham mlijeko,ili odjednom sve pa samo zgrijem kad zatreba? I dam odmah čisto,bez vode?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:20:42
|
|
|
|
ninolina
|
nina dali ti iris ima večeru ili čisto flašicu. nezanam dali bi joj za večeru počela davati kašicu ili da pričekam još malo. isuse kao da nisam već iala dijete ali sve sam zaboravila kako mi je bilo sa sarom Iris večera s nama kaj i mi nekad griz, nekad hrenovke, paštetu ovisi i onda dobi bocu čistog mljeka i spavanje. Daj joj da papa večeru zašto ne. Od prilike do sat vremena prije boce
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:21:40
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina,jel svaki put friško prokuham mlijeko,ili odjednom sve pa samo zgrijem kad zatreba? I dam odmah čisto,bez vode? ne prokuhaj više litru jer ih imaš dvoje i ja nisam rijedila davala sam ono 2.8
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:22:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe haj cure evo i mene ali kratko sta ima ovde veceras? ej stigla si sto mi radi kikica,jesi li sa njom uspila viditi osobno
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:24:41
|
|
|
|
minnie
|
nina još ćeš nam morati početi naplačivati savjete
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:24:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe haj cure evo i mene ali kratko sta ima ovde veceras? ej stigla si sto mi radi kikica,jesi li sa njom uspila viditi osobno jesam ali dobila sam jedan komentar zloban iza ledja od sestre za pultom sreca njena sto sam bila dobro raspolozena pa sam se pravila da ne cujem inace bi zavrsila ovako kako tvoji momcici?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:25:36
|
|
|
|
Ninaa
|
DOk ja pročitam čiji su muževi dobri vi ispkale cijelu stranicu . Malena je super lijepo se igramo po danu, dobro mi je spavala, malo više po noći zeza jel se hoće držati za ruku pa se sva pokočim. Ženska se tak počela puštati pa samo čekam dok se razbije, pazim je ali opet tak je sigurna. pepe kak moj zet? cally kaj si bila u rodilištu, kak kike? Elina ja sam isto pazila, ali te tablice me ubile u pojam, sad sam ih spremila. Kuham joj posebno,a od naše hrane joj dam da proba, moja neće mlijeko jedino navečer s linom i to joj svježe3,8 prokuham i ne rijedim.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:25:42
|
|
|
|
minnie
|
calli izvina šta pitam a gdje ti je kikić
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:26:05
|
|
|
|
ELENA35
|
Super,sutra odmah probam i javim kako je prošlo .Sad moram ići,vrpolje se bebači pa da jedan ne zaplače i probudi drugo.Veliki do sutra.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:26:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma kod nas u Zd nema sanse da netko uđe osim tate,jedino ako on ne moze onda smije netko drugi.... Deckici spavaju,mm uci a ja svrljam po temama
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:28:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: minnie calli izvina šta pitam a gdje ti je kikić evo kikic spava u narucju, nemas se potrebe izvinjavati je martina bili smo kod osobno mali je jednostavno prekrasan, odmah sam dobila zelju za jos jedno toliko sam se zbunila kada sam vidjela malenog da sam zaboravila joj muzu cestititati sad me cisto sramota
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:28:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:29:30
|
|
|
|
ninolina
|
nina još ćeš nam morati početi naplačivati savjete aha pripremite se Ti si baš iz Kutine
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:29:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma kod nas u Zd nema sanse da netko uđe osim tate,jedino ako on ne moze onda smije netko drugi.... Deckici spavaju,mm uci a ja svrljam po temama sta uci? to neki akademik? hoce li i njemu kao doktoru Peri pisati na nadgrobnoj ploci da je zavrsio dva fakulteta
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:29:58
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu evo ti moja pepe brzo bus ju vratila
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:30:12
|
|
|
|
ninolina
|
Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusuuser posted image user posted image user posted image a draga u akciju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:30:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:31:46
|
|
|
|
ninolina
|
samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna user posted image o luda babo, tvoje je djete baš medeno, naći čemo mi tebi zeta Ajde komadi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:32:00
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: minnie calli izvina šta pitam a gdje ti je kikić evo kikic spava u narucju, nemas se potrebe izvinjavati je martina bili smo kod osobno mali je jednostavno prekrasan, odmah sam dobila zelju za jos jedno toliko sam se zbunila kada sam vidjela malenog da sam zaboravila joj muzu cestititati sad me cisto sramota ti si bila kod osobno u rodilištu a ja pomislila da je tvoj kikač u bolnici. sorry što se tiče muža mislim da je i on u bebaču da vjerojatno nije niti to primjetio
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:32:27
|
|
|
|
Ninaa
|
Prijo pazi samo da nebude još jedan dečko. moja susjeda ih ima 5 i odustali su i sad se potrefila jedna curica. naprosto su presretni. Samo se mi smijemo da nju nebu nitko ni pogledal jel kad veli da ima 5 braće svi budu pobegli glavom bez obzira. A i moja se penje a nezna ni hodati!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:32:54
|
|
|
|
zaba
|
samo da vam pošaljem pusicu za laku noć,gledam dobar film i manikiranje gotovo. Pepe,čujemo se sutra za dogovor?!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:33:25
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nina još ćeš nam morati početi naplačivati savjete aha pripremite se Ti si baš iz Kutine rođena kutinčanka. ali još malo se selim u gačenicu buuu
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:33:33
|
|
|
|
ninolina
|
Prijo pazi samo da nebude još jedan dečko. moja susjeda ih ima 5 i odustali su i sad se potrefila jedna curica. naprosto su presretni. Samo se mi smijemo da nju nebu nitko ni pogledal jel kad veli da ima 5 braće svi budu pobegli glavom bez obzira. A i moja se penje a nezna ni hodati! ta bude pod stalnom zaštitom A crvić je u akciji od do, neka, neka
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!