|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Maškare na ringeraji"
29.1.2010 23:52:53   
ninolina
jeste nam sta donijele user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 626
29.1.2010 23:53:33   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

večeruser posted image

a ja se zabrinula di si,al sitila se da cura ide u velegrad pa se bice spremauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 627
   [Obrisani korisnik]
29.1.2010 23:53:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 628
   [Obrisani korisnik]
29.1.2010 23:54:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 629
29.1.2010 23:54:58   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Pijemo li ili ?

user posted image user posted image user posted image

vrtirepka dobila poziv da pogledam slike,ali od slika ni suser posted image
Prijo mogu ti reći da mi je godio babinjak sa kumom iako nisam imala snage ni labelo staviti na usta,a kamoli se spremati za izlazak.
Sad me strašna glad ščepala,ali ne dam se(za sada)

kako nema user posted image
slike su od malog mateja,moraju biiti tamo

Neposredna veza do poruke: 630
29.1.2010 23:55:40   
Ninaa
Nina nebude ali radim kod privatnika na poslu koji mi je 10 min od doma i volim taj posao, a ni otkaz si ne mogu priuštiti zbog financija a i mislim da bi poludila da ne radim. Da ostanem bez posla vjerojatno bi se pretvorila u kućanicu jel bi me život na to prisilio i ne bi mi se isplatilo ići u Zagreb ili negdje drugdje raditi jel bi trebala tetu da mi čuva šogoricu i malu.
Pepe kaj se mislite vratiti u Zadar?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 631
29.1.2010 23:55:45   
mariola
user posted image user posted image user posted image  pepi,pepi
danas mi nestalo struje pa sam naglo nestalauser posted image
malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 632
29.1.2010 23:56:08   
ninolina
Prijo mogu ti reći da mi je godio babinjak sa kumom iako nisam imala snage ni labelo staviti na usta,a kamoli se spremati za izlazak.
Sad me strašna glad ščepala,ali ne dam se(za sada)

Ma daj pojedi neštouser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 633
29.1.2010 23:57:41   
ninolina
Nina nebude ali radim kod privatnika na poslu koji mi je 10 min od doma i volim taj posao, a ni otkaz si ne mogu priuštiti zbog financija a i mislim da bi poludila da ne radim. Da ostanem bez posla vjerojatno bi se pretvorila u kućanicu jel bi me život na to prisilio i ne bi mi se isplatilo ići u Zagreb ili negdje drugdje raditi jel bi trebala tetu da mi čuva šogoricu i malu.

ma znam, budi sretna da ti je blizu

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 634
29.1.2010 23:58:14   
ninolina
malo sam tražila kako točno gel izgleda jer ipak sutra idem u ggrad pa da i ja kupim i probam to čudouser posted image

samo sam čekala kad će ga netko spomenutiuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 635
   [Obrisani korisnik]
29.1.2010 23:58:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 636
29.1.2010 23:59:08   
CallamityJane

ma imas tester na polici pa ti odmah u dm-u probaj kako djeluje ..
je li tako pepe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 637
29.1.2010 23:59:20   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: martina ks

. pepe kak moj zet?

S oprostenjem zajebavauser posted image user posted image user posted image ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd....
Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusuuser posted image user posted image user posted image

sve se vi poprijile user posted image

samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna
user posted image

Ma nemoj se brinuti,ja cu vjerojatno rodit i trece musko pa cu se zabiljeziti,i onako je u modi da je cura starija...user posted image

oprosti dušo, pošto ona obožava mog Tonija mogle bi nas dvi nešto dogovorituser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 638
29.1.2010 23:59:41   
pepeljuga
Ajme ja bi se vratila odma sutra,dala sam sebi rok dok Toni krene u skolu ako se nevratimo do tad onda sigurno ni necemouser posted image user posted image
Doli su moji,njegovi,vezani smo za kafic na otoku,mislim nije to razlog al ovdi smo stalno nekako sami,ok ima drustva ,ekipe,tu mi je brat al nije mi to to...
Ja sam bila tu na faksu i mm isto,prebacila sam se na trecoj godini u st jel sam imala nekih problema sa jednim ispitom i kad sam otisla mislila sam da nema sanse da se vratim a ono....stvarno neznas sto to zivot nosi....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 639
30.1.2010 0:00:45   
Ninaa
Meni isto nije jasno pa sam neki dan išla istraživati na stranicu od durexa i zaključila da si to definitivno moram kupiti ionak mi u zadnje vrijeme nije nešto. Ali onaj famozni koji pepe dijeli je malo skup, pa me zanima jel ostali imaju dobar učinak ili baš trebam taj navedeni?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 640
30.1.2010 0:00:46   
mariola

Dat ću vam priliku da me ismijete,ali nema veze sutra ću moliti administratora da brišeuser posted image ,ali hoće li meni netko objasniti šta radi taj gel tako famozno.?? Sadrži lsd ili nešto??

Ajde,da čujem vas ovisnice

Prijo bi ja ali nestalo mi čipsa od paprike

to sam i ja pitala sinoćuser posted image
a sutra ćemo i vidit, ak me navečer ne bude na raji znajte da sam ga kupilauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 641
30.1.2010 0:00:49   
ninolina
Dat ću vam priliku da me ismijete,ali nema veze sutra ću moliti administratora da brišeuser posted image ,ali hoće li meni netko objasniti šta radi taj gel tako famozno.?? Sadrži lsd ili nešto??

sad će pepe objasnitiuser posted image
E da kad smo kod klope kaj tvoja malecka smije papati od slatkiša, mm i ja se danas ubili od rasprava  kaj da uzmem. Rekla sam pitat ću priju tako je najboljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 642
30.1.2010 0:00:55   
minnie

IZVORNA PORUKA: minnie

šta ako nalete na nekog staromodno. pepe ima da bankrotira sa svojima onda a tek nina ona ima svega po dvoje. bolje da šutim

nista onda cemo heklati i vezti opremu minnie user posted image
evo ja se odmah biljezim za one inicijale na posteljini, ja cu to vezti, tu ima najmanje posla user posted image

calli ja neznam vesti. izgleda da  ću morat  početi učiti
dobro večer cvrčak

Neposredna veza do poruke: 643
30.1.2010 0:00:57   
CallamityJane

ja sam skoro cijeli asortiman durexa isprobala ali famozni gel nisam tako da sve informacije obrati se pepe da ti kaze iz prve pa hajde nazovimo "ruke" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 644
30.1.2010 0:01:09   
mariola
IZVORNA PORUKA: ninolina

samo sam čekala kad će ga netko spomenutiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 645
30.1.2010 0:02:10   
pepeljuga
user posted image

ma imas tester na polici pa ti odmah u dm-u probaj kako djeluje ..
je li tako pepe user posted image user posted image user posted image

ma opet cu ja ispasti naj gora....user posted image

cvcci evo objasnjena....nekako di da neki poseban ugodaj,ohladi te u trenu ,i odmah trazis josuser posted image user posted image user posted image
Ajme potirajte me leci,nisam normalna pocela sam gluposti pisati....iš iš pepiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 646
30.1.2010 0:02:20   
CallamityJane

. pepe kak moj zet?

S oprostenjem zajebavauser posted image user posted image user posted image ,toliko izvodi gluposti da nemam pojma odakle mu vise sve padne na pamet,a da ne govorim da mu je stariji brat uzor,sve sto on radi,mora i ovaj ,od penjanja na prozor,ormare itd....
Ludim lagano i ocu jednu curu za svoju dusuuser posted image user posted image user posted image

sve se vi poprijile user posted image

samo moja Kika nema djuvegiju nijednog, pa zar je toliko ruzna
user posted image

Ma nemoj se brinuti,ja cu vjerojatno rodit i trece musko pa cu se zabiljeziti,i onako je u modi da je cura starija...user posted image

oprosti dušo, pošto ona obožava mog Tonija mogle bi nas dvi nešto dogovorituser posted image

ma volim i ja Tonija ali zar nije puno stara za njega user posted image
ili da on bude kao faca voda stariju koku user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 647
30.1.2010 0:03:36   
CallamityJane

Meni isto nije jasno pa sam neki dan išla istraživati na stranicu od durexa i zaključila da si to definitivno moram kupiti ionak mi u zadnje vrijeme nije nešto. Ali onaj famozni koji pepe dijeli je malo skup, pa me zanima jel ostali imaju dobar učinak ili baš trebam taj navedeni?

trebas duso bas navedeni taj je za zene user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 648
30.1.2010 0:03:44   
pepeljuga
Martina je skup al je bas za zene i brate dugo traje,taj ti je najbolji...user posted image

Neposredna veza do poruke: 649
30.1.2010 0:03:57   
ninolina
ma opet cu ja ispasti naj gora....user posted image

cvcci evo objasnjena....nekako di da neki poseban ugodaj,ohladi te u trenu ,i odmah trazis josuser posted image user posted image user posted image
Ajme potirajte me leci,nisam normalna pocela sam gluposti pisati....iš iš pepiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a moramo da probamouser posted image

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!