Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:52:53
|
|
|
|
ninolina
|
jeste nam sta donijele user posted image
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:53:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola večer a ja se zabrinula di si,al sitila se da cura ide u velegrad pa se bice sprema
|
|
[Obrisani korisnik] 29.1.2010 23:53:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.1.2010 23:54:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:54:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Pijemo li ili ? vrtirepka dobila poziv da pogledam slike,ali od slika ni s Prijo mogu ti reći da mi je godio babinjak sa kumom iako nisam imala snage ni labelo staviti na usta,a kamoli se spremati za izlazak. Sad me strašna glad ščepala,ali ne dam se(za sada) kako nema slike su od malog mateja,moraju biiti tamo
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:55:40
|
|
|
|
Ninaa
|
Nina nebude ali radim kod privatnika na poslu koji mi je 10 min od doma i volim taj posao, a ni otkaz si ne mogu priuštiti zbog financija a i mislim da bi poludila da ne radim. Da ostanem bez posla vjerojatno bi se pretvorila u kućanicu jel bi me život na to prisilio i ne bi mi se isplatilo ići u Zagreb ili negdje drugdje raditi jel bi trebala tetu da mi čuva šogoricu i malu. Pepe kaj se mislite vratiti u Zadar?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:55:45
|
|
|
|
mariola
|
pepi,pepi danas mi nestalo struje pa sam naglo nestala malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:56:08
|
|
|
|
ninolina
|
Prijo mogu ti reći da mi je godio babinjak sa kumom iako nisam imala snage ni labelo staviti na usta,a kamoli se spremati za izlazak. Sad me strašna glad ščepala,ali ne dam se(za sada) Ma daj pojedi nešto
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:57:41
|
|
|
|
ninolina
|
Nina nebude ali radim kod privatnika na poslu koji mi je 10 min od doma i volim taj posao, a ni otkaz si ne mogu priuštiti zbog financija a i mislim da bi poludila da ne radim. Da ostanem bez posla vjerojatno bi se pretvorila u kućanicu jel bi me život na to prisilio i ne bi mi se isplatilo ići u Zagreb ili negdje drugdje raditi jel bi trebala tetu da mi čuva šogoricu i malu. ma znam, budi sretna da ti je blizu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:58:14
|
|
|
|
ninolina
|
malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudouser posted image samo sam čekala kad će ga netko spomenuti
|
|
[Obrisani korisnik] 29.1.2010 23:58:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:59:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudo ma imas tester na polici pa ti odmah u dm-u probaj kako djeluje .. je li tako pepe
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:59:20
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna Ma nemoj se brinuti,ja cu vjerojatno rodit i trece musko pa cu se zabiljeziti,i onako je u modi da je cura starija... oprosti dušo, pošto ona obožava mog Tonija mogle bi nas dvi nešto dogovorit
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 29.1.2010 23:59:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme ja bi se vratila odma sutra,dala sam sebi rok dok Toni krene u skolu ako se nevratimo do tad onda sigurno ni necemo Doli su moji,njegovi,vezani smo za kafic na otoku,mislim nije to razlog al ovdi smo stalno nekako sami,ok ima drustva ,ekipe,tu mi je brat al nije mi to to... Ja sam bila tu na faksu i mm isto,prebacila sam se na trecoj godini u st jel sam imala nekih problema sa jednim ispitom i kad sam otisla mislila sam da nema sanse da se vratim a ono....stvarno neznas sto to zivot nosi....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:00:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni isto nije jasno pa sam neki dan išla istraživati na stranicu od durexa i zaključila da si to definitivno moram kupiti ionak mi u zadnje vrijeme nije nešto. Ali onaj famozni koji pepe dijeli je malo skup, pa me zanima jel ostali imaju dobar učinak ili baš trebam taj navedeni?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:00:46
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Dat ću vam priliku da me ismijete,ali nema veze sutra ću moliti administratora da briše ,ali hoće li meni netko objasniti šta radi taj gel tako famozno.?? Sadrži lsd ili nešto?? Ajde,da čujem vas ovisnice Prijo bi ja ali nestalo mi čipsa od paprike to sam i ja pitala sinoć a sutra ćemo i vidit, ak me navečer ne bude na raji znajte da sam ga kupila
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:00:49
|
|
|
|
ninolina
|
Dat ću vam priliku da me ismijete,ali nema veze sutra ću moliti administratora da brišeuser posted image ,ali hoće li meni netko objasniti šta radi taj gel tako famozno.?? Sadrži lsd ili nešto?? Ajde,da čujem vas ovisnice Prijo bi ja ali nestalo mi čipsa od paprike sad će pepe objasniti E da kad smo kod klope kaj tvoja malecka smije papati od slatkiša, mm i ja se danas ubili od rasprava kaj da uzmem. Rekla sam pitat ću priju tako je najbolje
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:00:55
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: minnie šta ako nalete na nekog staromodno. pepe ima da bankrotira sa svojima onda a tek nina ona ima svega po dvoje. bolje da šutim nista onda cemo heklati i vezti opremu minnie evo ja se odmah biljezim za one inicijale na posteljini, ja cu to vezti, tu ima najmanje posla calli ja neznam vesti. izgleda da ću morat početi učiti dobro večer cvrčak
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:00:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Dat ću vam priliku da me ismijete,ali nema veze sutra ću moliti administratora da briše ,ali hoće li meni netko objasniti šta radi taj gel tako famozno.?? Sadrži lsd ili nešto?? Ajde,da čujem vas ovisnice Prijo bi ja ali nestalo mi čipsa od paprike ja sam skoro cijeli asortiman durexa isprobala ali famozni gel nisam tako da sve informacije obrati se pepe da ti kaze iz prve pa hajde nazovimo "ruke"
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:01:09
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudouser posted image samo sam čekala kad će ga netko spomenuti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:02:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudo ma imas tester na polici pa ti odmah u dm-u probaj kako djeluje .. je li tako pepe ma opet cu ja ispasti naj gora.... cvcci evo objasnjena....nekako di da neki poseban ugodaj,ohladi te u trenu ,i odmah trazis jos Ajme potirajte me leci,nisam normalna pocela sam gluposti pisati....iš iš pepi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:02:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks . pepe kak moj zet? S oprostenjem zajebava ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd.... Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusu sve se vi poprijile samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna Ma nemoj se brinuti,ja cu vjerojatno rodit i trece musko pa cu se zabiljeziti,i onako je u modi da je cura starija... oprosti dušo, pošto ona obožava mog Tonija mogle bi nas dvi nešto dogovorit ma volim i ja Tonija ali zar nije puno stara za njega ili da on bude kao faca voda stariju koku
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:03:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Meni isto nije jasno pa sam neki dan išla istraživati na stranicu od durexa i zaključila da si to definitivno moram kupiti ionak mi u zadnje vrijeme nije nešto. Ali onaj famozni koji pepe dijeli je malo skup, pa me zanima jel ostali imaju dobar učinak ili baš trebam taj navedeni? trebas duso bas navedeni taj je za zene
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:03:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
Martina je skup al je bas za zene i brate dugo traje,taj ti je najbolji...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:03:57
|
|
|
|
ninolina
|
ma opet cu ja ispasti naj gora....user posted image cvcci evo objasnjena....nekako di da neki poseban ugodaj,ohladi te u trenu ,i odmah trazis josuser posted image user posted image user posted image Ajme potirajte me leci,nisam normalna pocela sam gluposti pisati....iš iš pepiuser posted image user posted image a moramo da probamo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!