|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Maškare na ringeraji"
29.1.2010 23:17:52   
CallamityJane
haj cure evo i mene ali kratkouser posted image
sta ima ovde veceras?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 576
29.1.2010 23:18:26   
minnie
večer call. 

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 577
29.1.2010 23:20:29   
ELENA35

user posted image user posted image user posted image a ja ih dvoje odhranila,a sa ovih dvoje sam kao da nikad nisam imala djecuuser posted image user posted image user posted image .Ninolina,jel svaki put friško prokuham mlijeko,ili odjednom sve pa samo zgrijem kad zatreba? I dam odmah čisto,bez vode?

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 578
29.1.2010 23:20:42   
ninolina
nina dali ti iris ima večeru ili čisto flašicu. nezanam dali bi joj za večeru počela davati kašicu ili da pričekam još malo. isuse kao da nisam već iala dijete ali sve sam zaboravila kako mi je bilo sa sarom

Iris večera s nama kaj i mi nekad griz, nekad hrenovke, paštetu ovisi i onda dobi bocu čistog mljeka i spavanje. Daj joj da papa večeru zašto ne. Od prilike do sat vremena prije boce

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 579
29.1.2010 23:21:40   
ninolina
Ninolina,jel svaki put friško prokuham mlijeko,ili odjednom sve pa samo zgrijem kad zatreba? I dam odmah čisto,bez vode?

ne prokuhaj više litru jer ih imaš dvoje i ja nisam rijedila davala sam ono 2.8

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 580
29.1.2010 23:22:01   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: callanhoe

sta ima ovde veceras?

ej stigla siuser posted image user posted image user posted image
sto mi radi kikica,jesi li sa njom uspila viditi osobno

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 581
29.1.2010 23:24:41   
minnie
nina još ćeš nam morati početi naplačivati savjete

Neposredna veza do poruke: 582
29.1.2010 23:24:41   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

sta ima ovde veceras?

ej stigla siuser posted image user posted image user posted image
sto mi radi kikica,jesi li sa njom uspila viditi osobno

jesam ali dobila sam jedan komentar zloban iza ledja od sestre za pultom
sreca njena sto sam bila dobro raspolozena pa sam se pravila da ne cujem inace bi zavrsila ovako user posted image
kako tvoji momcici?

Neposredna veza do poruke: 583
29.1.2010 23:25:36   
Ninaa
DOk ja pročitam čiji su muževi dobri vi ispkale cijelu stranicuuser posted image . Malena je super lijepo se igramo po danu, dobro mi je spavala, malo više po noći zeza jel se hoće držati za ruku pa se sva pokočim. Ženska se tak počela puštati pa samo čekam dok se razbije, pazim je ali opet tak je sigurna. pepe kak moj zet? cally kaj si bila u rodilištu, kak kike? Elina ja sam isto pazila, ali te tablice me ubile u pojam, sad sam ih spremila. Kuham joj posebno,a od naše hrane joj dam da proba, moja neće mlijeko jedino navečer s linom i to joj svježe3,8 prokuham i ne rijedim.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 584
29.1.2010 23:25:42   
minnie
calli izvina šta pitam a gdje ti je kikić

Neposredna veza do poruke: 585
29.1.2010 23:26:05   
ELENA35

Super,sutra odmah probam i javim kako je prošlouser posted image .Sad moram ići,vrpolje se bebači pa da jedan ne zaplače i probudi drugo.Velikiuser posted image do sutra.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

Neposredna veza do poruke: 586
29.1.2010 23:26:09   
pepeljuga
Ma kod nas u Zd nema sanse da netko uđe osim tate,jedino ako on ne moze onda smije netko drugi....
Deckici spavaju,mm uci a ja svrljam po temamauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 587
29.1.2010 23:28:49   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: minnie

evo kikic spava u narucju, nemas se potrebe izvinjavati user posted image

je martina bili smo kod osobno mali je jednostavno prekrasan, odmah sam dobila zelju za jos jedno user posted image
toliko sam se zbunila kada sam vidjela malenog da sam zaboravila joj muzu cestititati sad me cisto sramota user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 588
29.1.2010 23:28:56   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: martina ks

. pepe kak moj zet?

S oprostenjem zajebavauser posted image user posted image user posted image ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd....
Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 589
29.1.2010 23:29:30   
ninolina

aha pripremite seuser posted image user posted image
Ti si baš iz Kutine

Neposredna veza do poruke: 590
29.1.2010 23:29:50   
CallamityJane

Ma kod nas u Zd nema sanse da netko uđe osim tate,jedino ako on ne moze onda smije netko drugi....
Deckici spavaju,mm uci a ja svrljam po temamauser posted image

sta uci?
to neki akademik?
hoce li i njemu kao doktoru Peri pisati na nadgrobnoj ploci da je zavrsio dva fakulteta user posted image

Neposredna veza do poruke: 591
29.1.2010 23:29:58   
leilany
Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusuuser posted image user posted image user posted image

evo ti moja pepe user posted image user posted image brzo bus ju vratilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 592
29.1.2010 23:30:12   
ninolina

a draga u akcijuuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 593
29.1.2010 23:30:40   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: martina ks

. pepe kak moj zet?

S oprostenjem zajebavauser posted image user posted image user posted image ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd....

sve se vi poprijile user posted image
samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna user posted image

Neposredna veza do poruke: 594
29.1.2010 23:31:46   
ninolina
samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna user posted image

o luda babo, tvoje je djete baš medeno, naći čemo mi tebi zetauser posted image user posted image Ajde komadi

Neposredna veza do poruke: 595
29.1.2010 23:32:00   
minnie

IZVORNA PORUKA: minnie

evo kikic spava u narucju, nemas se potrebe izvinjavati user posted image

je martina bili smo kod osobno mali je jednostavno prekrasan, odmah sam dobila zelju za jos jedno user posted image
toliko sam se zbunila kada sam vidjela malenog da sam zaboravila joj muzu cestititati sad me cisto sramota user posted image

ti si bila kod osobno u rodilištu a ja pomislila da je tvoj kikač u bolnici. sorry
što se tiče muža mislim da je i on u bebaču da vjerojatno nije niti to primjetio

Neposredna veza do poruke: 596
29.1.2010 23:32:27   
Ninaa
Prijo pazi samo da nebude još jedan dečko. moja susjeda ih ima 5 i odustali su i sad se potrefila jedna curica. naprosto su presretni. Samo se mi smijemo da nju nebu nitko ni pogledal jel kad veli da ima 5 braće svi budu pobegli glavom bez obzira. A i moja se penje a nezna ni hodati!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 597
29.1.2010 23:32:54   
zaba
samo da vam pošaljem pusicu za laku noć,gledam dobar film i manikiranje gotovo.user posted image
Pepe,čujemo se sutra za dogovor?!

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 598
29.1.2010 23:33:25   
minnie
IZVORNA PORUKA: ninolina

aha pripremite seuser posted image user posted image
Ti si baš iz Kutine

rođena kutinčanka. ali još malo se selim u gačenicu buuuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 599
29.1.2010 23:33:33   
ninolina
Prijo pazi samo da nebude još jedan dečko. moja susjeda ih ima 5 i odustali su i sad se potrefila jedna curica. naprosto su presretni. Samo se mi smijemo da nju nebu nitko ni pogledal jel kad veli da ima 5 braće svi budu pobegli glavom bez obzira. A i moja se penje a nezna ni hodati!

ta bude pod stalnom zaštitomuser posted image user posted image
A crvić je u akciji od do, neka, neka

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!